Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mały rudy bombowiec o spuchniętej główce gdzieś się jeszcze nie załapał? Bo on siedzi i płacze że na darmo łokieć sobie starł na tej palisadzie jak tak malutko foteczek ma...:placz:

Posted

Sajko napisał(a):
A mały rudy bombowiec o spuchniętej główce gdzieś się jeszcze nie załapał? Bo on siedzi i płacze że na darmo łokieć sobie starł na tej palisadzie jak tak malutko foteczek ma...:placz:

Malutko? :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Rauni, zobacz z jaka uwaga Sunday zerka czy sie rozjedziesz na tej karkolomnej pozycji nog, czy tez uda sie Wam dobiec do mety ;)

Te uszy to chyba jednak jakis niedozwolony doping :evil_lol:

Pati, widzialas z jakim impetem Kenia wskakuje na palisade :crazyeye: :cool3:

Posted

Wind
lejesz miod na moje serce - dzieci sa cudne! :loveu:

nie to, ze ja cos chce, czy cus, ze zebram czy co ;) ale wiecej szarych i czarnych belgow nie zaszkodziloby :cool3: szczegolnie tych pierwszych :loveu:

Posted

Wind napisał(a):
sic! dla Ciebie Twoje cudo, czyli Zuzia :loveu:

Wind

hmmmm no nie wiem jakby to........ I LOVE YOU normalnie :) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

sic! napisał(a):
Wind

hmmmm no nie wiem jakby to........ I LOVE YOU normalnie :) :loveu: :loveu: :loveu:

No wez przestan, bo sie rumienie :oops: :oops: :oops:

Posted

Wind napisał(a):
Rauni, zobacz z jaka uwaga Sunday zerka czy sie rozjedziesz na tej karkolomnej pozycji nog, czy tez uda sie Wam dobiec do mety ;)

Te uszy to chyba jednak jakis niedozwolony doping :evil_lol:

Ło matko, a zawsze mi się zdawało, że szpagaty to nie dla mnie :crazyeye: Ależ ja jestem wysportowana normalnie no! :bigcool::rofl: :roflt:

Wind, dzięki, dzięki, dzięki! za tyle pięknych zdjęć!

Posted

Wind napisał(a):

Piekny debiut Marysi i Uny :loveu:

Wind :loveu: :loveu: :loveu:
Ja nie wiem, czy DZIĘKUJĘ wystarczy? :razz: Strasznie się cieszę, że jeszcze nas wygrzebałaś :multi: :multi: :multi: A może masz nas gdzieś jeszcze...? ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Guciu, Guciu ... wolniutko, wolniutko ... borderki omijaja strefy, ale my nie, prawda Guciu :cool3: :lol:

Jak człowiek zły dla psa to go ganią, jak stara się być miły to się z niego śmieją ... moja psycha tego nie ogarnia ;) .

Beata nie zamieszczaj już tu żadnych zdjęć Gutka, ani broń Cię Panie Boże nie wysyłaj mi na skrzynkę, bo chcę wrócić do normalnej egzystencji, a nie wpatrywać się godzinami w zdjęcia Parchatego Kundla :evil_lol: .

Posted

Dziękuję organizatorom za wspaniale zoorganizowane zawody:lol: :lol: :lol:

:klacz: :klacz: :klacz:
Dziękuję wszystkim za fantastyczną atmosferę,to coś wspanialego móc uczestniczyć w takich zawodach:lol: :lol: :lol: :bye: :bye: :bye:

Dziękuję wszystkim fotografom za wspaniale zdjęcia :lol: :lol: :lol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

i skromniutko proszę o jeszcze zdjęć,a może ma ktoś te grupowe????
:modla: :modla: :modla: :modla:

albo jeszcze inne zdjęcia mojej ZINKI:modla: :modla: :modla:

Posted

Kochani,

Na wszystkie priv-y w sprawie zdjec odpowiem dzisiaj w nocy, ewentualnie jutro. Przepraszam, ze pisze tak ogolnie, ale mam jak zwykle nawal fotograficznej roboty :( Nowych zdjec juz niestety nie bedzie. Przynajmniej z tych Zawodow ;)
Jednym slowem do zobaczenia na nastepnych :-)

W.

Posted

Taura napisał(a):
Bardzo przepraszam że z innej paki ale:
Wind będziesz focić na zawodach o Tabliczke Czekolady?
Pozdrawiam ;)

Niewykluczone :razz:

W.

Posted

sic! napisał(a):
Wind

Nic dodac nic ujac :cool3: , tylko prosze sie nie smiac z imienia mojej sucz :mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Rauni, :eviltong: .

Posted

2Monika2 napisał(a):
jeśli ktoś jest bardzo spragniony jakichkolwiek filmików...;)
Asti:
http://youtube.com/watch?v=ylD9FQx5X1M
1 przebieg w dwóch filmikach - sorki :oops:
http://youtube.com/watch?v=wF1WTX6-WoY
http://youtube.com/watch?v=VkpJMlNOg1U

Monika, no norrrrrmalnie brak mi słów. :multi: :buzi: :sweetCyb: :Cool!: :bigcool: :iloveyou: :loveu:
Ja nie wiedziałam, że Tyś nas kręciłaś. :crazyeye: A już tak :-( :-( :-( :flaming: , że nie załapałyśmy się na żadne zdjęcia (Mokka tylko Ty o nas pamiętałaś :buzi: ).

Ja też troszeczkę fociłam, ale... :oops: , no kilka zdjęć może nada się, żeby je tu wstawić, więc obiecuję, że jutro się postaram.