Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Czy to jest Twoja sucz?

Bo ja przyznaję, że zarówno belgów, jak i borderów ni w ząb rozpoznać nie umiem ;)

Tak to mój potwór :loveu:
Dzięki, dzięki, DZIĘKI :multi:

(a w nawiasie mówiąc borderów też nie rozpoznaje :evil_lol: i z belgiem nie raz mam problem ;) )

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faaaajnie było, dzięki za miłą zabawę, nawet pogodę udało się organizatorom jakoś ubłagać i było całkiem znośnie (nawet w pewnych momentach udało mi się zaznać zapomnianego, a jakże błogiego uczucia gęsiej skórki...).

Wszyscy , łącznie ze mną, czekają z utęsknieniem na zjawienie się Wind,więc tymczasem skromniutko zacznę Wam umilać oczekiwanie.

Blue:

Border:

Another one:

Corsa:

Emil na specjalne zamówienie:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
No, my z Uną (2. vice-mistrzem agility i 2. vice-mistrzem jumpingu :razz:) też jesteśmy już w domku :)
BARDZO dziękuję organizatorom za umożliwienie nam takiego przemiłego debiutu! :Rose:

Marysiu, gratuluję serdecznie :multi: i "jestem z Was dumna" ;) Bardzo cieszę się, że tak dobrze wam poszło. Pozdrowienia dla Uny mistrzyni-debiutantki :loveu:

Posted

Rauni śliczne zdjęcia dzięki za mojego geniusza specjalnej troski:lol: .
Zawody super, sędzia z Litwy dawał dosc latwe torki jednak niesamowicie podkręcone czasy. Pewnie mało osób wie, ale sędzia kiedys startował w Polsce w Poznaniu i ze swoja drużyną zdobył DMPAg.
Biegał z ON a w jego drużynie był rodezjan, rotek, on i doberman;) .

Osobiscie były to dla mnie też bardzo udane zawody, po niezbyt udanym starcie we Wrocławiu udało mi sie w LA z Wendy zostać Mistrzem Agility i Jumpingu:lol: , no i młodsza okazała sie całkiem calkiem i przebiegła na czysto i ładnie jako próbny w LA1
Dzięki Dorotka za udane zawody, wiem że dużo Cie kosztowały:loveu: . Szkoda ze nie startowałaś ale nie zawsze sie to udaje połączyc z organizacja:lol:

Posted

Fiona (a przynajmniej tak mi się zdaje... Wasiowie do tego stopnia zaterwikowali zawody, że nikt już chyba nie jest w stanie się w tym połapać...)

Juki:

Junior:

Parsonek:

Postuluję Leona na Mistera Obiektywu Łąck 2006:

Posted

Moniko - dziękuję :multi: Dlaczego Was nie było?? :p

Rauni - śliczne zdjęcia! :) Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy! :razz:

Ja relację zdjęciową, obłudnie i interesownie :razz: zacznę od Majutka. Majutka nie było łatwo złapać na torze, bo raz, że malutki jak pchełka, a dwa, że szybki przy tym jak kometa :loveu: Tak więc zdjęcia najlepsiejsze nie są...

Wind z Majutkiem tańczyli na torze:

Majutek pokazywał, że on to się do M-ek nadaje:

Posted

Fajny wyżełek:

Rottka:

Skotinek:

Jeden z terwików :P

Najbardziej chyba udany debiut zawodów, czyli UNA Hulaj Dusza (mam więcej zdjęć Uny, ale wkleję dopiero po południu):

Chyba Wiki:

Na pewno Wermi, od innych terwików odróżniający się tym, że biega z Robullem, oraz że ma bujniejszy kołnierz:

Ciąg dalszy nastąpi jak wrócę z pracy.
Zdjęcia można wklejać w galerie na dogo oraz na prywatne strony z podaniem autorki.

I prooooszę o jakieś zdjęcia moich kochanych cudownych piesków, które tak bardzo się starają fajnie biegać, tylko czasem im pańcia w tym przeszkadza.

Posted

Rauni napisał(a):
Najbardziej chyba udany debiut zawodów, czyli UNA Hulaj Dusza (mam więcej zdjęć Uny, ale wkleję dopiero po południu):

:oops: :oops: :oops: Dzię-ku-je-my! :multi: :multi: :multi:

Na te więcej zdjęć czekamy z niecierpliwością!

Rauni napisał(a):
I prooooszę o jakieś zdjęcia moich kochanych cudownych piesków, które tak bardzo się starają fajnie biegać, tylko czasem im pańcia w tym przeszkadza.

A mam jakieś zdjęcia Twoich kochanych piesków, wkleję po południu :eviltong: ;)

Posted

Saba napisał(a):
Dzięki dziewczyny, bałam się że przed wyjazdem nie zobaczę zdjęć :lol:

No tak, to byłoby strrraszne! :shocked!:
Zaczęło się, zaczęło się! :jumpie: Dzięki wam o szlachetne fotografki! :modla:

Posted

Dorotko, wielkie dzięki za kolejne wspaniałe zawody :Rose: :Rose: :Rose: Troszkę mnie zmartwiło jak pan przewodniczący oddziału zaprosił nas na kolejne zawody dopiero w przyszłym roku, ale zaraz sobie przypomniałam, że przecież czekają nas w drugiej połowie roku Twoje kolejne dwie imprezy - "czekolada" i "Sylwester" :loveu: :loveu: :loveu:

Za Aussie powtórzę "hurra, zaczęło się" :multi: A co? - oczywiście uczta zdjęciowa :lol: Czekamy na kolejne zdjęcia kochani fotografowie :Rose:

Puento - dziękujemy za kciuki. Podziałały tak rewelacyjnie, że wszystkie sznaucery startujące w weekend w klasie A1 przeszły do A2: Taro - olbrzymek, Atos - średniak i Bangi - miniatura (która poszła jak burza i zdobyła wymagane trzy "nóżki" w czasie trzech startów - Ola jeszcze raz gratuluję :klacz: )

Posted

blacky

cirrrrrrrrrrrrrrrr

na przykład...

teraz niestety nieostre, ale zobaczcie jaką powierzchnię nośną ma saga :)

zaraz zaraz :))

bułka z masłem!