Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysiu,

Przesle Ci na skrzynke, ok? Ale dzisiaj wieczorkiem, bo teraz siedze nad zdjeciami dla Klienta, ktore musza byc na cito ... ehhhh ... ;) Jak bede miala chwile to jeszcze poprzegladam katalogi :-)

W.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba napisał(a):
Powiedzcie że mimo "małych" zgrzytów było fajnie :roll:

No dobra, niech Ci będzie ;) , dostałam w końcu swój dyplom, więc BYŁO FAJNIE :multi:

Rauni, Marysiu - dziękuję serdecznie za fotki moich kundlików :calus:

Posted

Wind napisał(a):
Zblizenie na misterna fryzure :razz:

SIC! jak to leciało : "worki na śmieci" ? :mad: ;) :evil_lol:

Dzięki wszystkim za fotki mojego pudla z arystokratycznym imieniem :shake:

Posted

Wind napisał(a):

Ja sem Ruburak!!! :evil_lol:

Wind, foty jak zawsze absolutnie przecudowne i technicznie i pod względem uchwyconych momentów! :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję za fotki Chokuśki, tylko naprawde nie wiem, czemu się Ci z Rumburakiem skojarzyła? :-?
I proszę o więcej!

Posted

IraKa napisał(a):
Czy używanie uszu do sterowania lotem w agility jest dozwolone :crazyeye: :evil_lol: ;)

Co nie jest zabronione... to sama wiesz :diabloti:

Posted

IraKa napisał(a):
Czy używanie uszu do sterowania lotem w agility jest dozwolone :crazyeye: :evil_lol: ;)
No pewnie, że tak! Można nimi również kłapać jak skrzydłami w celu podwyższenia skoku - tak robi moja Misia i dlatego bardzo rzadko strąca tyczki. ;-)

Posted

autystyczna Viola

Chyba juz wychodzi z autyzmu :lol: i jakie tempo , aż sie kurzy za nią:evil_lol:

Dzięki wszystkim za fotki moich psiaków. Opłaciło się jechać przez pół Polski a w powrotnej drodze prawie padłam no i tak po 21 zrobiło mi się jakoś strasznie ciemno na drodze. Okazało sie że mam przeciwsłoneczne okulary- co te zawody robią z człowieka:evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Sunday

Wiecie, mam wrażenie, że ostrzyżenie uszu całkowicie zmieniło dynamikę lotu :) Wcześniej latały tak bardziej na boki, a teraz jeszcze tak fajnie do góry :loveu: Tym co mają wątpliwości co do legalności używania uszu mogę powiedzieć, że one czasem też przeszkadzają, upośledzając widzenie peryferyjne :)
Mokka, mogę sobie przekopiować do dogomaniackiej galerii i na stronkę?

Posted

Rauni napisał(a):
Tym co mają wątpliwości co do legalności używania uszu mogę powiedzieć, że one czasem też przeszkadzają, upośledzając widzenie peryferyjne :)
To je obetnij! :evil_lol: :diabloti: :cool3: :roflt:

Posted

Flaire napisał(a):
To je obetnij! :evil_lol: :diabloti: :cool3: :roflt:

Leszek też mi to doradza, bardzo był rozczarowany, jak obcięłam wyłącznie kudły.