belgunia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Mój potwór także zgłoszony :razz: Czy będzie nagroda specjalna na najgorszego debiutanta? Najbardziej przerażonego przewodnika? Albo chociaż za najszybszą dyskwalifikację? :cool1: ;) Cóż, z mojej strony przesadnym optymizmem było zgłaszanie nas, skoro całe nasze agility to raptem pięciodniowy trening :eek2: Napisałam i nie dostałam odpowiedzi :roll: Czy wszyscy czytają do konca to co jest napisane???? :) Pani Justyny nie bedzie do środy 27 lipca. cierpliwości:) Najszybszą detkę? hehehe:) ehhh.... Dorota Quote
2Monika2 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 zgłoszenia na zawody sa do jutra... czy MUSZĘ zaplacić też do jutra? Quote
Marysia_i_gończy Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 belgunia napisał(a):Czy wszyscy czytają do konca to co jest napisane???? Już chciałam się kajać ;) ale sprawdziłam dokładnie, że napisane było jedynie: belgunia napisał(a):Przez kilka dni nie bedzie dostępna pod telefonem. "kilka dni" jest okresem mało sprecyzowanym, a niedostępność pod telefonem nie musi się pokrywać z niedostępnością pod mailem :razz: belgunia napisał(a)::) Pani Justyny nie bedzie do środy 27 lipca. cierpliwości:) Czyli dwa dni przed zawodami mogę się dowiedzieć, że nie mam gdzie spać? :lol: To dość niefajnie... :roll: Pozdrawiam Marysia (histeryzująca ;)) i Una Quote
PUENTA imszar Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 2Monika2 napisał(a):zgłoszenia na zawody sa do jutra... czy MUSZĘ zaplacić też do jutra? Nie, nie musisz Quote
belgunia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Już chciałam się kajać ;) ale sprawdziłam dokładnie, że napisane było jedynie: "kilka dni" jest okresem mało sprecyzowanym, a niedostępność pod telefonem nie musi się pokrywać z niedostępnością pod mailem :razz: Czyli dwa dni przed zawodami mogę się dowiedzieć, że nie mam gdzie spać? :lol: To dość niefajnie... :roll: Pozdrawiam Marysia (histeryzująca ;)) i Una Nic na to nie poradzę.... Ale miejsc wystarczy! A jak nie to jeszcze są inne noclegi: Koszelówka, Ośrodek Exploris, domek 4 os. + sniadanie 149 PLN tel 024 262 76 04, miejsa sa tez w pawilonie, są obiady i kolacje. lub http://www.relax.mdi.pl/ www.owzacisze.emeteor.pl www.hotelrondo.emeteor.pl www. milanka.emeteor.pl www.bialydom.com.pl http://hotelrusalka.emeteor.pl Quote
belgunia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Nie, nie musisz Trafna Puenta:) Można wpłacić startowe również na miejscu. OK? Pozdrawiam Dorota Quote
2Monika2 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 "belgunia" napisał(a):Można wpłacić startowe również na miejscu. OK? OK. No to fajnie :) Juz się zgłosiłam....:D:D:D Quote
Wind Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='AniaP']A Majutka, to się nie boisz? ;) Widziałaś jak ta pchełka biega? :klacz: Aniu, dziekujemy :oops: Ale pewnie pamietasz nasza detke z Pecic, wiec moze i pchelka biega, ale pancia w nawigacji suczy nawala :evil_lol: Bardzo sie ciesze, ze znowu zobacze agilitowych maniakow, ze bede mogla z Wami pogawedzic, zobaczyc Was i Wasze dzielne psy na torze i ze oczywiscie bede miala mozliwosc zrobienia troche zdjec naszych zmagan :loveu: BTW zglosilam juz sucz i zaplacilam startowe. Nie ma wiec zmiluj! Przybywamy na dwa dni :loveu: Quote
PUENTA imszar Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 belgunia napisał(a):Trafna Puenta:) :evil_lol: Quote
AniaP Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Wind']Aniu, dziekujemy :oops: Ale pewnie pamietasz nasza detke z Pecic, Eee tam, jedna detka to się nie liczy. ;) [quote name='Wind'] wiec moze i pchelka biega, ale pancia w nawigacji suczy nawala :evil_lol: No to ja już o sobie nic nie powiem :oops: , jak teraz pomylę kolejność przeszkód albo popełnię jakąś inną głupotę, to sama sobie :mad: . [quote name='Wind']Przybywamy na dwa dni :loveu: [quote name='2Monika2']Juz się zgłosiłam....:-D:-D:-D Ufff, dobrze, że obydwie biegacie w eskach :eviltong: , chociaż my i tak mamy się kogo bać. :nerwy: Dorotka, a jak się zarobi detkę, to będzie można spokojnie ukończyć bieg? :modla: Quote
PARSONRK Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 prosze się z Fanaberii nie smiać, sunia jest baardzo dzielna i ambitna - jak ukończymy tor to sukces będzie:shake: Quote
belgunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='AniaP']Dorotka, a jak się zarobi detkę, to będzie można spokojnie ukończyć bieg? :modla: Myślę, ze tak:) Przecież nie mamy innego ringu jak nasz - honorowy:) Dorota Quote
Mokka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Wind napisał(a):i ze oczywiscie bede miala mozliwosc zrobienia troche zdjec naszych zmagan :loveu: Dobrze gadacie, koleżanko :thumbs: Quote
sic! Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Wind']ze oczywiscie bede miala mozliwosc zrobienia troche zdjec naszych zmagan :loveu: WIND noooooo to my się też zgłaszamy, bo jakbyś nie jechała to nie wiem :D w końcu jak ktoś tu już napisał-piękne zdjęcia to najpiękniejsza nagroda - po co nam puchary :)) Quote
Wind Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='sic!']WIND noooooo to my się też zgłaszamy, bo jakbyś nie jechała to nie wiem :D w końcu jak ktoś tu już napisał-piękne zdjęcia to najpiękniejsza nagroda - po co nam puchary :)) Bardzo sie ciesze, ze w koncu Cie poznam :multi: Mam tylko ogromna prosbe :razz: Na zawodach albo biegam z psem, albo paletam sie gdzies przy torze z aparatem. Prosze podejdz do mnie, to przynajmniej bede miala okazje Cie poznac, a nie potem na zdjeciach zgadywac, kto jest kto :razz: Do milego zobaczenia :multi: Quote
sic! Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Wind'] Prosze podejdz do mnie, to przynajmniej bede miala okazje Cie poznac Wind no nie fiemmmm, ja nieśmiała jestem....:oops: Żartowałam :))) [quote name='Wind']Do milego zobaczenia :multi: Nawzajemnie! Quote
PARSONRK Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja też się cieszę, że Wind w koncu poznam :cool3: Jakby co jak zobaczysz zaplątaną bandę białasów i małe coś na końcu - to będę ja :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 O!! Wind będzie! :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, że się załapiemy na jakieś foteczki! :modla: To ja zostawiam aparat w domu :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Nie zostawiaj, ktoś będzie musiał zrobić zdjęcie Majutka :lol: (hurra, hurra, znowu będą fajnie obfocone zawody, dodatkowa miła motywacja, żeby zawitać w Łącku :loveu: ) Quote
black&white Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='sic!']noooooo to my się też zgłaszamy, strasznie sie cieszę SIC! że się znów spotkamy :multi: :multi: :multi: pozdr. B&W Quote
PARSONRK Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Rauni napisał(a):Nie zostawiaj, ktoś będzie musiał zrobić zdjęcie Majutka :lol: (hurra, hurra, znowu będą fajnie obfocone zawody, dodatkowa miła motywacja, żeby zawitać w Łącku :loveu: ) Dokładnie - opłaca się na zawody jeździć dla samych pięknych zdjęć :loveu: Quote
2Monika2 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ja również niepewnie liczę na cudowne zdjęcia Wind (i nie tylko ;) ) nie znamy się, ale Pikuś jest spokrewniony z Florkiem...:P Quote
Wind Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Rauni']Nie zostawiaj, ktoś będzie musiał zrobić zdjęcie Majutka :lol: Otoz to! :cool3: Biore ze soba posilki, czyli TZ-ta w roli drugiego fotografa. Nie ma zmiluj sie, wyczerpujaca dokumentacja musi byc :razz: Ale bedzie fajnie! W koncu poznam Marysie od gonczego :cool3: , Rauni, Parsonrk i wiele, wiele innych osob, z ktorymi dotad jakos sie mijalam ... A co do psow spokrewnionych z moim ulubiencem Florencjuszem, to juz palam do nich ogromniasta sympatia :loveu: Kochani, jeszcze tylko tydzien ... :multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A ja się cieszę, że będą fotografowie, bo mnie nie będzie a sobie popatrzę i wczuję w atmosferkę :P duuuużo zdjęć prosimy :) i życzę wszystkim powodzenia :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Wind napisał(a):Ale bedzie fajnie! W koncu poznam Marysie od gonczego :cool3: , Rauni, Parsonrk i wiele, wiele innych osob, z ktorymi dotad jakos sie mijalam ... Wind, dlaczego przy mnie taka emotikonka? :roll: Ja się już boję :eek2: ;) A co do Rauni, to ona nie reaguje jak się ją woła "Rauni", sprawdzałam :lol: Wind napisał(a):Kochani, jeszcze tylko tydzien ... :multi: Już tylko tydzień!! :shock: ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts