sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Mak Yyyyy :oops: oooooo mamooooo uffff jednak luzik :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Rauni napisał(a):Jest, jest Vigocki! :multi: Jaki cudnie skoncentrowany :loveu: (jeeeeszcze, jeszcze!) A gdzie więcej Uny?? :eviltong: Monia Corsa Gutek I jakieś nierozpoznane rude długowłose ;) CDN Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 pyrek-chyba Magdy?? LALUNA dla Ciebie "pies, który nie patrzy w oczy" :D ale na pewno muszę wyjść?? Funt??? Quote
Wind Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Hej, hej Kochani :-) Uffff ... dopiero teraz wpadam, bo poniedzialek nie tylko goracy jest na zewnatrz, ale rowniez goraco mam w pracy :shake: Ehhhh ... Podpisuje sie obiema swymi rekami i wszystkimi lapkami Majutka, pod slowami ktore padly na zakonczenie Zawodow, ze "po rozesmianych twarzach widac, ze nie ma osoby, ktorej Zawody w Lacku by sie nie podobaly". I to jest samiusienka prawda!!! :loveu: Ogromny wysilek Organizatorow, wspaniala, sprawna praca wszystkich czuwajacych przy torze, oraz sekretariatu, cudna pogoda, oraz doskonala atmosfera wsrod startujacych niewatpliwie pozwoli nam zapamietac Lack na bardzo, bardzo dlugo :loveu: Osobiscie ciesze sie przede wszystkim, ze mogla kolejnych Dogomaniakow spotkac i poznac "na zywo". Marysiu, wspaniale bylo moc z Toba przesiadywac przy torze i wspolnie przezywac emocje z kolejnych przebiegow :multi: Ucaluj ode mnie Une, to swietny i niesamowicie pogody pies, ktorego pewnie jeszcze wiele, wiele razy zobaczymy w widowiskowych (czyt. niesamowicie szybkich) przebiegach na torze agility :multi: Tego Wam Dziewczyny z calych sil zycze! :loveu: sic!, Rauni, nooo w koncu i Was udalo mi sie spotkac! Ciesze sie, ze mialysmy chwile na pogawedke :cool3: Rauni, fajnie fotografuje sie Twoje psy :loveu: Niewatpliwie wyrabiaja refleks :evil_lol: Marysia, sic! bardzo, bardzo mocno dziekuje za PRZESLICZNE zdjecia Majutka :loveu: Dziewczyny jestescie wspaniale i super fotografujecie :multi: Patrzac po obrzezach toru, ciesze sie ze Zawody w Lacku beda tak dokladnie udokumentowane! Agility to wdzieczny temat na reportaze i wspaniala zabawa :-) Jeszcze raz DZIEKUJE!!! A teraz o moich zdjeciach! A wiec sa :evil_lol: Poki co jeszcze nietkniete w komputerze, ale juz wieczorem zaczne je wstawiac :-) Pogoda byla piekna, wiec ani ja, ani nikt z fotografujacych nie moze narzekac na warunki, bo te byly doskonale :multi: Organizatorzy chyba specjalnie takie nam zamowili :cool3: Jak tylko uporam sie z poniedzialkowa codziennoscia, obiecuje zajac sie foteczkami ... :cool3: W. Quote
Rauni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Sic, pyrek Magdy, Oxa ma ogonek, a Vigo nie. :shake: Fajne zdjęcie Duchess :) Marysiu, jak wrócę z pracy i oporządzę psiury, to się zaraz biorę za dalszą obróbkę zdjęć i będę wklejać dalej ok. 18 jak sądzę. Quote
LALUNA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 LALUNA dla Ciebie "pies, który nie patrzy w oczy" :-D A gdzie ucho?? No ale nic , Dzięki Sic wreszcie widzę jakie piekne ma oczka mój piesek. Dzięki Sic :lol: A tak przy okazji Twój ostatni jumping był super. Ślicznie szedł Twój perszing i na czysto. Bardzo mi sie podobało. Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Tokaj :oops: :oops: :oops: Emil TOLA :oops: :oops: ale wiem, że od MAgdy z Bydgoszczy :) Quote
LALUNA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Wind z Majutkiem tańczyli na torze: Majutek pokazywał, że on to się do M-ek nadaje: Mielismy dwa yorki na agility, ale tak zapychajacego yorka to ja nie widziałam. Wind jak wystartujesz w Open SA to wszystkich wykosisz tym demonem predkosci. No to będzie sie działo w S :evil_lol: Quote
