Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Draka?

Tak tak, to mój Drakogniot i jego pierwsze w historii zdjęcie na miękkim tunelu - jest boskie - dziękuję!!! :loveu:

I, podtrzymując tradycję, uskuteczniam żebranie o więcej ;)
Przecież i tak wszyscy już dobrze wiedzą, że jestem zachłanna na Drakowe foty :P

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to zdjęcie mnie się naprawdę podoba - Una hula po torze:

Prawdopodobnie Blacky:

Ja też mam Majutka, tylko nie jestem taka, jak co poniektórzy tu podlizywacze :eviltong:

Devis:

Posted

tamer napisał(a):
Tak tak, to mój Drakogniot i jego pierwsze w historii zdjęcie na miękkim tunelu - jest boskie - dziękuję!!! :loveu:

A to się cieszę! :lol:

tamer napisał(a):
I, podtrzymując tradycję, uskuteczniam żebranie o więcej ;)
Przecież i tak wszyscy już dobrze wiedzą, że jestem zachłanna na Drakowe foty :P

A ten terier, którego wkleiłam stronę wcześniej, to nie Draka? :roll:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Rauni napisał(a):

Ja też mam Majutka, tylko nie jestem taka, jak co poniektórzy tu podlizywacze :eviltong:

:p:p:p
i nie podlizywacze tylko SELF-MARKETINGOWCY :P

Posted

I, podtrzymując tradycję, uskuteczniam żebranie o więcej ;-)

Zamiast zebrać, to lepiej rzuć kilka swoich fajnych dopingów psa to od razu podziała :lol: :lol: :lol:
Jak to szło ?:
Pedałuj pedałuj bo Cię w cho...re zostawię:evil_lol:

No i nawet działało

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

A ten terier, którego wkleiłam stronę wcześniej, to nie Draka? :roll:

Draka Draka, póki co innego welsha na ofic. zawodach nie uświadczysz ;)
Dziękuję :loveu:

Dorotko, zawody były fajniutkie, sędzia sympatyczny (o samym sędziowaniu nie wypada dyskutować, prawda?), pogoda momentami nawet znośna ;) (tzn. dokładniej rzecz biorąc jak tylko pogoda się poprawiła, skręciłam kostkę i nasze bieganie się zakończyło :P).

Ogromne brawa należą się, moim zdaniem, trzem piechom (przewodnikom też ;)). Są to:
- drobniusieńka Nutka o ogromnym sercu do agility - byłam w szoku jak bardzo ten malusi psiaczek chce biegać i jaką radość mu to sprawia :) - dziewczyny, byłyście świetne! Ela, super że taki talent trafił do Was...
- Una - kolejny prawdziwy talent, sama przyjemność na Was patrzeć, no i Saga wreszcie ma gończą konkurencję ;)
- Zafi - Beatko, było genialnie - ten spokój i opanowanie... Nie będę Wam po raz tysięczny powtarzać że jesteście rewelacyjne, bo jeszcze popadniecie w samozachwyt ;)

Posted

LALUNA napisał(a):
Zamiast zebrać, to lepiej rzuć kilka swoich fajnych dopingów psa to od razu podziała :lol: :lol: :lol:
Jak to szło ?:
Pedałuj pedałuj bo Cię w cho...re zostawię:evil_lol:

Hehehe, wiesz, emocje, te sprawy... ;)

Było chyba jeszcze "rusz tą swoją rudą dupkę" :P

Posted

Na zawodach staram się w miarę panować nad tym, co mówię. Za to na treningach to bywa różnie ;)

Ja co prawda fotek z zawodów nie mam (ich robienie zostawiam lepszym ode mnie...), ale być może wkleję parę fotek z najazdu HoPsA na jedno z okolicznych jeziorek :cool3:

Od soboty może się ono w związku z tym nazywać "Jezioro Belgijskie" :evil_lol:

Posted

Rauni napisał(a):
A to zdjęcie mnie się naprawdę podoba - Una hula po torze:

Rauni, FANTASTYCZNE zdjęcie!! Rany, ależ ona zasuwa!! :loveu: :loveu: :loveu:

tamer napisał(a):

Ogromne brawa należą się, moim zdaniem, trzem piechom (przewodnikom też ;)). Są to:
[...]
- Una - kolejny prawdziwy talent, sama przyjemność na Was patrzeć, no i Saga wreszcie ma gończą konkurencję ;)

tamerze dziękujemy :oops: :oops: :oops:

Kolejne zdjęcia:

Juki

Taro

Zuza

Gutek, STÓÓÓJ!

CDN

Posted

Było fajowo:lol: nam się super podobało, choć Drago niezbyt lubi takie podłoże, bo on bombowiec tylko łapeczki delikatne:lol: no i mamy pierwszy wpisik do A2:multi: i dziękujemy dziękujemy dziękujemy za rozpoczęcie zawodów w niedzielę o 7 rano, rewelacja:loveu: no a ja po zmyciu potrójnej warstwy kurzu dopiero zobaczyłam, jaka opalona jestem nieźle.:shake:

Fotki jakieś mam, niestety jakość słaba, to wrzucę później.

Dla mnie text zawodów- jak Regis zaciął się na kładce, a pani do Regisa- Regis, no nie rób obciachu:evil_lol:

Posted

Tola jak Tola, ale ta mina Niuki "zaraz, zaraz, co to ja miałam...?":roll:

Pozostając przy belgach, Wiki:

Regis:

Ten styl wyklucza pomyłki przy identyfikacji - Joga:

Posted

Tu znowu nie wiem kto... nie Joga, nie Salsa, nie Tokaj, nie Blacky, nie Czaduś... no jakiś inny borderek...

To za to jest Salsa:

Ponownie Regis:

Chyba Wiki:

Znowu unidentified border(s):

Oczywiście Joga:

Posted

O jeny! Szczęka mi po prostu opadła z zachwytu nad zdjęciami... Toż to obok zawodów agility robią nam się zawody w psiej fotografii sportowej! FANTASTYCZNE! :klacz: (a jeszcze czekamy na jednego zawodnika, prawda Wind? :cool3: A może nie tylko na jednego - kto jeszcze robił fotki, proszę się ujawnić :mad: )

Posted

Jak wysoko potrafi skakać belg:

:loveu:

Jeszcze dwa zdjęcia rozpędzonego Majutka:

Gutek:

Ha, będę strzelać - Blacky?

Wendy?

I to chyba wszystko z mojej strony, a już na pewno na dziś. Teraz czas na nadejście prawdziwej gwiazdy wieczoru, czyli Wind :loveu: