Marysia_i_gończy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AniaP napisał(a):że nie załapałyśmy się na żadne zdjęcia (Mokka tylko Ty o nas pamiętałaś :buzi: ). A TU to co?? :razz: Moniko dziękuję za filmiki! :multi: Masz ich może więcej? Np. niejaką Unę? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AniaP Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):A TU to co?? :razz: A widziałam, widziałam :fadein: , zdjęcie bardzo ładne :) , ale tylko jedno? :obrazic: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 No nie takie ładne zdjęcie, a Ty Aniu marudzisz:cool3: Ale rzeczywiście nietóre psy obfocone razy kilkanaście, a tu tylko tak..... Co do filmików to już wypowiadałam, ale nie na dgm. :) Quote
2Monika2 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Marysiu, no przykro mi... miałabym pewnie, ale głupia nie naładowałam baterii w aparacie :cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AniaP napisał(a):A widziałam, widziałam :fadein: , zdjęcie bardzo ładne :) , ale tylko jedno? :obrazic: No tak! I zamiast złożyć reklamację w ustawowym terminie: Marysia_i_gończy napisał(a): i to by było wszystko z mojej strony :) Wszelkie reklamacje rozpatrywane będą w dniu jutrzejszym, przyznaję, że końcówkę potraktowałam dość po macoszemu... to się obraża :lol: Przecież mówiłam, że nie fociłam w niedzielę M-ek wcale! :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una PS Quote
Marysia_i_gończy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 2Monika2 napisał(a):Marysiu, no przykro mi... miałabym pewnie, ale głupia nie naładowałam baterii w aparacie :cool1: Szkoda :placz: Quote
AniaP Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):No tak! I zamiast złożyć reklamację w ustawowym terminie: A po co? :roll: Skoro nikt nic więcej nie wstawił, to znaczy, że nas nie ufocił, a "z pustego i..." :evil_lol: Zdarza się i tyle. :eviltong: Marysia_i_gończy napisał(a):to się obraża :lol: A kto tu się obraża? :eviltong: Marysia_i_gończ napisał(a): Przecież mówiłam, że nie fociłam w niedzielę M-ek wcale! :eviltong: No pamiętam, pamiętam, że mówiłaś. :fadein: 2Monika2 napisał(a): oo jakie śliczne zdjęcie Asti :p Ano śliczne :klacz: , dzięki :-) , że jeszcze się jakieś znalazło. :multi: Quote
Edyta & Regis Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 tamer napisał(a):Hmmm, radzę się wyzbyć nałogu łapania psa - przynajmniej w okolicznościach 'zawodowych' ;) Sędzia był tolerancyjny i jeszcze nie dawał za to detek, ale nie ma co liczyć na taką dobroduszność w przyszłości ;) To nie nałóg, tylko odruch spowodowany paniką;) . Ale dzięki za uwagę, postaram się poprawić. N amarginesie: Wind ma niesamowitą zdolność chwytania obiektywem chwil. Na niektóre z Jej zdjęć nie mogę się napatrzeć. Pozdrawiam Quote
Ludek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ja dopiro dziś zajrzałam do wątku. Przynajmniej nie musiałam się stresowac i mogę oczy nacieszyć mnooostwem cudnych zdjęć.:) Dołączam się do podziękowań za bardzo fajne zawody. tamer napisał(a): Dorotko, zawody były fajniutkie, sędzia sympatyczny (o samym sędziowaniu nie wypada dyskutować, prawda?). Co prawda, to prawda. Marysia_i_gończy napisał(a): Grunt to pokonać przeszkodę:evil_lol:. Rauni napisał(a): Jeszcze dwa zdjęcia rozpędzonego Majutka: I jakiego rozciągniętego:evil_lol: . Rauni napisał(a):Parsonek (Milo?): To jest Kropek (Funt). Milo ma plamę na lewym oku.:) Marysia_i_gończy napisał(a): Teja CDN To chyba Timo :). Rauni napisał(a):Krzysiek, widzę że bezlitośnie złapałeś wszystkie niezaliczone strefki :lol: Nic nie da się ukryć. Super zdjęcia.:) Sajko napisał(a):A mały rudy bombowiec o spuchniętej główce gdzieś się jeszcze nie załapał? Bo on siedzi i płacze że na darmo łokieć sobie starł na tej palisadzie jak tak malutko foteczek ma... :mad: :mad: :mad: Z samej dogomanii naliczyłam kilkanaście, a jeszcze nie zajrzałam do galerii. A ja to muszę sobie wolniejszego psa sprawić, to przynajmniej zdjęcia nam na pamiątkę zostaną, bo wyniki, to marne na razie mamy:lol: . Quote
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 bo wyniki, to marne na razie mamy:lol: .__________________ ale za to jakie możliwości:lol: :lol: rozwojowe:lol: :lol: w tym tempie Milo może dwa równoległe torki zaliczać:lol: ,albo w trakcie wyskoczyć na piłeczkę :lol: :lol: Quote
Ludek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 AMIŚKA napisał(a):bo wyniki, to marne na razie mamy:lol: .__________________ ale za to jakie możliwości:lol: :lol: rozwojowe:lol: :lol: w tym tempie Milo może dwa równoległe torki zaliczać:lol: ,albo w trakcie wyskoczyć na piłeczkę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko Pani jeszcze speeda musi dostać. Quote
Recommended Posts