Saba Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Czy to jest Twoja sucz? Bo ja przyznaję, że zarówno belgów, jak i borderów ni w ząb rozpoznać nie umiem ;) Tak to mój potwór :loveu: Dzięki, dzięki, DZIĘKI :multi: (a w nawiasie mówiąc borderów też nie rozpoznaje :evil_lol: i z belgiem nie raz mam problem ;) ) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Saba napisał(a):Tak to mój potwór :loveu: Dzięki, dzięki, DZIĘKI :multi: To jeszcze zajrzyj za dłuższą chwilę, bo jeszcze mam jakieś fotki tej suczy :p Quote
Saba Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):To jeszcze zajrzyj za dłuższą chwilę, bo jeszcze mam jakieś fotki tej suczy :p Wybawczyni moja :Rose: Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Faaaajnie było, dzięki za miłą zabawę, nawet pogodę udało się organizatorom jakoś ubłagać i było całkiem znośnie (nawet w pewnych momentach udało mi się zaznać zapomnianego, a jakże błogiego uczucia gęsiej skórki...). Wszyscy , łącznie ze mną, czekają z utęsknieniem na zjawienie się Wind,więc tymczasem skromniutko zacznę Wam umilać oczekiwanie. Blue: Border: Another one: Corsa: Emil na specjalne zamówienie: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja jeszcze specjalnie dla Saby: Mam Was chyba więcej, ale teraz już nie dam rady znaleźć i rozpoznać... Quote
Monia i Taja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):No, my z Uną (2. vice-mistrzem agility i 2. vice-mistrzem jumpingu :razz:) też jesteśmy już w domku :) BARDZO dziękuję organizatorom za umożliwienie nam takiego przemiłego debiutu! :Rose: Marysiu, gratuluję serdecznie :multi: i "jestem z Was dumna" ;) Bardzo cieszę się, że tak dobrze wam poszło. Pozdrowienia dla Uny mistrzyni-debiutantki :loveu: Quote
LALUNA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni śliczne zdjęcia dzięki za mojego geniusza specjalnej troski:lol: . Zawody super, sędzia z Litwy dawał dosc latwe torki jednak niesamowicie podkręcone czasy. Pewnie mało osób wie, ale sędzia kiedys startował w Polsce w Poznaniu i ze swoja drużyną zdobył DMPAg. Biegał z ON a w jego drużynie był rodezjan, rotek, on i doberman;) . Osobiscie były to dla mnie też bardzo udane zawody, po niezbyt udanym starcie we Wrocławiu udało mi sie w LA z Wendy zostać Mistrzem Agility i Jumpingu:lol: , no i młodsza okazała sie całkiem calkiem i przebiegła na czysto i ładnie jako próbny w LA1 Dzięki Dorotka za udane zawody, wiem że dużo Cie kosztowały:loveu: . Szkoda ze nie startowałaś ale nie zawsze sie to udaje połączyc z organizacja:lol: Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Fiona (a przynajmniej tak mi się zdaje... Wasiowie do tego stopnia zaterwikowali zawody, że nikt już chyba nie jest w stanie się w tym połapać...) Juki: Junior: Parsonek: Postuluję Leona na Mistera Obiektywu Łąck 2006: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Moniko - dziękuję :multi: Dlaczego Was nie było?? :p Rauni - śliczne zdjęcia! :) Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy! :razz: Ja relację zdjęciową, obłudnie i interesownie :razz: zacznę od Majutka. Majutka nie było łatwo złapać na torze, bo raz, że malutki jak pchełka, a dwa, że szybki przy tym jak kometa :loveu: Tak więc zdjęcia najlepsiejsze nie są... Wind z Majutkiem tańczyli na torze: Majutek pokazywał, że on to się do M-ek nadaje: Quote
BeataG Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Emil na specjalne zamówienie: Olga, dzięki serdeczne, cudne zdjęcia. :iloveyou::buzi: Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Fajny wyżełek: Rottka: Skotinek: Jeden z terwików :P Najbardziej chyba udany debiut zawodów, czyli UNA Hulaj Dusza (mam więcej zdjęć Uny, ale wkleję dopiero po południu): Chyba Wiki: Na pewno Wermi, od innych terwików odróżniający się tym, że biega z Robullem, oraz że ma bujniejszy kołnierz: Ciąg dalszy nastąpi jak wrócę z pracy. Zdjęcia można wklejać w galerie na dogo oraz na prywatne strony z podaniem autorki. I prooooszę o jakieś zdjęcia moich kochanych cudownych piesków, które tak bardzo się starają fajnie biegać, tylko czasem im pańcia w tym przeszkadza. Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 buahahahahahaha prawie jak jamnik :p Rauni dzięki! Quote
