Rauni Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): A co do Rauni, to ona nie reaguje jak się ją woła "Rauni", sprawdzałam :lol: Oj, tam zaraz nie reaguję. Reaguję, tylko z opóźnieniem, ja na zawodach nieodmiennie mam odmienne stany świadomości :bigcool:(w dodatku jeszcze nie nawykłam do biegania z dwoma psami, więc mi się nasiliło). Będę łatwo rozpoznawalna: mam dziwnie ostrzyżonego psa (zamierzamy z tego zrobić taki klubowy znak rozpoznawczy :lol:). Napisałam o ten hotel i ciekawa jestem, czy będziemy mieli gdzie spać, czy może powinnam wziąć namiot tak na wszelki wypadek...? Quote
Wind Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Wind, dlaczego przy mnie taka emotikonka? :roll: Ja się już boję :eek2: ;) To z czystej sympatii i checi poznania :-) I nie boj sie, bo sama jestem w strachu ... tylko tydzien :krolik: Rauni, no to tej fryzury juz sie doczekac nie mozemy. A strzyglas gdzies u psiego fryzjera, czy sama? :razz: W. Quote
Rauni Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Koleżanka mi strzygła :) Fryzurę można obejrzeć w galerii moich psiaków, co prawda efekt na żywo jest bardziej piorunujący, ale zawsze coś. Link w podpisie ;) Quote
sic! Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Rauni napisał(a): Napisałam o ten hotel i ciekawa jestem, czy będziemy mieli gdzie spać, czy może powinnam wziąć namiot tak na wszelki wypadek...? Ja też tam pisałam a nawet dzwoniłam, ale Pan był jakiś niezorientowany-mam dzwonić jutro :) Nie martwcie się najwyżej będzie namiot , mam taki 10-cio osobowy gdzieś :cool3: black&white napisał(a): strasznie sie cieszę SIC! że się znów spotkamy :multi: :multi: :multi: pozdr. B&W My też :) Szczyla małego też zabieracie??? Quote
black&white Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 sic! napisał(a): My też :) Szczyla małego też zabieracie??? jeszcze nie wiem własnie pertraktuje z rodzinką:olympic: :razz: Quote
2Monika2 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hmmm a tak w ogóle jak obstawiacie, usmażymy się na tych zawodach? :cool1: Quote
#Vera# Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pewnie tak, chociaż w piątek ma niby lać... Prognoz na weekend jeszcze w necie nie znalazłam. No cóż, trzeba będzie kupić kilka zgrzewek wody i tyle ;) Quote
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 My tez jedziemy :multi:, juz sie nie moge doczekac :multi: , moze uda nam sie wkrasc na jakas sliczna fotke Wind(owa) ;) . Hiehie chociaz moj Bangitos teraz ma wazniejsze zadanie niz zawody, ubzduralo jej sie ze jest w ciazy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i ze bedzie rodzila niedlugo :lol: :evil_lol: . Quote
PUENTA imszar Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 #Vera# napisał(a):No cóż, trzeba będzie kupić kilka zgrzewek wody i tyle ;) Chyba kilka zgrzewek piwa :evil_lol: :cool3: Ja trzymam kciuki za sznaucie (bo jak by nie) czyli ATOSA i BANGI!!! Macie wygrać wszystko.. A także za Figulca i Monikę wygrajcie zerówkę!! I tu problem, której kibicować by wygrała, jak są w jednej klasie :cool1: Quote
black&white Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 cześć właśnie przejżałam proponowany plan zawodów i mam takie jedno spostrzezenie -chodzi o przerwe która jest przewidziana po 4 godziny kazdego dnia. zastanawiam się czym to jest podyktowane ? przecież jesli chodzi o upały i psy, to lepiej zrobić zawody jednym ciagiem(tak było w Białymstoku)a później jechać do hotelu lub na camping i dać im odetchnać a jesli chodzi o przewodników to przy 80 psach gdzie sa 3 przebiegi i niech kazdy trwa tylko 3 min to zawody te będa trwały klilkanaście godzin i nie wiem czy przewodnikom bedzie słuzyc ta przerwa czy wręcz przeciwnie... a trzeba wspomniec tez o tym że są również ludzie z bardzo daleka ,którzy w poniedziałek rano muszą iść do pracy -a tu perspektywa jest taka że zawody skończa się późno w nocy co o tym myślicie? pozdr B&W Quote
