Ludek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pozwolę sobie zacząć temat ponieważ niedługo wybywam na urlop i chciałabym zaplanować powrót. Poza tym pewnie w czasie zgłoszeń będę odcięta od netu. Czy wiadomo coś już na temat tych zawdów? Będą zerówki? Czy wiadomo gdzie się odbędą i czy będzie możliwość rozbicia namiotu? Quote
Rauni Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ludek, informacje są na stronie Agility Psi Sport Wszystko elegancko wyjaśnione, miejsce to samo co PPA i Puchar Mazowsza w maju, czyli bardzo fajne. Quote
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Rauni napisał(a):Ludek, informacje są na stronie Agility Psi Sport Wszystko elegancko wyjaśnione, miejsce to samo co PPA i Puchar Mazowsza w maju, czyli bardzo fajne. Niestety, są zmiany, zawody nie odbędą się w Łącku, lecz w Płocku. Myślę, że najlepiej poprosić Dorotę, aby zajrzała na ten topik i wyjaśniła, co zmieniło się w stosunku do pierwotnych planów. O ile wiem, zerówki będą na pewno :lol: . BTW Rauni, jak już tu jesteś - do kiedy można zgłaszać się na zawody pucharowe w Legnicy? Nie mogę nic znaleźć na Waszej stronie, a jesteśmy zainteresowani. Quote
Rauni Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka, w najbliższych dniach podamy pełne informacje tu i na naszej stronie. Quote
CHI Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka napisał(a):Niestety, są zmiany, zawody nie odbędą się w Łącku, lecz w Płocku DLaczego???? Tam było tak fajnie, że nie dość, że sie szykujemy to jeszcze ciągnę Kaśkę z bokserniczką Toriśką.... Dorota zeznawaj:razz: :placz: Quote
PARSONRK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Szczecin też zainteresowany - bardzo nam się ostatnio podobało - tylko troszke za gorąco momentami było jak dla mnie...;) Liczę, że pogodę dobrą planujecie ? Quote
belgunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Wszystko wskazuje na to, ze zawody będą w Łącku! Więc będzie więcej cienia dla ochłody i miejsca na rozbicie namiotów. Mam nadzieję, ze więcej szczegółów dostarczę wszystkim jutro wieczorem. Dorota Quote
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Dorotko :loveu: . A tak swoją drogą, to nie nadążam za Tobą :evil_lol: . Quote
niuka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka a kto za Dorotka nadaza? ;) bo ja rowniez przy niej wysiadam jezeli chodzi o budowe hopeczki i wyobraznie jako taka :D Quote
Ludek Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 belgunia napisał(a):Wszystko wskazuje na to, ze zawody będą w Łącku! Więc będzie więcej cienia dla ochłody i miejsca na rozbicie namiotów. Mam nadzieję, ze więcej szczegółów dostarczę wszystkim jutro wieczorem. Dorota Byłoby super:multi: . Quote
PARSONRK Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 niuka napisał(a):ja bylam pierwsza :P Ok, ok ja druga :p Ale pierwsza M-ka :eviltong: Quote
belgunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 PARSONRK napisał(a):Ok, ok ja druga :p Ale pierwsza M-ka :eviltong: Sędzia zawodów: Sigitas Bučinskas - Litwa Miejsce: stadion Łąck Pozdrawiam i zapraszam: http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/ Dorota Quote
Romas Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A czy moze wiadomo Wam cos o tym ,ze w tym terminie maja byc zawody Obedience .Czy obie imprezy beda sasiadowac ?? Quote
Mokka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 HELP!!! Dorotko, Monia zgłosiła się jako SA1. Czy mogłabyś nas przenieść do bardziej odpowiedniej kategorii? (MA2) Quote
OlaAB Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 a ja mam pytanie (wcześniej też organizatorom zadawałam ale nie dostałam odpowiedzi) PO CO w zgłoszeniu dane teleadresowe? nikt nie będzie przyjeżdżał do mnie ani wysyłał mi paczki??? Quote
black&white Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 cześć belgunia mam małe pytanko czy te zawody to będą wramach Pucharu Polski czy Pucharu Mazowsza- sorki ale nie moge nigdzie znalezć info na ten temat Quote
belgunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 black&white napisał(a):cześć belgunia mam małe pytanko czy te zawody to będą wramach Pucharu Polski czy Pucharu Mazowsza- sorki ale nie moge nigdzie znalezć info na ten temat Zawody będą liczone do Pucharu Polski każdy dzień oddzielnie. Sędzia jest z Litwy zamiast ze Słowacji. Monię przepiszę do mediumek STARTOWE PROSZĘ PŁACIĆ NA KONTO Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960 do 20 lipca 2006 za 1 psa 1 dzień - 40zł 2 dni - 60zł W FORMULARZU proszę wypełniać wszystkie podane dane. Jeśli formulerz nie będzie wypełniony kompletnie nie będzie możliwości wysłania zgłoszenia. Dorota Quote
OlaAB Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 to nie będzie możliwości płacenia na miejscu? a na poprawę? Dorotka JAK ZAWSZE u Ciebie będzie FAJNIE:loveu: :loveu: Quote
belgunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 OlaAB napisał(a):to nie będzie możliwości płacenia na miejscu? a na poprawę? Dorotka JAK ZAWSZE u Ciebie będzie FAJNIE:loveu: :loveu: Dzięki Ola!:) :loveu: Będzie jeszcze fajniej dzięki temu, że będziecie !!! :loveu: Z opłatami wolałabym nie przyjmować tylu pieniążków na miejscu, więc kto może bardzo proszę o wpłatę na konto, a jak ktoś naprawdę nie może to na miejscu przyję. Ale sami wiecie - sporo kasy, a ja nie "kasa pancerna":) :evil_lol: (a może 1 pancerna i dwa psy?:evil_lol: ) Dorota Quote
PARSONRK Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja też bym prosiła o przeniesienie Funta do MA2 - skończyliśmy jedynki w sobotę w Wa-wie:cool3: Quote
myriad Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dorotko, czy zerowki, tak jak poprzednio, tylko od 18 miesiecy? Quote
Recommended Posts