Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Co z tym pieskiem czano-białym z 4 strony? Jest w schronisku czy nie? Mialam mu robić ogloszenia - czekam na zdjęcia zmniejszone....:cool3:

Jak byłam ostatnio to go nie widziałam. Nellyduży kojarzysz go czy był dzisiaj?

Posted

As-co wezmę 2 lustrzanki na poniedziałek ... obcykamy co jest. Nie spodziewajcie się super jakości, lustrzanka Nikona D70s to najgorszy aparat, jaki miałam w życiu. A moja lustrzanka ma obiektyw po entej reperacji i też tak se :(
Kto z Lublina może nam kamerę pożyczyć ?

Posted

vicky1792 napisał(a):
Dziewczyny mam DT, w którym jeśli psy się dogadają pozostanie na stale. Ale pozostaje problem z tranportem... bo to woj. wlkp

Ale dla kogo DT? Dla haszczki?
Gdzie sunia miałaby pojechać?

E-S napisał(a):
As-co wezmę 2 lustrzanki na poniedziałek ... obcykamy co jest. Nie spodziewajcie się super jakości, lustrzanka Nikona D70s to najgorszy aparat, jaki miałam w życiu. A moja lustrzanka ma obiektyw po entej reperacji i też tak se :-(
Kto z Lublina może nam kamerę pożyczyć ?

Ja mogę filmiki aparatem robić, tylko ja cały czas nie wiem o której będę mogła jechać i raczej się nie dowiem do jutra.

Posted

Tak dla Husky z onkiem. Do mnie sunia jedzie :) Jeśli dogada się z psem zostanie zaadoptowana przez mojego sąsiada na stałe :)

Ja mam możliwość dojechania Kalisza czy Poznania po nią w te okolice, ewentualnie Wrociław :)

Posted

[quote name='vicky1792']Tak dla Husky z onkiem. Do mnie sunia jedzie :) Jeśli dogada się z psem zostanie zaadoptowana przez mojego sąsiada na stałe :)

Ja mam możliwość dojechania Kalisza czy Poznania po nią w te okolice, ewentualnie Wrociław :)
Super :)
Zajrzyj tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/204320-OFERUJ%C4%98-transport-8-10-i-16-18-KWIECIE%C5%83-Radom-Pozna%C5%84-Radom
Jeśli nic nie znajdzie się wcześniej to może warto zadzwonić, ja jestem w stanie sunię do Radomia dowieść.

Posted

Spokojnie, napisałam wątek na transportowym :)) Coś znajdziemy, zgłoszone jest również na huskyadopcje i malamuty!:) Nie możliwe, żeby nic się nie znalazło:)

Ale kochana zbieramy pieniądze na przewiezienie suczki, dlatego pozwolę sobię tutaj zamieścić, że względu na to, że to wasz schron:)

Kochani, poszukujemy transport dla Onki z Radomia do Poznania, udało mi się wyciągnąć suczkę na DT.
Oraz zbieramy pieniądzę na paliwo zdaję sobię sprawę, że to nie małe koszty.
Błagam pomóżcie!

Oto numer konta :
39 1090 1258 0000 0001 1375 8701
Makowska Wiktoria
Cukrownicza 1/3
63-800 Gostyń
koniecznie z dopiskiem : "Onka"

Posted

vicky1792 napisał(a):
Spokojnie, napisałam wątek na transportowym :)) Coś znajdziemy, zgłoszone jest również na huskyadopcje i malamuty!:) Nie możliwe, żeby nic się nie znalazło:)

Ale kochana zbieramy pieniądze na przewiezienie suczki, dlatego pozwolę sobię tutaj zamieścić, że względu na to, że to wasz schron:)

Kochani, poszukujemy transport dla Onki z Radomia do Poznania, udało mi się wyciągnąć suczkę na DT.
Oraz zbieramy pieniądzę na paliwo zdaję sobię sprawę, że to nie małe koszty.
Błagam pomóżcie!

Oto numer konta :
39 1090 1258 0000 0001 1375 8701
Makowska Wiktoria
Cukrownicza 1/3
63-800 Gostyń
koniecznie z dopiskiem : "Onka"

Dzisiaj założę suni oddzielny wątek i tam będziemy wszystko załatwiać.
Tak na prawdę z Puław jesteśmy tylko ja i nellyduży, która rzadziej bywa na dogo, a ja zbieram pieniądze i na psy z tego schroniska i ze schroniska w Nowodworze, więc bardzo proszę o pomoc osoby, które mogłyby wspomóc jakimś bazarkiem czy w jakikolwiek inny sposób.