Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Mój potwór także zgłoszony :razz: Czy będzie nagroda specjalna na najgorszego debiutanta? Najbardziej przerażonego przewodnika? Albo chociaż za najszybszą dyskwalifikację? :cool1: ;)

Cóż, z mojej strony przesadnym optymizmem było zgłaszanie nas, skoro całe nasze agility to raptem pięciodniowy trening :eek2:

Napisałam i nie dostałam odpowiedzi :roll:

Czy wszyscy czytają do konca to co jest napisane????
:) Pani Justyny nie bedzie do środy 27 lipca. cierpliwości:)

Najszybszą detkę?
hehehe:)
ehhh....
Dorota

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

belgunia napisał(a):
Czy wszyscy czytają do konca to co jest napisane????

Już chciałam się kajać ;) ale sprawdziłam dokładnie, że napisane było jedynie:
belgunia napisał(a):
Przez kilka dni nie bedzie dostępna pod telefonem.

"kilka dni" jest okresem mało sprecyzowanym, a niedostępność pod telefonem nie musi się pokrywać z niedostępnością pod mailem :razz:

belgunia napisał(a):
:) Pani Justyny nie bedzie do środy 27 lipca. cierpliwości:)

Czyli dwa dni przed zawodami mogę się dowiedzieć, że nie mam gdzie spać? :lol: To dość niefajnie... :roll:

Pozdrawiam
Marysia (histeryzująca ;)) i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Już chciałam się kajać ;) ale sprawdziłam dokładnie, że napisane było jedynie:

"kilka dni" jest okresem mało sprecyzowanym, a niedostępność pod telefonem nie musi się pokrywać z niedostępnością pod mailem :razz:

Czyli dwa dni przed zawodami mogę się dowiedzieć, że nie mam gdzie spać? :lol: To dość niefajnie... :roll:
Pozdrawiam
Marysia (histeryzująca ;)) i Una

Nic na to nie poradzę....
Ale miejsc wystarczy! A jak nie to jeszcze są inne noclegi:
Koszelówka, Ośrodek Exploris, domek 4 os. + sniadanie 149 PLN
tel 024 262 76 04, miejsa sa tez w pawilonie, są obiady i kolacje.

lub
http://www.relax.mdi.pl/

www.owzacisze.emeteor.pl

www.hotelrondo.emeteor.pl

www. milanka.emeteor.pl

www.bialydom.com.pl

http://hotelrusalka.emeteor.pl

Posted

[quote name='AniaP']A Majutka, to się nie boisz? ;) Widziałaś jak ta pchełka biega? :klacz:

Aniu, dziekujemy :oops: Ale pewnie pamietasz nasza detke z Pecic, wiec moze i pchelka biega, ale pancia w nawigacji suczy nawala :evil_lol:

Bardzo sie ciesze, ze znowu zobacze agilitowych maniakow, ze bede mogla z Wami pogawedzic, zobaczyc Was i Wasze dzielne psy na torze i ze oczywiscie bede miala mozliwosc zrobienia troche zdjec naszych zmagan :loveu:

BTW zglosilam juz sucz i zaplacilam startowe. Nie ma wiec zmiluj! Przybywamy na dwa dni :loveu:

Posted

[quote name='Wind']Aniu, dziekujemy :oops: Ale pewnie pamietasz nasza detke z Pecic,
Eee tam, jedna detka to się nie liczy. ;)

[quote name='Wind'] wiec moze i pchelka biega, ale pancia w nawigacji suczy nawala :evil_lol:
No to ja już o sobie nic nie powiem :oops: , jak teraz pomylę kolejność przeszkód albo popełnię jakąś inną głupotę, to sama sobie :mad: .

[quote name='Wind']Przybywamy na dwa dni :loveu:
[quote name='2Monika2']Juz się zgłosiłam....:-D:-D:-D
Ufff, dobrze, że obydwie biegacie w eskach :eviltong: , chociaż my i tak mamy się kogo bać. :nerwy:

Dorotka, a jak się zarobi detkę, to będzie można spokojnie ukończyć bieg? :modla:

Posted

[quote name='AniaP']Dorotka, a jak się zarobi detkę, to będzie można spokojnie ukończyć bieg? :modla:

Myślę, ze tak:)
Przecież nie mamy innego ringu jak nasz - honorowy:)

Dorota

Posted

[quote name='Wind']ze oczywiscie bede miala mozliwosc zrobienia troche zdjec naszych zmagan :loveu:

WIND
noooooo to my się też zgłaszamy, bo jakbyś nie jechała to nie wiem :D
w końcu jak ktoś tu już napisał-piękne zdjęcia to najpiękniejsza nagroda - po co nam puchary :))

Posted

[quote name='sic!']WIND
noooooo to my się też zgłaszamy, bo jakbyś nie jechała to nie wiem :D
w końcu jak ktoś tu już napisał-piękne zdjęcia to najpiękniejsza nagroda - po co nam puchary :))

Bardzo sie ciesze, ze w koncu Cie poznam :multi: Mam tylko ogromna prosbe :razz: Na zawodach albo biegam z psem, albo paletam sie gdzies przy torze z aparatem. Prosze podejdz do mnie, to przynajmniej bede miala okazje Cie poznac, a nie potem na zdjeciach zgadywac, kto jest kto :razz:

Do milego zobaczenia :multi:

Posted

[quote name='Wind'] Prosze podejdz do mnie, to przynajmniej bede miala okazje Cie poznac

Wind

no nie fiemmmm, ja nieśmiała jestem....:oops:
Żartowałam :)))

[quote name='Wind']Do milego zobaczenia :multi:

Nawzajemnie!

Posted

Nie zostawiaj, ktoś będzie musiał zrobić zdjęcie Majutka :lol:
(hurra, hurra, znowu będą fajnie obfocone zawody, dodatkowa miła motywacja, żeby zawitać w Łącku :loveu: )

Posted

Rauni napisał(a):
Nie zostawiaj, ktoś będzie musiał zrobić zdjęcie Majutka :lol:
(hurra, hurra, znowu będą fajnie obfocone zawody, dodatkowa miła motywacja, żeby zawitać w Łącku :loveu: )

Dokładnie - opłaca się na zawody jeździć dla samych pięknych zdjęć :loveu:

Posted

[quote name='Rauni']Nie zostawiaj, ktoś będzie musiał zrobić zdjęcie Majutka :lol:

Otoz to! :cool3:

Biore ze soba posilki, czyli TZ-ta w roli drugiego fotografa. Nie ma zmiluj sie, wyczerpujaca dokumentacja musi byc :razz:

Ale bedzie fajnie! W koncu poznam Marysie od gonczego :cool3: , Rauni, Parsonrk i wiele, wiele innych osob, z ktorymi dotad jakos sie mijalam ...

A co do psow spokrewnionych z moim ulubiencem Florencjuszem, to juz palam do nich ogromniasta sympatia :loveu:

Kochani, jeszcze tylko tydzien ... :multi:

Posted

Wind napisał(a):
Ale bedzie fajnie! W koncu poznam Marysie od gonczego :cool3: , Rauni, Parsonrk i wiele, wiele innych osob, z ktorymi dotad jakos sie mijalam ...

Wind, dlaczego przy mnie taka emotikonka? :roll: Ja się już boję :eek2: ;)

A co do Rauni, to ona nie reaguje jak się ją woła "Rauni", sprawdzałam :lol:

Wind napisał(a):
Kochani, jeszcze tylko tydzien ... :multi:

Już tylko tydzień!! :shock: ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una