Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hurra, hurra, coraz więcej zdjęć i moje potwory też na nich są! Po każdych zawodach następuje po prostu fotograficzna uczta!

Wind :modla::modla::modla:Jak zawsze piękne zdjęcia, wielkie dzięki za złapanie moich psiaków (jakie one fotogeniczne, kazdemu coś tam malowniczo powiewa, a to uszy, a to futro... :loveu:).

Krzysiek, widzę że bezlitośnie złapałeś wszystkie niezaliczone strefki :lol:

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeszcze pare zdjec, ktorych nie ma na mojej stronie ... Wymagaja chyba osobnego komentarza, wiec wstawiam je tutaj :evil_lol:

Aneczko, rozumiem ze pokonywanie stref na dwoch lapach gwarantuje ich idealne zaliczenie :cool3:

W tunelu serwowano swierze zaby i pasikoniki. PYCHOTA!!! :eating:

Skad my to znamy :hmmmm: Najwygodnie byloby jednak opierac sie o lopate, a nie o boczek przeszkody :evil_lol:

Zobaczcie jaka bogata gestykulacja! :cool3: Nie tylko dwie rece zaangazowane, ale rowniez nogi i mimika twarzy :razz:

cdn.

Posted

Nie, nie Robert!!! ... Od tej wysokosci kreci mi sie w glowie :stupid:

A nie mowilem, ze to podniebne szybowanie nie jest dla belgow? :evil_lol:

Ja sem Ruburak!!! :evil_lol:

I hop pionowy flyers :razz:

Chyba lepiej psu wkladac parowki do paszczy, a nie palec do nosa .... Ehhhh Monika, wszystko Ci sie pomylilo :lol:

Rozne widzialam zejsca z palisady, ale takie jest dla mnie prawdziwym zaskoczeniem :evil_lol:

Posted

o kurcze... jakie fajne flajerki-frajerki :) moze dzieciaki chca nam wszystkim przez to cos powiedziec? moze one jednak sa z Kryptona? hmmm... ;)

Wind - foteczki i komentarze dobre ;)))

Posted

STOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj, oj ... hustawki mnie nie kreca :eviltong:

No dajesz, dajesz!!!

Prawie jak Juki :evil_lol:

Zblizenie na misterna fryzure :razz:

Ula, chodz popozujmy, a nie tylko biegac i biegac :eviltong:

Posted

Na zakonczenie akuratne zdjecia, ktore wpadly mi pod rece ;)

Dla zachlanej Zuzy, Draka ;)

Dzielny Blusik :loveu: Oluniu, taka jestem z Was dumna :multi:

Taro :-)

Ponownie cos dla Zuzy :lol:

Moj ulubiony Czolgista :loveu:

Juniorek :razz:

Tu w usmiechu od trzonowego do trzonowego :-) Pewnie planowal sobie kolejnego psikusa :evil_lol:

Atos i Dorotka :-) Dorotko, piekne i sterowalne mieliscie przebiegi :multi:

No i pudel o wielce arystokratycznym imieniu :-)

Posted

Beatko, no boski ten mój bombowiec:loveu: dzięki dzięki dzięki, a właśnie się zastanawiałam czy ktoś przyfocił jego zjazd z palisady na boczku. Po odpraniu niestety okazało się, że nawet sobie łokieć trochę od tego przytarł:roll:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
sic! trochę ją odchudzisz :evil_lol: trochę zmotywujesz :lol: i sama się zdziwisz jaka ona szybka potrafi być :cool3:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Marysia
jak ja bym ją bardziej zmotywowała to bym nad nią już nie zapanowała :D

ONA WAŻY TYLKO 40 Kg! :P

Posted

Wind napisał(a):
To jeszcze pare zdjec, ktorych nie ma na mojej stronie ... Wymagaja chyba osobnego komentarza, wiec wstawiam je tutaj :evil_lol:

Aneczko, rozumiem ze pokonywanie stref na dwoch lapach gwarantuje ich idealne zaliczenie :cool3:

W tunelu serwowano swierze zaby i pasikoniki. PYCHOTA!!! :eating:

Skad my to znamy :hmmmm: Najwygodnie byloby jednak opierac sie o lopate, a nie o boczek przeszkody :evil_lol:

Zobaczcie jaka bogata gestykulacja! :cool3: Nie tylko dwie rece zaangazowane, ale rowniez nogi i mimika twarzy :razz:

cdn.
I staraj się tu człowieku doskonalić technikę...

Posted

Im blizej do konca Zawodow tym wiecej uwaznych zerkniec na tablice wynikow :razz: :evil_lol:

Gdyby wzrok mogl zabijac, to poleglabym trupem :evil_lol:

A Pan Sedzia w skupieniu wlepial swoj autograf :cool2:

No nic ... nam pozostawalo czekac i nadrabiac gadulskie zaleglosci :evil_lol:

Posted

Wind napisał(a):
Na zakonczenie akuratne zdjecia, ktore wpadly mi pod rece ;)

Wind a nie zaplatala Ci sie gdzies na jakiejs fotce mala czarnuszka ogoniasta, bo sie nie zalapalysmy na zadna Twoja fotke :-( :-( :-( :placz: .

Posted

Wind napisał(a):

Gdyby wzrok mogl zabijac, to poleglabym trupem :evil_lol:

WIND

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Dzięki serdeczne za skok Wermiego. Byłam za daleko, żeby to widzieć dokładnie. Widziałam tylko, że zasuwa pod górę po skosie i leci dalej, chociaż mu się droga skończyła. Ale nie wiedziałam, że miał takie piękne lądowanie. :evil_lol:

Wind, czy mogę prosić o zdjęcia Emilka z Twojej galerii na beata@hopsa.pl ?

I pytanie do wszystkich fotografujących Emila i Wermutka - czy mogę zamieścić te zdjęcia na belgach, na stronie klubu HoPsa i na stronie hodowli Dart? Jeśli tak, to proszę też o info, jak mam je podpisać.

Posted

Oooo ... jaki ladny wpis dostalam, ale chyba nie po naszemu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Na zakonczenie nastapilo rozdanie medali, dyplomow i innych nagrod :-) Fotografow do uwiecznienia glorii i chwaly bylo tylku, ze az trudno bylo sie przecisnac :razz:

Tak wygladal plan fotografowania ujec grupowych :evil_lol: W dalekim tle nagrodzeni Zawodnicy, a w bliskim fotografowie :razz: :loveu:

Pozostawalo wcisnac sie z boku ;)

I to poki co na tyle :-) Wzywa mnie praca i kolejne zdjecia :) Fajnie bylo moc z Wami spedzic tak wspanialy weekend :-)
Do zobaczenia na kolejnych Zawodach :-)

W.

Posted

Moje fotki nie som tak cudne, jak te juz zaprezentowane, ale co tam, wrzucam :lol:

na początek - uchowaj mnie Panie przed foceniem czarnuchów :angryy:

Atos

Dzielna Bangitka

Posted

BTW jesli ktos bedzie chcial wykorzystac zdjecia na swojej stronie, nie ma sprawy. Prosze tylko o link do strony :-)

Marysiu, chyba juz nie mam zadnej foty Uny, takiej ktora uznalabym za ... no wiesz ... zdjecie zgodnie ze standardem :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
Marysiu, chyba juz nie mam zadnej foty Uny, takiej ktora uznalabym za ... no wiesz ... zdjecie zgodnie ze standardem :cool3:

Cała moja nadzieja w tym słówku "chyba" :cool3:

Marek mi pokazywał na wyświetlaczu taką śliczną rozciągniętą Unę już w locie, ale jeszcze przed przeszkodą.... :razz:

A co z tymi foteczkami na Twojej stronie? Bo tak jakoś dziwnie mi je samodzielnie wycinać z całości i zmniejszać no i podpisików nie mają....?

Pozdrawiam
Marysia wciąż pełna nadziei i Una