Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Flaire BARDZO się cieszę, że udało mi się złapać Misię! :multi: :multi: I w ogóle miło było Cię poznać osobiście :) A nóżkę lecz! lecz koniecznie! :mad: Mokka ja też miałam gęsią skórkę i to nawet jak byłam w długich spodniach :evil_lol: Ja natomiast wczoraj całkiem zapomniałam, że mam jeszcze coś dla PARSONK: Poza tym - Wiiind, Ty nie siedź taka frasobliwa: tylko wklejaj jakieś zdjęcia... :modla: :modla: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Hej o poranku :-) Wszystkim ktorym udalo sie zlapac moja Komete :evil_lol: bardzo serdecznie dziekuje :-) Wczoraj musialam ostro popracowac, ale dzieki temu zaraz zabieram sie do "dogomaniackich" obowiazkow :loveu: W Warszawie nareszcie pogoda jest "do pracy", a nie do lenistwa pod grusza :evil_lol: Mamy upragniony deszcz :multi: W. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Uuuuffff, Wind, czekamy!! Czekamy! :lilangel: Ja jeszcze na koniec :) W sobotę mieliśmy okazję podziwiać siedem pięknych flajerków :lol: Dwóch złapać nie zdążyłam :shake: jednego złapać nie mogłam, bo akurat poprawiałam tyczkę :shake: oto pozstałe cztery :p Mak Tola Kłak Corsa Quote
wendka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Zuczki, ktore siedzialy w domach :-( pieknie dziekuja za tak obszerna i wyrabiasta relacje z zawodow:multi: Serdecznie gratulujemy zwyciezcom, udanych debiutow, awansow oraz po prostu startow i szalenie zazdroscimy tak fajnej zabawy :loveu: Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Czesc zdjec jest juz na mojej stronie w dziale sport, w siedmiu pierwszych galeriach :-) Latwiej bylo mi wrzucic je hurtem na moja strone, niz pojedynczo wklejac na Dogo :roll: Galerie dzialaja na zasadzie "wyskakujacego okienka", wiec jesli ktos ma ta funkcje zablokowana, to zdjec nie zobaczy. Odnosnik do galerii w banerze w moim podpisie :-) Sprobuje jeszcze poprzegladac katalogi i cos dorzucic, ale to za jakis czas :-) W. Quote
sic! Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni, Marysia, Wind normalnie I LOVE YOU!!!:loveu: moja sucz na Waszych zdjęciach wygląda jakby pędziła 5 m/s :) WIELKIE DZIĘKI!! Quote
KUMPELka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind :-o Poprostu zaparło mi dech w piersiach oglądając Twoje zdjęcia ... są niesamowite ...wspaniałe Quote
Recommended Posts