BeataG Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Sic!, to nie Kłak, Kłak jest czarny. :evil_lol: Obstawiam, że to może być Tola. Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wind dziękuję za cierpliwe wysłuchiwanie mojego ględzenia! :lol: Una ucałowana, odsyła polizania po nosie :cool3: Czekam z niecierpliwością na Twoje foteczki! Tylko nie zapomnij kto pierwszy wkleił Majutka! ;) Pozdrawiam Marysia i Una PS Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 BeataG napisał(a):Sic!, to nie Kłak, Kłak jest czarny. :evil_lol: Obstawiam, że to może być Tola. Chciałabym zauważyć, że pies opisany przez sic! jako Kłak JEST czarny! Quote
BeataG Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Chciałabym zauważyć, że pies opisany przez sic! jako Kłak JEST czarny! Ależ skąd, jest szary albo rudy, spójrz na łapy i kark. Poza tym nie ma samczej kryzy, to jest na bank suka. Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 UWAGA Wyjaśniam..... To jest Kłak , bo biegnie z nim Niuka i czarny też jest na pewno ino ja niewprawny fotograf zdjęcie źle naświetliłam :( Quote
BeataG Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic! napisał(a):UWAGA Wyjaśniam..... To jest Kłak , bo biegnie z nim Niuka i czarny też jest na pewno ino ja niewprawny fotograf zdjęcie źle naświetliłam :( Niuka biegała z Kłakiem i Tolą. To jest na tysiąc procent Tola. Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :oops:LALUNA napisał(a): A gdzie ucho??. Ale jakie ucho??OCZY OCZY!!! :P LALUNA napisał(a): A tak przy okazji Twój ostatni jumping był super. Ślicznie szedł Twój perszing i na czysto. Bardzo mi sie podobało. :oops: :oops: dzięki! Sucz miewa czasem przebłyski :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 BeataG napisał(a):Ależ skąd, jest szary albo rudy, spójrz na łapy i kark. Poza tym nie ma samczej kryzy, to jest na bank suka. Jest CZARNY :) Czy ma "samczą kryzę" czy jej nie ma, tego nie wiem, ale jest z czarny :) Łapa jest pół w cieniu, pół już w słońcu, to wyszła pół szara, to naturalne, ale pysk, kark i bark są czarne :eviltong: Zresztą skoro sic! dała opis to chyba wiedziała co to za pies? Wyszło mi, że to Wendy, ale głowy nie dam: Sunday CDN Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 BeataG napisał(a):Niuka biegała z Kłakiem i Tolą. To jest na tysiąc procent Tola. BeataG Ty chyba masz jednak rację! :) a zresztą nie wiem już sama-może Niuka zgadnie :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic! napisał(a): :oops: :oops: :oops: Pikuś ;) Wszytskim serdecznie gratuluję!!! Każdemu z osobna i wszytskim, razem :multi: Z tego co na razie słyszałam poszło dobrze (a nawet b.dobrze) więc tylko się cieszyć! A mi pozostaje oglądanie prześlicznych foteczek:cool3: Quote
2Monika2 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Paskuda, właśnie miałam podpisać Pikusia, dzięki :D sic! ślicznie dziękuję za zdjęcie :loveu: w ogóle jesteście kochani, boskie foty :) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sic! napisał(a):BeataG Ty chyba masz jednak rację! :) a zresztą nie wiem już sama-może Niuka zgadnie :) sic! wystarczy, że sprawdzisz zdjęcia robione tuż przed tym albo tuż po tym, które wzbudza takie kontrowersje - jak rozpoznasz któregoś psa to będziesz wiedziała jaka to klasa. Tola biegała LA3, a Kłak w LA1. Proste. Quote
sic! Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wind cieszę się , że zdjęcie się podoba! Choć Majutka jest zdecydowanie za szybka dla moich umiejętności:), więc jest tylko jedno. Było nam niezmiernie miło Cię poznać i powtarzam po raz 158: jeśli Ty nie zaczniesz startować w "jedynkach" to ja se bordera kupię :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 2Monika2 napisał(a):Paskuda, właśnie miałam podpisać Pikusia, dzięki :D :) Nie mogłam się oprzeć jak Was na zdjęciu spotkałam :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts