Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni napisał(a):
Leszek też mi to doradza, bardzo był rozczarowany, jak obcięłam wyłącznie kudły.
No był już topik o tym, jak cięte ogony wpływają na ruch w agility, teraz byłby nowy temat do dyskusji. :evil_lol:

Posted

Wind, Mokka...
Troszkę się wstydzę tego wyznania, ale...
...laski, ja Was po prostu kocham! :loveu:
:cool3:

Dziękuję za wszystkie Drakoloty vel Drakognioty - moja wdzięczność jest bezgraniczna :)

Posted

Mokka napisał(a):
jakaś arystokracja

Jej mać arystokracja:mad: krucogalopkiem ostatnio biegała.
Przestańcie, bo jak moja sucz to przeczyta:shake: to na następnych zawodach ogonem do startu jeszcze usiądzie:evil_lol: a ja nad prędkością muszę popracować.
Iwona i Rauni to mają tempo:crazyeye:

Posted

2Monika2 napisał(a):
WIND, czy jest tam gdzieś w Twoich zbiorach Pikuś?? :-(

Moniczko,

Hmmm ... jakos nie bardzo moge biegac i robic zdjecia ;) Razem bylysmy w tej samej klasie, a na dodatek skakalysmy bezposrednio po sobie :shake: Dlatego Pikus znalazl sie tylko na jednym, jedynym zdjeciu ktore jakims cudem mu zrobilismy :(

BTW mam ostatnio wiele sentymentu do imienia Pikus :-) Maja gra wlasnie w filmie i dokladnie tak sie nazywa. Jak wynika z imienia, w swojej roli wcielila sie nie w suczke, tylko w psa :cool3: :loveu:

W.

Posted

Ja tak oglądam, podziwiam Wasze wspaniałe psy,:loveu: raduję sie na wspomnienie zawodów, że tak się jakoś wszystko udało do "kupy" nam wspólnie skleić również dzięki pomocy wszystkich chyba klubów:)
Ale powiem, że takich fantastycznych zdjęć z tylu różnych obiektywów tom nie widziała jeszcze z żadnych zawodów!:):loveu:
To były chyba pierwsze w historii zawody na sianie:):evil_lol:
Miałam obawy czy tor się nie ześlizgnie po nim, a huśtawka w szczególności. Ale wszystko wytrzymało, a torek "samoróbka" trzymal się bardzo dzielnie do samego końca.
Ale chyba muszę mieć drugi komplet tyczek na okolicznosć sianka na torze - w kolorze jaskrawo-zielono-wiosennym :evil_lol:
No a teraz czas na pracę z moim własnym psem....:):mad: :lol:

Mam nieskromne pytanko, czy mogę wstawić parę fot na moja stronkę?
:cool3:

Wyniki są już od wczoraj :) :multi:
Dzięki arkuszom Oli :loveu:

Posted

Marysiu,

Chyba osleplam i nigdzie nie moge znalezc Twojego maila :crazyeye: Wrzuc go jeszcze raz, abym mogla przeslac Ci Une :-)

Dorotko,

Mysle, ze jutro, najpozniej w czwartek wysle Wam do Plocka plyte ze zdjeciami :-) Tak przynajmniej obiecalam :razz: Bedziesz wiec mogla skopiowac z niej co chcesz :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
Marysiu,

Chyba osleplam i nigdzie nie moge znalezc Twojego maila :crazyeye: Wrzuc go jeszcze raz, abym mogla przeslac Ci Une :-)

Wind - posłałam Ci go PW, bo oficjalnie nie wisi nigdzie, ale jeśli nie doszedł, natentychmiast ślę ponownie!

Oczekująca (nie)cierpliwie Marysia z Uną