Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Wind - posłałam Ci go PW, bo oficjalnie nie wisi nigdzie, ale jeśli nie doszedł, natentychmiast ślę ponownie!

Oczekująca (nie)cierpliwie Marysia z Uną

Wyslalam :-) Jak jeszcze cos znajde, to dosle :-)

W.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wind napisał(a):

Dorotko,

Mysle, ze jutro, najpozniej w czwartek wysle Wam do Plocka plyte ze zdjeciami :-) Tak przynajmniej obiecalam :razz: Bedziesz wiec mogla skopiowac z niej co chcesz :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dorota

Posted

Wind napisał(a):
Wyslalam :-) Jak jeszcze cos znajde, to dosle :-)

W.

Doszły :multi: :multi: :multi::Rose: :Rose: :Rose: :buzi: :buzi: :buzi:

Mam nadzieję, że znajdziesz więcej! :cunao: (no zachłanna jestem po prostu! ;))

Una ma czarny nalot na podpalaniach, a Saga ma podpalania gładko brązowe :)

belgunia napisał(a):
Mam nieskromne pytanko, czy mogę wstawić parę fot na moja stronkę?

Jeśli o mnie chodzi to tak (tylko na PW linkę do nich poproszę :) )

Pozdrawiam
Marysia i Una - szczęśliwe

Posted

IraKa napisał(a):
Iwona i Rauni to mają tempo:crazyeye:

Bo je Leszek z kijem na treningach pewnie gania:mad: :mad: :mad:

A może Cir mu pomaga :diabloti: Też mu prędkości nie brakuje:crazyeye:

Leszek co prawda standardowo na treningach mówi "No, może być, to teraz jeszcze raz dwa razy szybciej" :diabloti:, ale tak naprawdę to wjechał nam na ambicję Radovan Liska na zawodach w Svetlej Horze, jak mu się udało zrobić zmianę przed psem po miękkim tunelu. Jak pies wchodził do tunelu, to Liszka był obok psa, a jak pies wychodził, to był przed nim. :crazyeye: Od tej pory postanowiłyśmy być szybkie jak Radovan Liszka, Iwona trochę przesadziła i teraz Radovan Liszka chce być szybki jak Iwona Kalisz.

Posted

Aussie napisał(a):
Nikomu nie zaplątała się gdzieś jeszcze jakaś Choco?
Mokka???

Niestety, nie mam, ale znalazłam kartę z jakimiś starszymi zdjęciami, jak znajdę chwilę, to obrobię.

Posted

A ja bym chciała nieśmiało przypomnieć że na zawodach był jeszcze jeden czarny belg a jednak nikt nie wstawił mu ŻADNEGO :-( zdjecia. Co prawda była to mistrzyni dyskwalifikacji :cool3: ale po raz pierwszy nie uciekała Karolinie do nas. A może po prostu aż tak chudej i łysej suki nie łapała żadna migawka?

Posted

Dinozaur napisał(a):
A ja bym chciała nieśmiało przypomnieć że na zawodach był jeszcze jeden czarny belg a jednak nikt nie wstawił mu ŻADNEGO :-( zdjecia. Co prawda była to mistrzyni dyskwalifikacji :cool3: ale po raz pierwszy nie uciekała Karolinie do nas. A może po prostu aż tak chudej i łysej suki nie łapała żadna migawka?

Spoko, spoko ... czy to ten biegajacy w zerowkach? Wlasnie mam chwile, na ostatnie przegladanie zdjec z Lacka. Na pewno jeszcze troche rozniastych fot sie znajdzie :-)

W.

Posted

sic! dla Ciebie Twoje cudo, czyli Zuzia :loveu:

Zuza, to dla Ciebie pazero :cool3:

Belg, ktorego zdjec jeszcze nie wstawialam :roll:

Klak :-)

Posted

Wind napisał(a):

Zuza, to dla Ciebie pazero :cool3:

Hehehe, czytasz w moich myślach - właśnie planowałam trochę pożebrać :D

Dziękuję! :loveu:

Posted

Piekny skok ... tylko ta tyczka :eviltong:

Emil, tam skrecamy, tam!!!

Teraz ta tyczka! Ta tyczka, mowie! :mad: :evil_lol:

Piekny debiut Marysi i Uny :loveu:

Guciu, Guciu ... wolniutko, wolniutko ... borderki omijaja strefy, ale my nie, prawda Guciu :cool3: :lol:

Posted

Skok na mete :crazyeye:

Klaczus w balansie na hustawce :razz:

Joga, jak to Joga, jak zwykle cala powyginana :evil_lol:

Mono w zamachu na cala hopecke :cool3:

Oto jak pies przybiera barwy ochronne ... ciekawe przed jakim drapieznikiem sie ukrywa? :lol:

Posted

Wind napisał(a):

Teraz ta tyczka! Ta tyczka, mowie! :mad: :evil_lol:

Hmmm, radzę się wyzbyć nałogu łapania psa - przynajmniej w okolicznościach 'zawodowych' ;)
Sędzia był tolerancyjny i jeszcze nie dawał za to detek, ale nie ma co liczyć na taką dobroduszność w przyszłości ;)

Posted

Wind napisał(a):

Oto jak pies przybiera barwy ochronne ... ciekawe przed jakim drapieznikiem sie ukrywa? :lol:

Przed sędzią :lol: Nie widziałaś, jak na strefkach zmieniał kolor na taki czerwoniutki? Niestety sędzia miał iście sokoli wzrok i na naszej karcie pracy dopisane zostały cztery kolejne DIS. Muszę sobie dorysować tabielkie na detki w Legnicy :diabloti:
(ja jestem poza podejrzeniami jako kandydatka na drapieżnika, bo pozycja moich krzywych nóżek wskazuje na to, że w ucieczce wyprzedziłam nawet Vigo...)

Posted

Rauni napisał(a):
Przed sędzią :lol: Nie widziałaś, jak na strefkach zmieniał kolor na taki czerwoniutki? Niestety sędzia miał iście sokoli wzrok i na naszej karcie pracy dopisane zostały cztery kolejne DIS. Muszę sobie dorysować tabielkie na detki w Legnicy :diabloti:
(ja jestem poza podejrzeniami jako kandydatka na drapieżnika, bo pozycja moich krzywych nóżek wskazuje na to, że w ucieczce wyprzedziłam nawet Vigo...)

:lol: :lol: :lol: