Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rauni, nooo w koncu i Was udalo mi sie spotkac! Ciesze sie, ze mialysmy chwile na pogawedke :cool3: Rauni, fajnie fotografuje sie Twoje psy :loveu: Niewatpliwie wyrabiaja refleks :evil_lol:

Bardzo mi miło to słyszeć :loveu:

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sic! napisał(a):
Pytam tylko, bo czego jak czego, ale stoperka to ja nie widziałam,ale może przez to , że w sekretariacie był tłum ;)

Bo stoperek nie siedzi w sekretariacie tylko na ringu, gdzie ma dobry widok na przeszkodę startową i końcową co by wiedzieć kiedy kliknąć :evil_lol:

Posted

dorotak napisał(a):
Bo stoperek nie siedzi w sekretariacie tylko na ringu, gdzie ma dobry widok na przeszkodę startową i końcową co by wiedzieć kiedy kliknąć :evil_lol:

Ughhh czyli albo że jestem taka ślepa albo mało spostrzegawcza,albo zagadana (to czysta retoryka :))))

No dopszzz mu tu gadu-gadu a Wind śpi! (tylko ciekawe czy z nagrodami pod poduszką ;)

Posted

Rauni napisał(a):
I to chyba wszystko z mojej strony, a już na pewno na dziś.

Już?? Ja dopiero wygrzebałam się z soboty :roll: Oo, oto końcówka sobotnich zdjęć:

Teraz, uff! nareszcie! Zdjęcia z niedzieli:

Rauni napisał(a):
Teraz czas na nadejście prawdziwej gwiazdy wieczoru, czyli Wind :loveu:

Czekamy! Czekamy! Wiiind, gdzie jesteś?? :p :loveu:

Posted

Jak wy dziewczyny ogarniacie bieganie na zawodach z robieniem tak kozackich zdjęć w przerwach ??? Bo ja po biegu z kundlem mam tylko siły na wypicie napoju o posmaku chmielowym ;-). Naprawde super sie to oglada, brawo :klacz: !!!

Posted

Jak wy dziewczyny ogarniacie bieganie na zawodach z robieniem tak kozackich zdjęć w przerwach ??? Bo ja po biegu z kundlem mam tylko siły na wypicie napoju o posmaku chmielowym ;-). Naprawde super sie to oglada, brawo :klacz: !!!

Na napój chmielowy pozwalamy sobie dopiero wieczorem :evil_lol:

Posted

Guttierrez napisał(a):

A przede wszystkim to mamy kondycje :evil_lol:

CDN

Posted

Gronek Magdy Ziółkowskiej w papierach nazywa się Azha, a Magda woła na nią Grendelka (czyli na torze Gren... mój następny pies będzie miał imię jednosylabowe chyba, bo Sunday też wołam San, a Vigo WIIIIII! z lekką nutką paniki w głosie).

Marysiu, piękne zdjęcia, ja w niedzielę mało robiłam, bo jakoś się nie mogłam dogadać z moim aparatem, raz słoneczko, raz chmurka, mam połowę prześwietloną, a drugą połowę niedoświetloną :oops:...

Posted

Rauni napisał(a):
Gronek Magdy Ziółkowskiej w papierach nazywa się Azha, a Magda woła na nią Grendelka (czyli na torze Gren... mój następny pies będzie miał imię jednosylabowe chyba, bo Sunday też wołam San, a Vigo WIIIIII! z lekką nutką paniki w głosie).

Dzięki :)

Ja na Unę wołam w ekstremalnych sytuacjach wołam UUUUUUUUUUUUUN :lol:

Rauni napisał(a):
Marysiu, piękne zdjęcia, ja w niedzielę mało robiłam, bo jakoś się nie mogłam dogadać z moim aparatem, raz słoneczko, raz chmurka, mam połowę prześwietloną, a drugą połowę niedoświetloną :oops:...

Dziękuję :oops: Ja w niedzielę też nie robiłam zbyt dużo, bo już nie miałam siły i refleksu, pokasowałam masę zdjęć strzelonych po prostu za późno...

Fiona?

Kłak

Juki

CDN

Posted

hyhy dzieki za Zarka-Smarka ;) patrzac na te zdjecia dochodze do wniosku, ze moj pies jest nienormalny ;) ale coz ;) to zadna nowosc ;)

a co do fotokomorki - coz, strata niewielka ;) w koncu tylko jeden przebieg w ogole sie liczyl dla nas ;)

Posted

Saga

Cir

i to by było wszystko z mojej strony :)
Wszelkie reklamacje rozpatrywane będą w dniu jutrzejszym, przyznaję, że końcówkę potraktowałam dość po macoszemu...

Jeśli ktoś ma ochotę umieścić zdjęcie swojego psa w swojej galerii bądź na swojej stronie - proszę bardzo, byle z podaniem autora; oraz KONIECZNIE z podesłaniem mi linka na priv.

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Cudne, cudne zdjęcia!

Marysiu, wielkie :buzi:. Misia, która w całych zawodach pokonała w sumie może 5 przeszkód, załapała się u Ciebie na dwóch z nich! Twoje zdjęcie Misi na hopce to niewątpliwie najlepsze jej zdjęcie na hopce, jakie w ogóle mam, chociaż muszę przyznać, że to na stronie płockiego oddziału też jest bardzo fajne!

I dzięki za troskę o moją nóżkę - jest dużo lepiej, ale jeszcze nie jest dobrze. :-( Dzisiaj wróciłam do Warszawy, jutro umawiam się z lekarzem, żeby go podpytać, jak najlepiej rehabilitować taką kontuzję.

Przykro mi, że nie mogłam porządnie wziąć udziału w tych zawodach (przez własną głupotę, więc przekażę Wam moją nauczkę: rozgrzewajcie się przed przebiegami, szczególnie ci z Was w "słuszniejszym" ;-) wieku ), ale i tak miło było z Wami spędzić czas i poznać kilka nowych osób. :-)

Posted

Rauni napisał(a):
Na napój chmielowy pozwalamy sobie dopiero wieczorem :evil_lol:

He he, a coponiektorzy (nizej podpisana) tym razem eksperymentowali bieganie na napoju chmielowym - i okazalo sie to byc calkiem mile i skuteczne :evil_lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Ten styl wyklucza pomyłki przy identyfikacji - Joga:

Niektórzy zawodnicy tylko zamykają oczy, Joga woli je jeszcze przykryć łapami :lol:

Posted

Dorotko - żyj nam 100 lat, znów Ci się udało :loveu: .

Rauni napisał(a):
(nawet w pewnych momentach udało mi się zaznać zapomnianego, a jakże błogiego uczucia gęsiej skórki...).

:-o :-o :-o

No, kurczę, ciekawe gdzie i kiedy, chyba nie byłyśmy na tych samych zawodach :evil_lol: .

Rauni napisał(a):
Postuluję Leona na Mistera Obiektywu Łąck 2006:

Jestem ZA!!! :loveu:

Marysia i gończy napisał(a):
Belladonna Tuk?

Jaka tam Belladonna. Po prostu Bangi :loveu:

sic! napisał(a):

zaraz zaraz :smile:)

No i zaraz zaraz było 5 pkt. karnych za niezaliczoną strefę :evil_lol: .

Posted

Ludziska - wielkie gratulacje dla wszystkich :multi:
Świetne zdjęcia, które oglądam z lekką zazdrością :oops:
Brawo dla wspaniałych opiekunów i ich świetnie wyszkolonych psów :p