Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Wind - posłałam Ci go PW, bo oficjalnie nie wisi nigdzie, ale jeśli nie doszedł, natentychmiast ślę ponownie! Oczekująca (nie)cierpliwie Marysia z Uną Wyslalam :-) Jak jeszcze cos znajde, to dosle :-) W. Quote
belgunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a): Dorotko, Mysle, ze jutro, najpozniej w czwartek wysle Wam do Plocka plyte ze zdjeciami :-) Tak przynajmniej obiecalam :razz: Bedziesz wiec mogla skopiowac z niej co chcesz :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dorota Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Wyslalam :-) Jak jeszcze cos znajde, to dosle :-) W. Doszły :multi: :multi: :multi::Rose: :Rose: :Rose: :buzi: :buzi: :buzi: Mam nadzieję, że znajdziesz więcej! :cunao: (no zachłanna jestem po prostu! ;)) Una ma czarny nalot na podpalaniach, a Saga ma podpalania gładko brązowe :) belgunia napisał(a):Mam nieskromne pytanko, czy mogę wstawić parę fot na moja stronkę? Jeśli o mnie chodzi to tak (tylko na PW linkę do nich poproszę :) ) Pozdrawiam Marysia i Una - szczęśliwe Quote
PARSONRK Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 To ja od razu informuję. Wasze cuudne zdjęcia chciałabym wkleić na stronkę naszego klubu - www.hop-szczecin.prv.pl oraz parę na moją stronkę www.mysia-zaglada.xt.pl Piszę to tak grupowo, żeby każdemu z osobna głowy nie zawracać :) Quote
Rauni Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 IraKa napisał(a):Iwona i Rauni to mają tempo:crazyeye: Bo je Leszek z kijem na treningach pewnie gania:mad: :mad: :mad: A może Cir mu pomaga :diabloti: Też mu prędkości nie brakuje:crazyeye: Leszek co prawda standardowo na treningach mówi "No, może być, to teraz jeszcze raz dwa razy szybciej" :diabloti:, ale tak naprawdę to wjechał nam na ambicję Radovan Liska na zawodach w Svetlej Horze, jak mu się udało zrobić zmianę przed psem po miękkim tunelu. Jak pies wchodził do tunelu, to Liszka był obok psa, a jak pies wychodził, to był przed nim. :crazyeye: Od tej pory postanowiłyśmy być szybkie jak Radovan Liszka, Iwona trochę przesadziła i teraz Radovan Liszka chce być szybki jak Iwona Kalisz. Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 nidhogg napisał(a):chlip :( a zarek - sprezarek sie nei zalapal ?:( Prosze :-) Quote
niuka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind jaki fajny Zarq! :)) i jaki wyskok! :O Haniu dzieki za moje robaczki :) Quote
nidhogg Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dziekuje ! :modla: a i zeby nie bylo Rauni tez dziekuje i temu milemu panu z Plocka ;) i calej reszcie ttyz ;) Quote
Aussie Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nikomu nie zaplątała się gdzieś jeszcze jakaś Choco? Mokka??? Quote
Mokka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Aussie napisał(a):Nikomu nie zaplątała się gdzieś jeszcze jakaś Choco? Mokka??? Niestety, nie mam, ale znalazłam kartę z jakimiś starszymi zdjęciami, jak znajdę chwilę, to obrobię. Quote
Dinozaur Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A ja bym chciała nieśmiało przypomnieć że na zawodach był jeszcze jeden czarny belg a jednak nikt nie wstawił mu ŻADNEGO :-( zdjecia. Co prawda była to mistrzyni dyskwalifikacji :cool3: ale po raz pierwszy nie uciekała Karolinie do nas. A może po prostu aż tak chudej i łysej suki nie łapała żadna migawka? Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dinozaur napisał(a):A ja bym chciała nieśmiało przypomnieć że na zawodach był jeszcze jeden czarny belg a jednak nikt nie wstawił mu ŻADNEGO :-( zdjecia. Co prawda była to mistrzyni dyskwalifikacji :cool3: ale po raz pierwszy nie uciekała Karolinie do nas. A może po prostu aż tak chudej i łysej suki nie łapała żadna migawka? Spoko, spoko ... czy to ten biegajacy w zerowkach? Wlasnie mam chwile, na ostatnie przegladanie zdjec z Lacka. Na pewno jeszcze troche rozniastych fot sie znajdzie :-) W. Quote
Anza&Hacker Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Może mi ktoś powiedzieć coś na temat tej widocznej na tych oto ślicznych fotkach Cors'y? Z kąd jest, albo chociaż kto z nią biegał?:roll: Quote
Sajko Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Z Corsą biega Nina Bekasiewicz, klub Fort Warszawa, a rodowodowo to chyba Orka z Sosnowej Skarpy. Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 sic! dla Ciebie Twoje cudo, czyli Zuzia :loveu: Zuza, to dla Ciebie pazero :cool3: Belg, ktorego zdjec jeszcze nie wstawialam :roll: Klak :-) Quote
tamer Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Wind napisał(a): Zuza, to dla Ciebie pazero :cool3: Hehehe, czytasz w moich myślach - właśnie planowałam trochę pożebrać :D Dziękuję! :loveu: Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Piekny skok ... tylko ta tyczka :eviltong: Emil, tam skrecamy, tam!!! Teraz ta tyczka! Ta tyczka, mowie! :mad: :evil_lol: Piekny debiut Marysi i Uny :loveu: Guciu, Guciu ... wolniutko, wolniutko ... borderki omijaja strefy, ale my nie, prawda Guciu :cool3: :lol: Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A widzisz Zuza, wyczulam ze gdzies tutaj sie krecisz :evil_lol: Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Skok na mete :crazyeye: Klaczus w balansie na hustawce :razz: Joga, jak to Joga, jak zwykle cala powyginana :evil_lol: Mono w zamachu na cala hopecke :cool3: Oto jak pies przybiera barwy ochronne ... ciekawe przed jakim drapieznikiem sie ukrywa? :lol: Quote
tamer Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Wind napisał(a): Teraz ta tyczka! Ta tyczka, mowie! :mad: :evil_lol: Hmmm, radzę się wyzbyć nałogu łapania psa - przynajmniej w okolicznościach 'zawodowych' ;) Sędzia był tolerancyjny i jeszcze nie dawał za to detek, ale nie ma co liczyć na taką dobroduszność w przyszłości ;) Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ha! Ta to sobie lubi pogadac :evil_lol: Dlugi skok na hopke :-) Miska :-) Quote
Rauni Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Wind napisał(a): Oto jak pies przybiera barwy ochronne ... ciekawe przed jakim drapieznikiem sie ukrywa? :lol: Przed sędzią :lol: Nie widziałaś, jak na strefkach zmieniał kolor na taki czerwoniutki? Niestety sędzia miał iście sokoli wzrok i na naszej karcie pracy dopisane zostały cztery kolejne DIS. Muszę sobie dorysować tabielkie na detki w Legnicy :diabloti: (ja jestem poza podejrzeniami jako kandydatka na drapieżnika, bo pozycja moich krzywych nóżek wskazuje na to, że w ucieczce wyprzedziłam nawet Vigo...) Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Juki :loveu: Strefa zaliczona na "baletnice", brakuje tylko puent :evil_lol: Atos :loveu: Belladonna :cool3: Quote
Wind Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Rauni napisał(a):Przed sędzią :lol: Nie widziałaś, jak na strefkach zmieniał kolor na taki czerwoniutki? Niestety sędzia miał iście sokoli wzrok i na naszej karcie pracy dopisane zostały cztery kolejne DIS. Muszę sobie dorysować tabielkie na detki w Legnicy :diabloti: (ja jestem poza podejrzeniami jako kandydatka na drapieżnika, bo pozycja moich krzywych nóżek wskazuje na to, że w ucieczce wyprzedziłam nawet Vigo...) :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts