Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, hej Kochani :-)

Uffff ... dopiero teraz wpadam, bo poniedzialek nie tylko goracy jest na zewnatrz, ale rowniez goraco mam w pracy :shake: Ehhhh ...

Podpisuje sie obiema swymi rekami i wszystkimi lapkami Majutka, pod slowami ktore padly na zakonczenie Zawodow, ze "po rozesmianych twarzach widac, ze nie ma osoby, ktorej Zawody w Lacku by sie nie podobaly". I to jest samiusienka prawda!!! :loveu: Ogromny wysilek Organizatorow, wspaniala, sprawna praca wszystkich czuwajacych przy torze, oraz sekretariatu, cudna pogoda, oraz doskonala atmosfera wsrod startujacych niewatpliwie pozwoli nam zapamietac Lack na bardzo, bardzo dlugo :loveu:

Osobiscie ciesze sie przede wszystkim, ze mogla kolejnych Dogomaniakow spotkac i poznac "na zywo".
Marysiu, wspaniale bylo moc z Toba przesiadywac przy torze i wspolnie przezywac emocje z kolejnych przebiegow :multi: Ucaluj ode mnie Une, to swietny i niesamowicie pogody pies, ktorego pewnie jeszcze wiele, wiele razy zobaczymy w widowiskowych (czyt. niesamowicie szybkich) przebiegach na torze agility :multi: Tego Wam Dziewczyny z calych sil zycze! :loveu:

sic!, Rauni, nooo w koncu i Was udalo mi sie spotkac! Ciesze sie, ze mialysmy chwile na pogawedke :cool3: Rauni, fajnie fotografuje sie Twoje psy :loveu: Niewatpliwie wyrabiaja refleks :evil_lol:

Marysia, sic! bardzo, bardzo mocno dziekuje za PRZESLICZNE zdjecia Majutka :loveu: Dziewczyny jestescie wspaniale i super fotografujecie :multi: Patrzac po obrzezach toru, ciesze sie ze Zawody w Lacku beda tak dokladnie udokumentowane! Agility to wdzieczny temat na reportaze i wspaniala zabawa :-) Jeszcze raz DZIEKUJE!!!

A teraz o moich zdjeciach! A wiec sa :evil_lol: Poki co jeszcze nietkniete w komputerze, ale juz wieczorem zaczne je wstawiac :-) Pogoda byla piekna, wiec ani ja, ani nikt z fotografujacych nie moze narzekac na warunki, bo te byly doskonale :multi: Organizatorzy chyba specjalnie takie nam zamowili :cool3:
Jak tylko uporam sie z poniedzialkowa codziennoscia, obiecuje zajac sie foteczkami ... :cool3:

W.

Posted

Sic, pyrek Magdy, Oxa ma ogonek, a Vigo nie. :shake: Fajne zdjęcie Duchess :)

Marysiu, jak wrócę z pracy i oporządzę psiury, to się zaraz biorę za dalszą obróbkę zdjęć i będę wklejać dalej ok. 18 jak sądzę.

Posted

LALUNA dla Ciebie
"pies, który nie patrzy w oczy" :-D

A gdzie ucho??
No ale nic , Dzięki Sic wreszcie widzę jakie piekne ma oczka mój piesek. Dzięki Sic :lol:
A tak przy okazji Twój ostatni jumping był super. Ślicznie szedł Twój perszing i na czysto. Bardzo mi sie podobało.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Wind z Majutkiem tańczyli na torze:

Majutek pokazywał, że on to się do M-ek nadaje:

Mielismy dwa yorki na agility, ale tak zapychajacego yorka to ja nie widziałam.
Wind jak wystartujesz w Open SA to wszystkich wykosisz tym demonem predkosci.
No to będzie sie działo w S :evil_lol:

Posted

Wind dziękuję za cierpliwe wysłuchiwanie mojego ględzenia! :lol:
Una ucałowana, odsyła polizania po nosie :cool3:

Czekam z niecierpliwością na Twoje foteczki! Tylko nie zapomnij kto pierwszy wkleił Majutka! ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Chciałabym zauważyć, że pies opisany przez sic! jako Kłak JEST czarny!

Ależ skąd, jest szary albo rudy, spójrz na łapy i kark. Poza tym nie ma samczej kryzy, to jest na bank suka.

Posted

UWAGA Wyjaśniam.....
To jest Kłak , bo biegnie z nim Niuka i czarny też jest na pewno ino ja niewprawny fotograf zdjęcie źle naświetliłam :(

Posted

sic! napisał(a):
UWAGA Wyjaśniam.....
To jest Kłak , bo biegnie z nim Niuka i czarny też jest na pewno ino ja niewprawny fotograf zdjęcie źle naświetliłam :(

Niuka biegała z Kłakiem i Tolą. To jest na tysiąc procent Tola.

Posted

:oops:

LALUNA napisał(a):

A gdzie ucho??.

Ale jakie ucho??OCZY OCZY!!! :P

LALUNA napisał(a):
A tak przy okazji Twój ostatni jumping był super. Ślicznie szedł Twój perszing i na czysto. Bardzo mi sie podobało.

:oops: :oops: dzięki! Sucz miewa czasem przebłyski :)

Posted

BeataG napisał(a):
Ależ skąd, jest szary albo rudy, spójrz na łapy i kark. Poza tym nie ma samczej kryzy, to jest na bank suka.

Jest CZARNY :) Czy ma "samczą kryzę" czy jej nie ma, tego nie wiem, ale jest z czarny :) Łapa jest pół w cieniu, pół już w słońcu, to wyszła pół szara, to naturalne, ale pysk, kark i bark są czarne :eviltong:
Zresztą skoro sic! dała opis to chyba wiedziała co to za pies?

Wyszło mi, że to Wendy, ale głowy nie dam:

Sunday

CDN

Posted

BeataG napisał(a):
Niuka biegała z Kłakiem i Tolą. To jest na tysiąc procent Tola.

BeataG Ty chyba masz jednak rację! :)
a zresztą nie wiem już sama-może Niuka zgadnie :)

Posted

sic! napisał(a):

:oops: :oops: :oops:

Pikuś ;)

Wszytskim serdecznie gratuluję!!! Każdemu z osobna i wszytskim, razem :multi:
Z tego co na razie słyszałam poszło dobrze (a nawet b.dobrze) więc tylko się cieszyć!
A mi pozostaje oglądanie prześlicznych foteczek:cool3:

Posted

sic! napisał(a):
BeataG Ty chyba masz jednak rację! :)
a zresztą nie wiem już sama-może Niuka zgadnie :)

sic! wystarczy, że sprawdzisz zdjęcia robione tuż przed tym albo tuż po tym, które wzbudza takie kontrowersje - jak rozpoznasz któregoś psa to będziesz wiedziała jaka to klasa. Tola biegała LA3, a Kłak w LA1. Proste.

Posted

Wind
cieszę się , że zdjęcie się podoba! Choć Majutka jest zdecydowanie za szybka dla moich umiejętności:), więc jest tylko jedno.
Było nam niezmiernie miło Cię poznać i powtarzam po raz 158: jeśli Ty nie zaczniesz startować w "jedynkach" to ja se bordera kupię :)