Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysiu, Przesle Ci na skrzynke, ok? Ale dzisiaj wieczorkiem, bo teraz siedze nad zdjeciami dla Klienta, ktore musza byc na cito ... ehhhh ... ;) Jak bede miala chwile to jeszcze poprzegladam katalogi :-) W. Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Saba napisał(a):Powiedzcie że mimo "małych" zgrzytów było fajnie :roll: No dobra, niech Ci będzie ;) , dostałam w końcu swój dyplom, więc BYŁO FAJNIE :multi: Rauni, Marysiu - dziękuję serdecznie za fotki moich kundlików :calus: Quote
IraKa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Zblizenie na misterna fryzure :razz: SIC! jak to leciało : "worki na śmieci" ? :mad: ;) :evil_lol: Dzięki wszystkim za fotki mojego pudla z arystokratycznym imieniem :shake: Quote
Aussie Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a): Ja sem Ruburak!!! :evil_lol: Wind, foty jak zawsze absolutnie przecudowne i technicznie i pod względem uchwyconych momentów! :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za fotki Chokuśki, tylko naprawde nie wiem, czemu się Ci z Rumburakiem skojarzyła? :-? I proszę o więcej! Quote
Ka-Vanga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Kochana Mokka bardzo dziekuje za fotki mojego maluszka :multi: :loveu: . Rany ale te wszytskie zdjecia sa SUPER :cool3: , czemu ja nie umiem takich robic :shake: . Quote
Ka-Vanga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 IraKa napisał(a):SIC! jak to leciało : "worki na śmieci" ? :mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ka-Vanga, Z ogromnej sympatii do S-ek :loveu: W. Quote
IraKa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Czy używanie uszu do sterowania lotem w agility jest dozwolone :crazyeye: :evil_lol: ;) Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 IraKa napisał(a):Czy używanie uszu do sterowania lotem w agility jest dozwolone :crazyeye: :evil_lol: ;) Co nie jest zabronione... to sama wiesz :diabloti: Quote
Flaire Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 IraKa napisał(a):Czy używanie uszu do sterowania lotem w agility jest dozwolone :crazyeye: :evil_lol: ;)No pewnie, że tak! Można nimi również kłapać jak skrzydłami w celu podwyższenia skoku - tak robi moja Misia i dlatego bardzo rzadko strąca tyczki. ;-) Quote
Ka-Vanga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Ka-Vanga, Z ogromnej sympatii do S-ek :loveu: W. Wind no kocham Cie normalnie :cool3: :loveu: ;) , DZIEKI :multi: . Quote
IraKa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Kurcze gdyby nie plany wystawowe jeszcze na ten rok zaraz Ruda poszła by pod maszynkę ;) Quote
sic! Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 IraKa napisał(a):SIC! jak to leciało : "worki na śmieci" ? :mad: ;) :evil_lol: o jezu no tak mi się skojarzyło no :razz: Quote
LALUNA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 autystyczna Viola Chyba juz wychodzi z autyzmu :lol: i jakie tempo , aż sie kurzy za nią:evil_lol: Dzięki wszystkim za fotki moich psiaków. Opłaciło się jechać przez pół Polski a w powrotnej drodze prawie padłam no i tak po 21 zrobiło mi się jakoś strasznie ciemno na drodze. Okazało sie że mam przeciwsłoneczne okulary- co te zawody robią z człowieka:evil_lol: Quote
2Monika2 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 WIND, czy jest tam gdzieś w Twoich zbiorach Pikuś?? :-( Quote
Rauni Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mokka napisał(a):Sunday Wiecie, mam wrażenie, że ostrzyżenie uszu całkowicie zmieniło dynamikę lotu :) Wcześniej latały tak bardziej na boki, a teraz jeszcze tak fajnie do góry :loveu: Tym co mają wątpliwości co do legalności używania uszu mogę powiedzieć, że one czasem też przeszkadzają, upośledzając widzenie peryferyjne :) Mokka, mogę sobie przekopiować do dogomaniackiej galerii i na stronkę? Quote
Flaire Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni napisał(a):Tym co mają wątpliwości co do legalności używania uszu mogę powiedzieć, że one czasem też przeszkadzają, upośledzając widzenie peryferyjne :)To je obetnij! :evil_lol: :diabloti: :cool3: :roflt: Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni napisał(a):Mokka, mogę sobie przekopiować do dogomaniackiej galerii i na stronkę? Możesz wszystko. Jest Twoja :evil_lol: . Quote
LALUNA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mokka napisał(a):Możesz wszystko. Jest Twoja :evil_lol: . Mokka a jak mamy Twoje zdjecia podpisać? Jakies specjalne zyczenie?:lol: Quote
Rauni Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Flaire napisał(a):To je obetnij! :evil_lol: :diabloti: :cool3: :roflt: Leszek też mi to doradza, bardzo był rozczarowany, jak obcięłam wyłącznie kudły. Quote
Recommended Posts