Magda i Saga Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :oops: ale wiem, że od MAgdy z Bydgoszczy :) To jest Astro z Martą Dziękuję za zdjęcie Oxi Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 KONIEC SPORU: TO JEST TOLA-przepraszam za pomyłkę Quote
LALUNA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic! napisał(a):KONIEC SPORU: TO JEST TOLA-przepraszam za pomyłkę E to szczegół Tola czy Kłak właścicielka jedna i napewno zadowolona z każdego zdjęcia. A zdjecie super bardzo artystyczne. Nie każdy by potrafił takie zrobić, nawet przypadkiem;) Sic nie masz jeszcze jakiś moich. Moze byc Violka albo Wendy mi tam obojetnie:lol: . Było nam niezmiernie miło Cię poznać i powtarzam po raz 158: jeśli Ty nie zaczniesz startować w "jedynkach" to ja se bordera kupię :smile: To myślisz jednak o borderze? A tak się zapierałaś :evil_lol: Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 LALUNA napisał(a): To myślisz jednak o borderze? A tak się zapierałaś :evil_lol: CiCHO KURDE!!! tylko WIND straszę :D a poza tym masz pełną skrzynkę na dogo-może byś se tak wyczyściła co?? :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sci! trzeba było Ci nie mówić jak to sprawdzić :evil_lol: ;) Ok, to ja wklejam dalej :) Zuzia, mała torpedka Saga Wyszło mi, że to Christina z Wiedźmińskiej Stajni, ale nie wiem, czy dobrze mi wyszło - w razie czego proszę mnie poprawić :) Cir Mak CDN Quote
LALUNA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic! napisał(a):CiCHO KURDE!!! tylko WIND straszę :D a poza tym masz pełną skrzynkę na dogo-może byś se tak wyczyściła co?? :) No co nie mowiłaś ze to tajne przez poufne. To ja wiem juz czemu tak zaglądałaś mojej borderce w oczy. Ujął Cię pewnie jej miły charakter i dlatego też chcesz taką:evil_lol: :diabloti: Już se odepchałam. Quote
Ka-Vanga Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 dorotak napisał(a):Puento - dziękujemy za kciuki. Podziałały tak rewelacyjnie, że wszystkie sznaucery startujące w weekend w klasie A1 przeszły do A2: Taro - olbrzymek, Atos - średniak i Bangi - miniatura (która poszła jak burza i zdobyła wymagane trzy "nóżki" w czasie trzech startów - Ola jeszcze raz gratuluję :klacz: ) Dorotko dziekujemy za mile slowa odnosnie Bangitki :Rose: i dla Atosika takze sie naleza ogromne gratki :multi: . Puento my rowniez BARDZO dziekujemy za te kciuki :multi: . A wszystkim BARDZO dziekujemy za wspaniala atmosfere i super zorganizowane zawody - BYLO SWIETNIE :multi: :multi: :multi: . Quote
Ka-Vanga Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):To teraz już nikogo nie wyróżniam, jadę grzecznie po kolei :) Belladonna Tuk? MArysiu BAAAAARDZO dziekuje za fotke mojej Bangitki :Rose: . Quote
NNL-BC Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witajcie po weekendzie!!! Bylo fantastycznie, wielkie dzieki dla organizatora, sedziego i dla Was wszystkich!!! Nam poszlo bardzo fajnie, najwazniejsza jest dobra zabawa z psem i rozesmiana psa morda, prawda? ;) Bajka w niedziele 3 w L0 Jumping a dodatkowo 4 miejsce w obedience klasa 0 z ocena doskonala 95 punktow, gdybym ja sie nie denerwowala byloby wiecej ;) Jedno zdjecie mojego czarno bialego juz jest, czekamy na wiecej ;) Border: Pozdrawiam Ewa Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ka-Vanga napisał(a):MArysiu BAAAAARDZO dziekuje za fotke mojej Bangitki :Rose: . Ależ cała przyjemność po mojej stronie :):) Mak Border (Viola) Zerówkowy przedskoczek czyli Oxi Fanaberia Figa? Nutka? Nie wiem, ale za to jak ona patrzy! Pikuś CDN Quote
niuka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hihi, jaki spor, wlascicielka jedna, i do tego ucieszona, bo ma TOLE uwieczniona ;) - szare pluszowe lapeczki (Plusz jest jeden, ale pluszowych lapek jest wiecej ;) ) i dlugi ryjkowaty pysk, moze nalezec tylko do niej ;) dzieki wielkie za fotki! :calus: te belgi rude co tu sa niezidentyfikowane, to Andzia (jeszcze w miare owlosiona, zazwyczaj z glupimi minami ;) ), Kryska (totalnie bez futra :loveu:) Wiki i Zafi (z nimi mam duze problemy jezeli chodzi o rozpoznanie, na zywo bez problemu, ale na zdjeciach czesto sie myle, ale wydaje mi sie, ze to co to bylo to byla jednak Wiki :) wczoraj napisalam tutaj wspanialy, krotki wywod (jedyny na jaki bylo mnie stac po powrocie), w ktorym dziekowalam za bardzo mile i jak zwykle udane zawody, ale cos sie nie wrzucilo na dogo, tak wiec jeszcze raz - bardzo dziekuje za bardzo mile i jak zwykle udane zawody! :multi: ;) pozdrawiam ps: oczywiscie jezeli macie jeszcze cos belgowego - moze czarnego takiego nienormalnego to ja z checia sie usmiechne o nie ;) ps2: nutka ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 niuka Twoje belgi gdzieś mam chyba, na pewno mam Tolę robiącą flajerka :cool1: Ale muszę się do nich dogrzebać :lol: Chyba Teja? Fajnie ze sobą gadały - właścicielka i pies :) Asti Milo Drago To koniec zerówek, LA0 nie mam na zdjęciach, bo sama startując musiałam się zając swoim psem. I startem :lol: Zabieram się za openy :) Quote
niuka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysiu taaak... tola czasami raczy mnie swoimi dziwnymi pomyslami ;) z radoscia poczekam :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 LALUNA dzięki! :) Zaczynamy Open agility :) Belladonna Tuk Równia pochyła (Indi) Droga donikąd (Zinka) Przóóóóóóóóóóóóóóóóóód!! (Gracja) CDN Quote
LALUNA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 LALUNA dzięki! :smile: No co ty to ja dziekuje w końcu to mój pies:lol: Quote
2Monika2 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic!, Marysiu dziękuję za zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Scotch Whisky Fiery Lucifer Sunday Czołgista Draka Shelciak - torpeda CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Vigo Mokka Corsa (ucholce! :loveu: ) Zuzia CDN Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Obiecany ciąg dalszy, trochę będzie w dzikiej kolejności, bo obawiam się, że jak nie będę wklejać w kolejności obrabiania, to już mi się kompletnie pomiesza. Daniel i Andzia: Salsa. Gdybym kiedykolwiek chciała mieć bordera to tylko i wyłącznie takiego :loveu: Obiecana Una: Kto wie, kto wie? Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ONek: Tokaj: Parsonek (Milo?): Salsa :loveu:(ach, ten cudny obłęd w oczach): A tu nie wiem, czy to uśmiech, czy wręcz przeciwnie...? Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Obiecana Una: DZIĘKUJĘ!! :multi: :multi: :multi: Na pierwszym mam taką frasobliwą minę, już widzę, że nie zdążę zrobić zmiany tam, gdzie chcę :lol: A to drugie - fantastyczne :loveu: Ten border na dole to chyba Ewy NNL, ale głowy nie dam. Pozdrawiam Marysia i Una PS A Salsy przebiegi to widziałam tak tylko jednym okiem, bo zawsze biegała przede mną, ale to co widziałam też mi się BARDZO podobało! :) Quote
Recommended Posts