Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 LALUNA napisał(a):Mokka a jak mamy Twoje zdjecia podpisać? Jakies specjalne zyczenie?:lol: Nie mam żadnych specjalnych życzeń. Quote
Flaire Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni napisał(a):Leszek też mi to doradza, bardzo był rozczarowany, jak obcięłam wyłącznie kudły.No był już topik o tym, jak cięte ogony wpływają na ruch w agility, teraz byłby nowy temat do dyskusji. :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni, a pamietasz o tym, ze w Legnicy musze pogadac z Sunday przed jej przebiegami w agility i jumpingu :evil_lol: ;) :lol: . Quote
Rauni Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :mad: Sunday jest grzeczną córeczką, już jej wytłumaczyłam, że nie wolno rozmawiać z nieznajomymi ani brać od nich cukierków. Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Asti I znowu czarny kocmołuch :angryy: FF - czyli Fotogeniczna Figa :lol: Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Te fotki nie wiem, kto robił, ale fajne są :lol: Bajka (chyba) Wiki Emil Tokaj Quote
Flaire Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mokka napisał(a): Leć, Emil, leć!!! A ja polecę z Tobą! :lol: Quote
tamer Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind, Mokka... Troszkę się wstydzę tego wyznania, ale... ...laski, ja Was po prostu kocham! :loveu: :cool3: Dziękuję za wszystkie Drakoloty vel Drakognioty - moja wdzięczność jest bezgraniczna :) Quote
IraKa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mokka napisał(a):jakaś arystokracja Jej mać arystokracja:mad: krucogalopkiem ostatnio biegała. Przestańcie, bo jak moja sucz to przeczyta:shake: to na następnych zawodach ogonem do startu jeszcze usiądzie:evil_lol: a ja nad prędkością muszę popracować. Iwona i Rauni to mają tempo:crazyeye: Quote
sic! Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 IraKa napisał(a): Iwona i Rauni to mają tempo:crazyeye: Bo je Leszek z kijem na treningach pewnie gania:mad: :mad: :mad: Quote
IraKa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A może Cir mu pomaga :diabloti: Też mu prędkości nie brakuje:crazyeye: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Czy są już gdzieś wyniki? Są TUTAJ :) Quote
PARSONRK Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Bożeszszz jakie fotki cuuudne Wszystkim dziękujemy bardzo za fotki naszych zawodników szczecińskich :multi: :multi: :multi: Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 2Monika2 napisał(a):WIND, czy jest tam gdzieś w Twoich zbiorach Pikuś?? :-( Moniczko, Hmmm ... jakos nie bardzo moge biegac i robic zdjecia ;) Razem bylysmy w tej samej klasie, a na dodatek skakalysmy bezposrednio po sobie :shake: Dlatego Pikus znalazl sie tylko na jednym, jedynym zdjeciu ktore jakims cudem mu zrobilismy :( BTW mam ostatnio wiele sentymentu do imienia Pikus :-) Maja gra wlasnie w filmie i dokladnie tak sie nazywa. Jak wynika z imienia, w swojej roli wcielila sie nie w suczke, tylko w psa :cool3: :loveu: W. Quote
belgunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja tak oglądam, podziwiam Wasze wspaniałe psy,:loveu: raduję sie na wspomnienie zawodów, że tak się jakoś wszystko udało do "kupy" nam wspólnie skleić również dzięki pomocy wszystkich chyba klubów:) Ale powiem, że takich fantastycznych zdjęć z tylu różnych obiektywów tom nie widziała jeszcze z żadnych zawodów!:):loveu: To były chyba pierwsze w historii zawody na sianie:):evil_lol: Miałam obawy czy tor się nie ześlizgnie po nim, a huśtawka w szczególności. Ale wszystko wytrzymało, a torek "samoróbka" trzymal się bardzo dzielnie do samego końca. Ale chyba muszę mieć drugi komplet tyczek na okolicznosć sianka na torze - w kolorze jaskrawo-zielono-wiosennym :evil_lol: No a teraz czas na pracę z moim własnym psem....:):mad: :lol: Mam nieskromne pytanko, czy mogę wstawić parę fot na moja stronkę? :cool3: Wyniki są już od wczoraj :) :multi: Dzięki arkuszom Oli :loveu: Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysiu, Chyba osleplam i nigdzie nie moge znalezc Twojego maila :crazyeye: Wrzuc go jeszcze raz, abym mogla przeslac Ci Une :-) Dorotko, Mysle, ze jutro, najpozniej w czwartek wysle Wam do Plocka plyte ze zdjeciami :-) Tak przynajmniej obiecalam :razz: Bedziesz wiec mogla skopiowac z niej co chcesz :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Marysiu, Chyba osleplam i nigdzie nie moge znalezc Twojego maila :crazyeye: Wrzuc go jeszcze raz, abym mogla przeslac Ci Une :-) Wind - posłałam Ci go PW, bo oficjalnie nie wisi nigdzie, ale jeśli nie doszedł, natentychmiast ślę ponownie! Oczekująca (nie)cierpliwie Marysia z Uną Quote
Recommended Posts