IraKa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Miejmy nadzieję, że pogoda pozwoli na nie robienie przerw:shake: Ja osobiście wolałabym bez ze względu na poniedziałek właśnie Quote
PARSONRK Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ja też myslę, że bez przerwy - i tak między przebiegami mamy przerwy czekając na swoje klasy/kategorie :razz: Proszę tylko o zaznaczenie stadu w Łącku by napełnili rów z wodą, który za trybunkami się mieści, żeby było gdzie psy zmoczyć :cool3: ;) Quote
dorotak Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Ja trzymam kciuki za sznaucie (bo jak by nie) czyli ATOSA i BANGI!!! Na wszelki wypadek nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć :evil_lol: Ale, ale - dlaczego nie będzie Ciebie i Soni :mad: :lol: Quote
belgunia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 black&white napisał(a):cześć właśnie przejżałam proponowany plan zawodów i mam takie jedno spostrzezenie -chodzi o przerwe która jest przewidziana po 4 godziny kazdego dnia. zastanawiam się czym to jest podyktowane ? przecież jesli chodzi o upały i psy, to lepiej zrobić zawody jednym ciagiem(tak było w Białymstoku)a później jechać do hotelu lub na camping i dać im odetchnać a jesli chodzi o przewodników to przy 80 psach gdzie sa 3 przebiegi i niech kazdy trwa tylko 3 min to zawody te będa trwały klilkanaście godzin i nie wiem czy przewodnikom bedzie słuzyc ta przerwa czy wręcz przeciwnie... a trzeba wspomniec tez o tym że są również ludzie z bardzo daleka ,którzy w poniedziałek rano muszą iść do pracy -a tu perspektywa jest taka że zawody skończa się późno w nocy co o tym myślicie? pozdr B&W Ja wiem, że z daleko itd. Dlatego napisałam w programie, że jeśli będzie bardzo gorąco zrobimy przerwę, choćby ze względu na sędziego..... Pamiętam Białystok i szczerze mówiąc praca sędziego na slonecznym polu rozgrzanym do czerwoności.... hm daje do myślenia:) Ale jeśli sędzia nie będzie zbytnio zmęczony, a psy spławicie w jeziorku, które jest po drugiej stronie drogi - jezioro zdworskie, to myślę, że damy radę! Mam też prośbę do wszystkich, którzy będą chcieli na pomóc organizacyjnie przy ustawianiu przeszkód o wspólną pracę. By te zawody naprawdę były nas wszystkich. Mamy sporo ludzi do pomocy, jednakże warunki atmosferyczne są takie, a nie inne i każde ręce do pomocy bardzo sie nam przydadzą. "pomożecie"???:) Ja natomiast już apeluję o bardzo szybkie reakcje na starcie. Każdy z zawodników dostanie listę startową z programem zawodów - czyli kolejnoscią w klasach i żeby wszystko szło sprawnie bardzo proszę o błyskawiczne podchodzenie na ring przygotowawczy na 2-3 psy przed startem. Będziemy oczywiście wyczytywać kolejność następnych psów, by nie przedłużać tego, co akurat może być sprawniej robione. I od razu apeluję, by na ringu przygotowawczym rozgrzewkę przeprowadzali tylko Ci, którzy mają właśnie startować. Informacja dla miłośników mojego "hipnotyzującego" :evil_lol: slalomu biało czerwono pasiastego - będzie nowy:) Ma rozstaw tyczek ok 64 cm i jest jednolicie zółty:) I jest bardzo fajny - spawał go Maciek:)!!! Mam nadzieję, że ta wiadomość ucieszyła wszystkich z dużymi pieskami, co?:):roll: Proszę nie zapomnieć o świadectwach lub wpisach do książeczek albo paszportów o szczepieniu p.wściekliźnie!!! Przyjmowanie piesków ropoczniemy już ok 7.30 !!!! Będzie Cateringowiec, ten sam, który był w maju. Można będzie coś zjeść i wypić na gorąco na miejscu, a wieczorem napewno coś na zimno!!!:) W hoteliku są jeszcze miejsca! Można spać też pod gołym niebiem, lub w namiotach:) Fajnie, że znowu zawody!!! Dorota Quote
sic! Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Niom to rozmawiałam z miłą Panią -pokój czeka :) To do zobaczenia :) Quote
