Equus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 nellyduży napisał(a):baaardzo Was przepraszam.....pierdołowatość górą ;) już daję ślicznoty: Oj tam pierdołowatość od razu, co najwyżej roztargnienie ;) Jamniczka prześliczna, a dog... matko, kręgi na kręgosłupie mu można policzyć... Quote
bianka0 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dziękuję nellyduży.:loveu: Jak nie będzie żadnych niespodzianek, to E-S jutro zabierze jamniczkę. Quote
Equus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To świetnie! Miejmy nadzieje, ze dogowi też się poszczęści... Jakos się tu ostatnio z adopcjami ruszyło :) Quote
bianka0 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Ooo, super :) Gdzie niunia jedzie? bianka0 napisał(a):Dziękuję nellyduży.:loveu: Jamniczka ma zarezerwowane miejsce na miesiąc u funi, gdzie zostanie wysterylizowana, jeżeli jeszcze nie jest. Potem Andzike będzie miała dla niej BDT u swoich dziadków w okol Warszawy. Potrzebujemy tylko jeszcze transportu z Puław do Zamościa. No chyba że szybko znajdzie po sterylce nowy dom i u Andzike umieści się inną jamniczkę :razz: Quote
LadyS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 bianka0 napisał(a):No chyba że szybko znajdzie po sterylce nowy dom i u Andzike umieści się inną jamniczkę :razz: Hihi, okej, dzięki, ślepa jestem ;) Quote
nellyduży Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Trochę Was potrzymałam w niepewności;) Niespecjalnie oczywiście..... Dziękuję Wam zamieszanym w szukanie domków :) Powodzenia psinki:) Quote
as_ko Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Hihi, okej, dzięki, ślepa jestem ;) Jedziemy jutro po sunię :) a co z dogiem? zabieracie go dziewczyny? Quote
funia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Asko pamietacie o odpchleniu porzadnym .Nie stosujcie tych tanich środków bo niestety są mało skuteczne ,Zapodajcie jej co najmniej Frontline , Quote
matrioszka2 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 funia napisał(a):Zapodajcie jej co najmniej Frontline , ... oraz Domestos.:evil_lol: Quote
funia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Rita jest taka bidulka smierdząca ,ale niestety w jej stanie nie mozna kąpac .Chyba w nowym domku ja wykapia .Ranka jest jeszce nie do końca super .. Quote
as_ko Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 funia napisał(a):Asko pamietacie o odpchleniu porzadnym .Nie stosujcie tych tanich środków bo niestety są mało skuteczne ,Zapodajcie jej co najmniej Frontline , Funiu na pewno Fiprex dostanie. Quote
bianka0 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='funia']Rita jest taka bidulka smierdząca ,ale niestety w jej stanie nie mozna kąpac .Chyba w nowym domku ja wykapia .Ranka jest jeszce nie do końca super .. Funiu myślę że sunię można wykąpać pod prysznicem, a potem odkazić ranę, ale chyba nie masz na to warunków. Najwyżej mała będzie już wykąpana w nowym domu. Czsami ludzi niedługo po operacji też trzeba wykąpać bez względu na stan rany. Kąpie się ich pod prysznicem, pozostawienie brudu na skórze w okolicy rany nie sprzyja gojeniu. Kąpiel bez moczenia w wannie nie zaszkodzi ranie. Czy ktoś wie jak zmienić właściciela w bazie danych u psa zaczipowanego w zamojskim schronie ? Quote
as_ko Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Zapraszam na pierwszy bazarek na puławskie pieski: http://www.dogomania.pl/threads/204509-MULTUM-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-torebki-koszulki-bie%C5%BCnik-i-wiele-innych-na-pu%C5%82awski******-do-1.04!?p=16533968#post16533968 Quote
E-S Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 funia napisał(a):Rita jest taka bidulka smierdząca ,ale niestety w jej stanie nie mozna kąpac .Chyba w nowym domku ja wykapia .Ranka jest jeszce nie do końca super .. Łojezu ja ją wykapię w zdrapkowych profesjonalnych szamponach i odżywkach, prysznic mam. Nie szalejcie :D Sunia jedzie się zapoznać. Zostanie z tymi szwami albo u mnie pobędzie do zdjęcia. Zobaczymy. Teraz o jamniczce - zostanie portaktowana specjalnym-wiemy-jakim frontlinem, kupię rano na Stefczyka, ZANIM się z As-co uporamy ze zdjęciami, pogaduchami i formalnościami. Nie wiemy, czy mała zakończyła kwarantannę, ale tak, czy śmak frontline dostanie i rezerwujemy, jeżeli nie będziemy mogły jej zabrać. Spokojnie. Quote
E-S Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 PS. do odkażania ran u psów - dzięki Bugotworowi - w domu mam wszystko ... włącznie z homeopatycznymi odkażaczami do rozgryzionych ran operacyjnych u durnych, jebniętych psów, bardzo skuteczne :) Nie na ogólny psi pojeb, tylko na rozbabrane, zapalone rany of korsa :D Quote
tu_ania_tu Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Prawdopodobnie we wtorek zabierzemy dożego chłopaka. Strasznie ciekawa jestem jaki on ma charakter. Może nawet byłby dla niego DS w pobliżu, jakby tolerował średniej wielkości samce Quote
Equus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tu_ania_tu napisał(a):Prawdopodobnie we wtorek zabierzemy dożego chłopaka. Strasznie ciekawa jestem jaki on ma charakter. Może nawet byłby dla niego DS w pobliżu, jakby tolerował średniej wielkości samce Oj byłoby cudownie :) Quote
as_ko Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 tu_ania_tu napisał(a):Prawdopodobnie we wtorek zabierzemy dożego chłopaka. Strasznie ciekawa jestem jaki on ma charakter. Może nawet byłby dla niego DS w pobliżu, jakby tolerował średniej wielkości samce Super, zajrzymy do niego jutro i powiemy że ma na Was czekać we wtorek :) Quote
tu_ania_tu Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 as_ko napisał(a):Super, zajrzymy do niego jutro i powiemy że ma na Was czekać we wtorek :) zajrzyjcie i donieście nam uprzejmie z kim on obecnie w boksie jest? Informacja bezcenna! Quote
E-S Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tu_ania_tu napisał(a):zajrzyjcie i donieście nam uprzejmie z kim on obecnie w boksie jest? Informacja bezcenna! OK, nawet to uwiecznimy na focie :D Quote
as_ko Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 tu_ania_tu napisał(a):zajrzyjcie i donieście nam uprzejmie z kim on obecnie w boksie jest? Informacja bezcenna! Aniu sprawdzimy to ale Nellyduży mi mówiła że on siedział oddzielnie całkiem. Quote
tu_ania_tu Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 as_ko napisał(a):Aniu sprawdzimy to ale Nellyduży mi mówiła że on siedział oddzielnie całkiem. Hmmm, to troszke niepokojace Quote
Recommended Posts