Rauni Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Hurra, hurra, coraz więcej zdjęć i moje potwory też na nich są! Po każdych zawodach następuje po prostu fotograficzna uczta! Wind :modla::modla::modla:Jak zawsze piękne zdjęcia, wielkie dzięki za złapanie moich psiaków (jakie one fotogeniczne, kazdemu coś tam malowniczo powiewa, a to uszy, a to futro... :loveu:). Krzysiek, widzę że bezlitośnie złapałeś wszystkie niezaliczone strefki :lol: Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 To jeszcze pare zdjec, ktorych nie ma na mojej stronie ... Wymagaja chyba osobnego komentarza, wiec wstawiam je tutaj :evil_lol: Aneczko, rozumiem ze pokonywanie stref na dwoch lapach gwarantuje ich idealne zaliczenie :cool3: W tunelu serwowano swierze zaby i pasikoniki. PYCHOTA!!! :eating: Skad my to znamy :hmmmm: Najwygodnie byloby jednak opierac sie o lopate, a nie o boczek przeszkody :evil_lol: Zobaczcie jaka bogata gestykulacja! :cool3: Nie tylko dwie rece zaangazowane, ale rowniez nogi i mimika twarzy :razz: cdn. Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nie, nie Robert!!! ... Od tej wysokosci kreci mi sie w glowie :stupid: A nie mowilem, ze to podniebne szybowanie nie jest dla belgow? :evil_lol: Ja sem Ruburak!!! :evil_lol: I hop pionowy flyers :razz: Chyba lepiej psu wkladac parowki do paszczy, a nie palec do nosa .... Ehhhh Monika, wszystko Ci sie pomylilo :lol: Rozne widzialam zejsca z palisady, ale takie jest dla mnie prawdziwym zaskoczeniem :evil_lol: Quote
niuka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 o kurcze... jakie fajne flajerki-frajerki :) moze dzieciaki chca nam wszystkim przez to cos powiedziec? moze one jednak sa z Kryptona? hmmm... ;) Wind - foteczki i komentarze dobre ;))) Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 STOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj, oj ... hustawki mnie nie kreca :eviltong: No dajesz, dajesz!!! Prawie jak Juki :evil_lol: Zblizenie na misterna fryzure :razz: Ula, chodz popozujmy, a nie tylko biegac i biegac :eviltong: Quote
sic! Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 WIND umarłammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Hura!! Są zdjęcia Wind!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Więcej! Więcej! Więcej! :modla: :modla: :modla: (a mogę sobie Uneczkę zwinąć z Twojej strony do Uninej galerii?? :Rose: ) Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Na zakonczenie akuratne zdjecia, ktore wpadly mi pod rece ;) Dla zachlanej Zuzy, Draka ;) Dzielny Blusik :loveu: Oluniu, taka jestem z Was dumna :multi: Taro :-) Ponownie cos dla Zuzy :lol: Moj ulubiony Czolgista :loveu: Juniorek :razz: Tu w usmiechu od trzonowego do trzonowego :-) Pewnie planowal sobie kolejnego psikusa :evil_lol: Atos i Dorotka :-) Dorotko, piekne i sterowalne mieliscie przebiegi :multi: No i pudel o wielce arystokratycznym imieniu :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 sic! napisał(a):moja sucz na Waszych zdjęciach wygląda jakby pędziła 5 m/s :) sic! trochę ją odchudzisz :evil_lol: trochę zmotywujesz :lol: i sama się zdziwisz jaka ona szybka potrafi być :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Sajko Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Beatko, no boski ten mój bombowiec:loveu: dzięki dzięki dzięki, a właśnie się zastanawiałam czy ktoś przyfocił jego zjazd z palisady na boczku. Po odpraniu niestety okazało się, że nawet sobie łokieć trochę od tego przytarł:roll: Quote
nidhogg Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 chlip :( a zarek - sprezarek sie nei zalapal ?:( Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Na zakonczenie akuratne zdjecia, ktore wpadly mi pod rece ;) Jakie zakończenie? :smhair2: A gdzie Una? Proooszę, wygrzeb jeszcze jakąś Uneczkę.... :gent: Bardzo ładnie proooszę :gent: Quote
sic! Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):sic! trochę ją odchudzisz :evil_lol: trochę zmotywujesz :lol: i sama się zdziwisz jaka ona szybka potrafi być :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Marysia jak ja bym ją bardziej zmotywowała to bym nad nią już nie zapanowała :D ONA WAŻY TYLKO 40 Kg! :P Quote
Edyta & Regis Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):To jeszcze pare zdjec, ktorych nie ma na mojej stronie ... Wymagaja chyba osobnego komentarza, wiec wstawiam je tutaj :evil_lol: Aneczko, rozumiem ze pokonywanie stref na dwoch lapach gwarantuje ich idealne zaliczenie :cool3: W tunelu serwowano swierze zaby i pasikoniki. PYCHOTA!!! :eating: Skad my to znamy :hmmmm: Najwygodnie byloby jednak opierac sie o lopate, a nie o boczek przeszkody :evil_lol: Zobaczcie jaka bogata gestykulacja! :cool3: Nie tylko dwie rece zaangazowane, ale rowniez nogi i mimika twarzy :razz: cdn.I staraj się tu człowieku doskonalić technikę... Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Im blizej do konca Zawodow tym wiecej uwaznych zerkniec na tablice wynikow :razz: :evil_lol: Gdyby wzrok mogl zabijac, to poleglabym trupem :evil_lol: A Pan Sedzia w skupieniu wlepial swoj autograf :cool2: No nic ... nam pozostawalo czekac i nadrabiac gadulskie zaleglosci :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Na zakonczenie akuratne zdjecia, ktore wpadly mi pod rece ;) Wind a nie zaplatala Ci sie gdzies na jakiejs fotce mala czarnuszka ogoniasta, bo sie nie zalapalysmy na zadna Twoja fotke :-( :-( :-( :placz: . Quote
sic! Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a): Gdyby wzrok mogl zabijac, to poleglabym trupem :evil_lol: WIND :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
BeataG Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dzięki serdeczne za skok Wermiego. Byłam za daleko, żeby to widzieć dokładnie. Widziałam tylko, że zasuwa pod górę po skosie i leci dalej, chociaż mu się droga skończyła. Ale nie wiedziałam, że miał takie piękne lądowanie. :evil_lol: Wind, czy mogę prosić o zdjęcia Emilka z Twojej galerii na beata@hopsa.pl ? I pytanie do wszystkich fotografujących Emila i Wermutka - czy mogę zamieścić te zdjęcia na belgach, na stronie klubu HoPsa i na stronie hodowli Dart? Jeśli tak, to proszę też o info, jak mam je podpisać. Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Oooo ... jaki ladny wpis dostalam, ale chyba nie po naszemu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na zakonczenie nastapilo rozdanie medali, dyplomow i innych nagrod :-) Fotografow do uwiecznienia glorii i chwaly bylo tylku, ze az trudno bylo sie przecisnac :razz: Tak wygladal plan fotografowania ujec grupowych :evil_lol: W dalekim tle nagrodzeni Zawodnicy, a w bliskim fotografowie :razz: :loveu: Pozostawalo wcisnac sie z boku ;) I to poki co na tyle :-) Wzywa mnie praca i kolejne zdjecia :) Fajnie bylo moc z Wami spedzic tak wspanialy weekend :-) Do zobaczenia na kolejnych Zawodach :-) W. Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Moje fotki nie som tak cudne, jak te juz zaprezentowane, ale co tam, wrzucam :lol: na początek - uchowaj mnie Panie przed foceniem czarnuchów :angryy: Atos Dzielna Bangitka Quote
Wind Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 BTW jesli ktos bedzie chcial wykorzystac zdjecia na swojej stronie, nie ma sprawy. Prosze tylko o link do strony :-) Marysiu, chyba juz nie mam zadnej foty Uny, takiej ktora uznalabym za ... no wiesz ... zdjecie zgodnie ze standardem :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wind napisał(a):Marysiu, chyba juz nie mam zadnej foty Uny, takiej ktora uznalabym za ... no wiesz ... zdjecie zgodnie ze standardem :cool3: Cała moja nadzieja w tym słówku "chyba" :cool3: Marek mi pokazywał na wyświetlaczu taką śliczną rozciągniętą Unę już w locie, ale jeszcze przed przeszkodą.... :razz: A co z tymi foteczkami na Twojej stronie? Bo tak jakoś dziwnie mi je samodzielnie wycinać z całości i zmniejszać no i podpisików nie mają....? Pozdrawiam Marysia wciąż pełna nadziei i Una Quote
Recommended Posts