Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire BARDZO się cieszę, że udało mi się złapać Misię! :multi: :multi:
I w ogóle miło było Cię poznać osobiście :)

A nóżkę lecz! lecz koniecznie! :mad:

Mokka ja też miałam gęsią skórkę i to nawet jak byłam w długich spodniach :evil_lol:

Ja natomiast wczoraj całkiem zapomniałam, że mam jeszcze coś dla PARSONK:

Poza tym - Wiiind, Ty nie siedź taka frasobliwa:

tylko wklejaj jakieś zdjęcia... :modla: :modla:

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej o poranku :-)

Wszystkim ktorym udalo sie zlapac moja Komete :evil_lol: bardzo serdecznie dziekuje :-)

Wczoraj musialam ostro popracowac, ale dzieki temu zaraz zabieram sie do "dogomaniackich" obowiazkow :loveu: W Warszawie nareszcie pogoda jest "do pracy", a nie do lenistwa pod grusza :evil_lol: Mamy upragniony deszcz :multi:

W.

Posted

Uuuuffff, Wind, czekamy!! Czekamy! :lilangel:

Ja jeszcze na koniec :) W sobotę mieliśmy okazję podziwiać siedem pięknych flajerków :lol: Dwóch złapać nie zdążyłam :shake: jednego złapać nie mogłam, bo akurat poprawiałam tyczkę :shake: oto pozstałe cztery :p

Mak

Tola

Kłak

Corsa

Posted

Zuczki, ktore siedzialy w domach :-( pieknie dziekuja za tak obszerna i wyrabiasta relacje z zawodow:multi:
Serdecznie gratulujemy zwyciezcom, udanych debiutow, awansow oraz po prostu startow i szalenie zazdroscimy tak fajnej zabawy :loveu:

Posted

Czesc zdjec jest juz na mojej stronie w dziale sport, w siedmiu pierwszych galeriach :-) Latwiej bylo mi wrzucic je hurtem na moja strone, niz pojedynczo wklejac na Dogo :roll: Galerie dzialaja na zasadzie "wyskakujacego okienka", wiec jesli ktos ma ta funkcje zablokowana, to zdjec nie zobaczy.
Odnosnik do galerii w banerze w moim podpisie :-)

Sprobuje jeszcze poprzegladac katalogi i cos dorzucic, ale to za jakis czas :-)

W.