Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sic! napisał(a):
KONIEC SPORU: TO JEST TOLA-przepraszam za pomyłkę

E to szczegół Tola czy Kłak właścicielka jedna i napewno zadowolona z każdego zdjęcia. A zdjecie super bardzo artystyczne. Nie każdy by potrafił takie zrobić, nawet przypadkiem;)

Sic nie masz jeszcze jakiś moich. Moze byc Violka albo Wendy mi tam obojetnie:lol: .

Było nam niezmiernie miło Cię poznać i powtarzam po raz 158: jeśli Ty nie zaczniesz startować w "jedynkach" to ja se bordera kupię :smile:

To myślisz jednak o borderze? A tak się zapierałaś :evil_lol:

Posted

LALUNA napisał(a):

To myślisz jednak o borderze? A tak się zapierałaś :evil_lol:

CiCHO KURDE!!! tylko WIND straszę :D

a poza tym masz pełną skrzynkę na dogo-może byś se tak wyczyściła co?? :)

Posted

sci! trzeba było Ci nie mówić jak to sprawdzić :evil_lol: ;)

Ok, to ja wklejam dalej :)

Zuzia, mała torpedka

Saga

Wyszło mi, że to Christina z Wiedźmińskiej Stajni, ale nie wiem, czy dobrze mi wyszło - w razie czego proszę mnie poprawić :)

Cir

Mak

CDN

Posted

sic! napisał(a):
CiCHO KURDE!!! tylko WIND straszę :D

a poza tym masz pełną skrzynkę na dogo-może byś se tak wyczyściła co?? :)

No co nie mowiłaś ze to tajne przez poufne.

To ja wiem juz czemu tak zaglądałaś mojej borderce w oczy.
Ujął Cię pewnie jej miły charakter i dlatego też chcesz taką:evil_lol: :diabloti:

Już se odepchałam.

Posted

dorotak napisał(a):
Puento - dziękujemy za kciuki. Podziałały tak rewelacyjnie, że wszystkie sznaucery startujące w weekend w klasie A1 przeszły do A2: Taro - olbrzymek, Atos - średniak i Bangi - miniatura (która poszła jak burza i zdobyła wymagane trzy "nóżki" w czasie trzech startów - Ola jeszcze raz gratuluję :klacz: )

Dorotko dziekujemy za mile slowa odnosnie Bangitki :Rose: i dla Atosika takze sie naleza ogromne gratki :multi: .
Puento my rowniez BARDZO dziekujemy za te kciuki :multi: .

A wszystkim BARDZO dziekujemy za wspaniala atmosfere i super zorganizowane zawody - BYLO SWIETNIE :multi: :multi: :multi: .

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
To teraz już nikogo nie wyróżniam, jadę grzecznie po kolei :)

Belladonna Tuk?

MArysiu BAAAAARDZO dziekuje za fotke mojej Bangitki :Rose: .

Posted

Witajcie po weekendzie!!!
Bylo fantastycznie, wielkie dzieki dla organizatora, sedziego i dla Was wszystkich!!!

Nam poszlo bardzo fajnie, najwazniejsza jest dobra zabawa z psem i rozesmiana psa morda, prawda? ;)

Bajka w niedziele 3 w L0 Jumping a dodatkowo 4 miejsce w obedience klasa 0 z ocena doskonala 95 punktow, gdybym ja sie nie denerwowala byloby wiecej ;)

Jedno zdjecie mojego czarno bialego juz jest, czekamy na wiecej ;)

Border:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
MArysiu BAAAAARDZO dziekuje za fotke mojej Bangitki :Rose: .

Ależ cała przyjemność po mojej stronie :):)

Mak

Border (Viola)

Zerówkowy przedskoczek czyli Oxi

Fanaberia

Figa? Nutka? Nie wiem, ale za to jak ona patrzy!

Pikuś

CDN

Posted

hihi, jaki spor, wlascicielka jedna, i do tego ucieszona, bo ma TOLE uwieczniona ;) - szare pluszowe lapeczki (Plusz jest jeden, ale pluszowych lapek jest wiecej ;) ) i dlugi ryjkowaty pysk, moze nalezec tylko do niej ;)
dzieki wielkie za fotki! :calus:
te belgi rude co tu sa niezidentyfikowane, to Andzia (jeszcze w miare owlosiona, zazwyczaj z glupimi minami ;) ), Kryska (totalnie bez futra :loveu:) Wiki i Zafi (z nimi mam duze problemy jezeli chodzi o rozpoznanie, na zywo bez problemu, ale na zdjeciach czesto sie myle, ale wydaje mi sie, ze to co to bylo to byla jednak Wiki :)

wczoraj napisalam tutaj wspanialy, krotki wywod (jedyny na jaki bylo mnie stac po powrocie), w ktorym dziekowalam za bardzo mile i jak zwykle udane zawody, ale cos sie nie wrzucilo na dogo, tak wiec jeszcze raz - bardzo dziekuje za bardzo mile i jak zwykle udane zawody! :multi: ;)

pozdrawiam

ps: oczywiscie jezeli macie jeszcze cos belgowego - moze czarnego takiego nienormalnego to ja z checia sie usmiechne o nie ;)

ps2: nutka ;)

Posted

niuka Twoje belgi gdzieś mam chyba, na pewno mam Tolę robiącą flajerka :cool1: Ale muszę się do nich dogrzebać :lol:

Chyba Teja? Fajnie ze sobą gadały - właścicielka i pies :)

Asti

Milo

Drago

To koniec zerówek, LA0 nie mam na zdjęciach, bo sama startując musiałam się zając swoim psem. I startem :lol: Zabieram się za openy :)

Posted

Obiecany ciąg dalszy, trochę będzie w dzikiej kolejności, bo obawiam się, że jak nie będę wklejać w kolejności obrabiania, to już mi się kompletnie pomiesza.

Daniel i Andzia:

Salsa. Gdybym kiedykolwiek chciała mieć bordera to tylko i wyłącznie takiego :loveu:

Obiecana Una:

Kto wie, kto wie?

Posted

Rauni napisał(a):
Obiecana Una:

DZIĘKUJĘ!! :multi: :multi: :multi:
Na pierwszym mam taką frasobliwą minę, już widzę, że nie zdążę zrobić zmiany tam, gdzie chcę :lol: A to drugie - fantastyczne :loveu:

Ten border na dole to chyba Ewy NNL, ale głowy nie dam.

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS A Salsy przebiegi to widziałam tak tylko jednym okiem, bo zawsze biegała przede mną, ale to co widziałam też mi się BARDZO podobało! :)