Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni, nooo w koncu i Was udalo mi sie spotkac! Ciesze sie, ze mialysmy chwile na pogawedke :cool3: Rauni, fajnie fotografuje sie Twoje psy :loveu: Niewatpliwie wyrabiaja refleks :evil_lol: Bardzo mi miło to słyszeć :loveu: Quote
dorotak Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic! napisał(a):Pytam tylko, bo czego jak czego, ale stoperka to ja nie widziałam,ale może przez to , że w sekretariacie był tłum ;) Bo stoperek nie siedzi w sekretariacie tylko na ringu, gdzie ma dobry widok na przeszkodę startową i końcową co by wiedzieć kiedy kliknąć :evil_lol: Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 dorotak napisał(a):Bo stoperek nie siedzi w sekretariacie tylko na ringu, gdzie ma dobry widok na przeszkodę startową i końcową co by wiedzieć kiedy kliknąć :evil_lol: Ughhh czyli albo że jestem taka ślepa albo mało spostrzegawcza,albo zagadana (to czysta retoryka :)))) No dopszzz mu tu gadu-gadu a Wind śpi! (tylko ciekawe czy z nagrodami pod poduszką ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):I to chyba wszystko z mojej strony, a już na pewno na dziś. Już?? Ja dopiero wygrzebałam się z soboty :roll: Oo, oto końcówka sobotnich zdjęć: Teraz, uff! nareszcie! Zdjęcia z niedzieli: Rauni napisał(a):Teraz czas na nadejście prawdziwej gwiazdy wieczoru, czyli Wind :loveu: Czekamy! Czekamy! Wiiind, gdzie jesteś?? :p :loveu: Quote
Guttierrez Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jak wy dziewczyny ogarniacie bieganie na zawodach z robieniem tak kozackich zdjęć w przerwach ??? Bo ja po biegu z kundlem mam tylko siły na wypicie napoju o posmaku chmielowym ;-). Naprawde super sie to oglada, brawo :klacz: !!! Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jak wy dziewczyny ogarniacie bieganie na zawodach z robieniem tak kozackich zdjęć w przerwach ??? Bo ja po biegu z kundlem mam tylko siły na wypicie napoju o posmaku chmielowym ;-). Naprawde super sie to oglada, brawo :klacz: !!! Na napój chmielowy pozwalamy sobie dopiero wieczorem :evil_lol: Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Łeee Rauni to Ty masz jakoś inaczej, bo ja z rana! :) Chmiel z rana jak śmietana!:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Guttierrez napisał(a):Jak wy dziewczyny ogarniacie bieganie na zawodach z robieniem tak kozackich zdjęć w przerwach ??? Bo ja po biegu z kundlem mam tylko siły na wypicie napoju o posmaku chmielowym ;-). Naprawde super sie to oglada, brawo :klacz: !!! A przede wszystkim to mamy kondycje :evil_lol: CDN Quote
Guttierrez Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No to się pogrążyłem - wydało się, że jestem alkoholikiem i w dodatku bez kondycji ;) . Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Guttierrez napisał(a):No to się pogrążyłem - wydało się, że jestem alkoholikiem i w dodatku bez kondycji ;) . Jakby Ci to powiedzieć... sam się przyznałeś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 To jest ten gronek, który biegał z Magdą Ziółkowską (Anza?) 22A? :lol: CDN Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Gronek Magdy Ziółkowskiej w papierach nazywa się Azha, a Magda woła na nią Grendelka (czyli na torze Gren... mój następny pies będzie miał imię jednosylabowe chyba, bo Sunday też wołam San, a Vigo WIIIIII! z lekką nutką paniki w głosie). Marysiu, piękne zdjęcia, ja w niedzielę mało robiłam, bo jakoś się nie mogłam dogadać z moim aparatem, raz słoneczko, raz chmurka, mam połowę prześwietloną, a drugą połowę niedoświetloną :oops:... Quote
niuka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni a co to byl za przebieg? :P bo ja nawet tego nie pamietam :) a Zark - jak konik polny - i hoooop do gooory! :) Quote