PUENTA imszar Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 dorotak napisał(a):Na wszelki wypadek nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć :evil_lol: Ale, ale - dlaczego nie będzie Ciebie i Soni :mad: :lol: A bo jakoś tak, no wiesz, no...:evil_lol: A tak na serio wyjezdzam w poniedziałek i nie wyrobiłabym się :( Ale Baritus będzie organizował jakiś pokaz we Wrześniu i tak będziemy biegać, musicie przyjść :evil_lol: Quote
sic! Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A zapomniałam dodać: drżyjcie :mad: (buahahaha) A na serio: to może mi ktoś powiedzieć czy ja mam jechać przez Płock ( z Gdyni) czy minąć Włocławek i w niejakim Kowalu skręcić na niejaki Gostynin??? bo normalnie jakaś goopia jestem patrząc na mapę :) Quote
belgunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 sic! napisał(a):A zapomniałam dodać: drżyjcie :mad: (buahahaha) A na serio: to może mi ktoś powiedzieć czy ja mam jechać przez Płock ( z Gdyni) czy minąć Włocławek i w niejakim Kowalu skręcić na niejaki Gostynin??? bo normalnie jakaś goopia jestem patrząc na mapę :) Możesz jechać przez Kowal i skręcić w Kowalu na Gostynin a potem na Płock - prosta droga. Można jechać też z Włocławka przez Modzerowo, Soczewkę - droga nad Wisłą. W Soczewce skręcić trzeba w prawo na Łąck. Wjazd na stadion w Łącku jest usytuowany po prawej stronie jadąc od Płocka do Łącka tuż za tablicą "Łąck". Ringi będa usytuowane od drugiej strony niż to było w maju. Czyli lepiej będzie wjechać od strony Hoteliku. Tam jest parking. Jakby ktoś zabłądził, to pytajcie o hippodrom. Co do namiotów - można się rozłożyć, Jednak nie ma typowego pola namiotowego, są sanitariaty, lecz bez prysznica. Ale jest woda w wężu i mamy mieć takie jakby "umywalki" zainstalowane na zewnątrz. Dorota Quote
sic! Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 belgunia dzięki za info! Przyjeżdżam w piątek, bo nie chce mi się tłuc po nocach - jakby mnie kto szukał :cool3: :lol: Quote
belgunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='sic!']belgunia dzięki za info! Przyjeżdżam w piątek, bo nie chce mi się tłuc po nocach - jakby mnie kto szukał :cool3: :lol: Fajnie:) bedzie możliwosć pobiegania chwilę z psem pod wieczór :multi: Weźcie daszki!!!!! będzie ciepło.......... :roll: Dorota Quote
LALUNA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Weźcie daszki!!!!! będzie ciepło.......... To ja mam lepsza propozycje, weźmiemy latarki, albo ustawimy samochody wokół ringu zapalimy swiatła i zrobimy nocne zawody, co Wy na to? :lol: A bez reflektorów to będziemy mieli 100 % stref zaliczonych:evil_lol: Quote
dorotak Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 LALUNA napisał(a):A bez reflektorów to będziemy mieli 100 % stref zaliczonych:evil_lol: Tak, tak - i żadnej odmowy :multi: A w ogóle, to nie widzę przeszkód (jak powiedział ślepy koń zapytany, czy wystartuje w Wielkiej Pardubickiej). :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Natomiast co do pogody, to przebąkują, że w piątek "wreszcie" nadejdą deszcze, więc kto wie... Jeszcze możemy wzdychać do słoneczka :p Quote
LALUNA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Natomiast co do pogody, to przebąkują, że w piątek "wreszcie" nadejdą deszcze, więc kto wie... Jeszcze możemy wzdychać do słoneczka :p A gdzie to słyszałaś? Bo u nas w TV mówili ze czwartek i piatek będą najcieplejsze ze wszystkich.:evil_lol: Ja juz nie chcę myśleć co Będzie w sobotę i niedzielę. Coraz bardziej skłaniam się do opcji nocnej:lol: Quote
sic! Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 LALUNA napisał(a):Coraz bardziej skłaniam się do opcji nocnej:lol: Ale w piżamach??????? Quote
LALUNA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 sic! napisał(a):Ale w piżamach??????? Mozesz bez:lol: . W Czechach są tzw Nocne hratki i tam sie biega tylko w nocy ;) Quote
Recommended Posts