KUMPELka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Blue: co za spojrzenie :crazyeye: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Najbardziej chyba udany debiut zawodów, czyli UNA Hulaj Dusza (mam więcej zdjęć Uny, ale wkleję dopiero po południu): :oops: :oops: :oops: Dzię-ku-je-my! :multi: :multi: :multi: Na te więcej zdjęć czekamy z niecierpliwością! Rauni napisał(a):I prooooszę o jakieś zdjęcia moich kochanych cudownych piesków, które tak bardzo się starają fajnie biegać, tylko czasem im pańcia w tym przeszkadza. A mam jakieś zdjęcia Twoich kochanych piesków, wkleję po południu :eviltong: ;) Quote
Saba Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dzięki dziewczyny, bałam się że przed wyjazdem nie zobaczę zdjęć :lol: Quote
Aussie Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Saba napisał(a):Dzięki dziewczyny, bałam się że przed wyjazdem nie zobaczę zdjęć :lol: No tak, to byłoby strrraszne! :shocked!: Zaczęło się, zaczęło się! :jumpie: Dzięki wam o szlachetne fotografki! :modla: Quote
Saba Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Zdjęcia http://zkwpplock.pl/fotki/lipiec/index.html Tym zdjęciem ostatnim Fiony (jakby ktoś rozpoznał :evil_lol: ) to można dzieci straszyć :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 To teraz już nikogo nie wyróżniam, jadę grzecznie po kolei :) Belladonna Tuk? Zinka Draka? Bardzo szybciutki shelciaczek Rudi? CDN Quote
dorotak Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dorotko, wielkie dzięki za kolejne wspaniałe zawody :Rose: :Rose: :Rose: Troszkę mnie zmartwiło jak pan przewodniczący oddziału zaprosił nas na kolejne zawody dopiero w przyszłym roku, ale zaraz sobie przypomniałam, że przecież czekają nas w drugiej połowie roku Twoje kolejne dwie imprezy - "czekolada" i "Sylwester" :loveu: :loveu: :loveu: Za Aussie powtórzę "hurra, zaczęło się" :multi: A co? - oczywiście uczta zdjęciowa :lol: Czekamy na kolejne zdjęcia kochani fotografowie :Rose: Puento - dziękujemy za kciuki. Podziałały tak rewelacyjnie, że wszystkie sznaucery startujące w weekend w klasie A1 przeszły do A2: Taro - olbrzymek, Atos - średniak i Bangi - miniatura (która poszła jak burza i zdobyła wymagane trzy "nóżki" w czasie trzech startów - Ola jeszcze raz gratuluję :klacz: ) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Vigo Któryś z borderów Atos Niebieskooka blue Juki ? Border (zdjęcie takie sobie, ale za to widać na nim, że trochę kapał deszczyk!) Daleeeekie wybicie :crazyeye: Misia (Flaire - jak noga?) Choco CDN Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No dopszzz to jadymy.....moje zdjęcia są jakie są i inne nie będą :) NA początek mała podlizka..... łeee tak nisko.... Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Taro Zuza (takie milusie imie dla takiego wielkiego psa :lol:) Gracja (mamo! ten tor to ja z zamkniętymi oczami! z zamkniętymi!) i jej konkuret w klasie SA2 Funt? Monia CDN Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 blacky cirrrrrrrrrrrrrrrr na przykład... teraz niestety nieostre, ale zobaczcie jaką powierzchnię nośną ma saga :) zaraz zaraz :)) bułka z masłem! Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Saba napisał(a):Zdjęcia http://zkwpplock.pl/fotki/lipiec/index.html Znalazłam tam Unkę! :loveu: Super! Dziękuję! :buzi: Chciałam też powiedzieć, że zdjęcie Wind z Majutkiem jest bardzo, ale to bardzo śliczne! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jest, jest Vigocki! :multi: Jaki cudnie skoncentrowany :loveu: (jeeeeszcze, jeszcze!) Quote
Recommended Posts