BeataG Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Gronka Magdy Ziółkowskiej to AZHA GRENDEL Astra Canina, nazywana po domowemu drugim imieniem. Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Gronek Magdy Ziółkowskiej w papierach nazywa się Azha, a Magda woła na nią Grendelka (czyli na torze Gren... mój następny pies będzie miał imię jednosylabowe chyba, bo Sunday też wołam San, a Vigo WIIIIII! z lekką nutką paniki w głosie). Dzięki :) Ja na Unę wołam w ekstremalnych sytuacjach wołam UUUUUUUUUUUUUN :lol: Rauni napisał(a):Marysiu, piękne zdjęcia, ja w niedzielę mało robiłam, bo jakoś się nie mogłam dogadać z moim aparatem, raz słoneczko, raz chmurka, mam połowę prześwietloną, a drugą połowę niedoświetloną :oops:... Dziękuję :oops: Ja w niedzielę też nie robiłam zbyt dużo, bo już nie miałam siły i refleksu, pokasowałam masę zdjęć strzelonych po prostu za późno... Fiona? Kłak Juki CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Joga? Zuza Kenia Devis Saga Terwik :p CDN Quote
nidhogg Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hyhy dzieki za Zarka-Smarka ;) patrzac na te zdjecia dochodze do wniosku, ze moj pies jest nienormalny ;) ale coz ;) to zadna nowosc ;) a co do fotokomorki - coz, strata niewielka ;) w koncu tylko jeden przebieg w ogole sie liczyl dla nas ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Indi Teja Vigo Choco Grendelka :p CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Saga Cir i to by było wszystko z mojej strony :) Wszelkie reklamacje rozpatrywane będą w dniu jutrzejszym, przyznaję, że końcówkę potraktowałam dość po macoszemu... Jeśli ktoś ma ochotę umieścić zdjęcie swojego psa w swojej galerii bądź na swojej stronie - proszę bardzo, byle z podaniem autora; oraz KONIECZNIE z podesłaniem mi linka na priv. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ha, no właśnie, mnie się Vigo zawsze z Chewbaccą kojarzył.:loveu: Quote
Flaire Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cudne, cudne zdjęcia! Marysiu, wielkie :buzi:. Misia, która w całych zawodach pokonała w sumie może 5 przeszkód, załapała się u Ciebie na dwóch z nich! Twoje zdjęcie Misi na hopce to niewątpliwie najlepsze jej zdjęcie na hopce, jakie w ogóle mam, chociaż muszę przyznać, że to na stronie płockiego oddziału też jest bardzo fajne! I dzięki za troskę o moją nóżkę - jest dużo lepiej, ale jeszcze nie jest dobrze. :-( Dzisiaj wróciłam do Warszawy, jutro umawiam się z lekarzem, żeby go podpytać, jak najlepiej rehabilitować taką kontuzję. Przykro mi, że nie mogłam porządnie wziąć udziału w tych zawodach (przez własną głupotę, więc przekażę Wam moją nauczkę: rozgrzewajcie się przed przebiegami, szczególnie ci z Was w "słuszniejszym" ;-) wieku ), ale i tak miło było z Wami spędzić czas i poznać kilka nowych osób. :-) Quote
Aussie Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Na napój chmielowy pozwalamy sobie dopiero wieczorem :evil_lol: He he, a coponiektorzy (nizej podpisana) tym razem eksperymentowali bieganie na napoju chmielowym - i okazalo sie to byc calkiem mile i skuteczne :evil_lol: Quote
Aussie Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Ten styl wyklucza pomyłki przy identyfikacji - Joga: Niektórzy zawodnicy tylko zamykają oczy, Joga woli je jeszcze przykryć łapami :lol: Quote
Mokka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dorotko - żyj nam 100 lat, znów Ci się udało :loveu: . Rauni napisał(a):(nawet w pewnych momentach udało mi się zaznać zapomnianego, a jakże błogiego uczucia gęsiej skórki...). :-o :-o :-o No, kurczę, ciekawe gdzie i kiedy, chyba nie byłyśmy na tych samych zawodach :evil_lol: . Rauni napisał(a):Postuluję Leona na Mistera Obiektywu Łąck 2006: Jestem ZA!!! :loveu: Marysia i gończy napisał(a):Belladonna Tuk? Jaka tam Belladonna. Po prostu Bangi :loveu: sic! napisał(a): zaraz zaraz :smile:) No i zaraz zaraz było 5 pkt. karnych za niezaliczoną strefę :evil_lol: . Quote
KUMPELka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ludziska - wielkie gratulacje dla wszystkich :multi: Świetne zdjęcia, które oglądam z lekką zazdrością :oops: Brawo dla wspaniałych opiekunów i ich świetnie wyszkolonych psów :p Quote
Recommended Posts