Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']As_ko a ta nasza sunia o ktora pytałam na mikropieskach?[/QUOTE]
Tak, ta sama.
Kontakt do schroniska powinien być na pierwszej stronie, mam nadzieję że w razie czego ktoś odbierze, bo czasami trudno się dodzwonić :roll:

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_ko']Tak, ta sama.
Kontakt do schroniska powinien być na pierwszej stronie, mam nadzieję że w razie czego ktoś odbierze, bo czasami trudno się dodzwonić :roll:[/QUOTE]

A moze dasz do siebie? Juz ja wsadziłam na jamniki w potrzebie

Posted

Tylko że ja o niej nic na razie nie mogę więcej powiedzieć :( jest taką zagadką dla nas.
Może uda się ją zabrać, musimy coś wymyślić bo ona zdecydowanie za długo już tam jest.

Posted

[quote name='as_ko']Tylko że ja o niej nic na razie nie mogę więcej powiedzieć :( jest taką zagadką dla nas.
Może uda się ją zabrać, musimy coś wymyślić bo ona zdecydowanie za długo już tam jest.[/QUOTE]

A myslisz ze pracownik schroniska udzieli info,jezeli sunia sie go boi to co powie takiej osobie dzwoniacej?Myslisz ze oni wiedzac wiecej?

Posted

[quote name='E-S']No, to panienka obfocona.
A kierownik może pamięta jak ona się w schronisku znalazła ?[/QUOTE]
E-S nic nie wiem :( mówię Ci tam ciężko się czegoś dowiedzieć, bo wszystko szybko.
Jestem tam sama i nie ma kto pomóc. Te zdjęcia mam tylko dlatego że moja mama z uczennicami robią je i co kilka miesięcy drukują w gazetce szkolnej, bo jak ja przyjeżdżam do Puław na weekend (co 2-3 tygodnie) to w piątek wieczorem, w sobotę schronisko jest tylko 2h czynne z rana i to nie zawsze, a w niedziele zamknięte.

Posted

Dziewczyny, chyba na miau jest osoba, która codziennie albo co weekend jeździ z Puław do Lublina. Może poprosić ją o pomoc? Może niekoniecznie w zdjęciach, ale np. gdyby był pies do przewiezienia.

Posted

Lady transport z Puław nie jest problemem dla mnie, tu raczej chodzi o zdjęcia i informacje o psach na bieżąco. Dla mnie problemem jest tylko to ewentualnie, że psa trzeba zabrać w sobotę rano (schron otwarty 9:30-11:30), a moja siostra jeździ co tydzień w niedzielę po południu do Lublina i gdzieś tego psa trzeba do tej pory przetrzymać. Ja nie mogę zabrać do domu, bo nasz pies nie toleruje absolutnie żadnego psa u nas w mieszkaniu, nie ważne czy mały czy duży czy pies czy suka. Nie mam ich jak odizolować i to jest za duże ryzyko.

olga7 miałaś zapchaną skrzynkę i nie mogłam odpisać. Tamten jamniczek jest już w DS :) aktualne zdjęcia są na 4 stronie. Cieszę się że ktoś zagląda do tych psiaków.

Posted

Tak, psy z 4 strony wszystkie nadal są w schronie :(
Tak ten mix jest super, nie pamiętam czy to pies czy sunia, w razie czego się dopytam.
Zgłaszajcie proszę gdzie się da te pieski.

W schronie jest też bokserek, ale na szczęście zabiera go na dniach fundacja :)

Matrioszko już odetkałam.

Posted

Ogłoszenia się przydadzą oczywiście :) dziękuję ślicznie.
Zaczęłabym od psiaków, które mają zdjęcia poza boksami. Pod wieczór napiszę o nich więcej info.
Zastanawiam się jeszcze nad allegro zbiorowym.

Posted

Ok,czekam na zdjęcia.

Zrobię ogloszenia tak jak psiakom z innych wątków na portalach
[FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT][FONT=Tahoma]www.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.pineska.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.animalia.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.petworld.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.vetmozga.com[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.alegratka.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.mammisia.pl
www.najpewniej.pl
www.petsy.pl
www.e-zwierzak.pl
www.morusek.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.cafeanimal.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.adpedia.pl
www.olx.pl
www.szybko-sprzedam.pl
www.nasza-lista.com
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.owi.pl
www.centrumofert.pl
www.adin.pl
www.adsy.pl
www.aukcjezwierzat.pl
www.psiamania.pl
www.neeon.pl
www.zwierzeta.i-bazar.pl
www.gablota.pl
www.portalogloszen.pl
www.kupiepsa.pl
www.mamoferte.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.slaskatablica.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]

Może być? Allegro niestety nie robię...

Posted

Uzupełniłam informacje przy zdjęciach :) to wszystko co udało mi się dowiedzieć, niektóre informacje zmieniłam bo wcześniej coś pomyliłam.

Posted

[quote name='lunarmermaid']No to zrobię ogłoszenia temu czarnemu psiakowi z 4 strony,a potem zobaczymy któremu...[/QUOTE]
Wielkie dzięki :)