SuperGosia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dorotko - odnosnie W-wy - wchodze na ring planowo o 11.10, a Wy po mnie. Potem lece na ring Shih-Tzakowy i jak tam skoncze to sie pokaze (mam godzine - p l a n o w o - odstepu pomiedzy wystawianiem psow, wiec zdaze kudlacza szybko przygotowac, oby tylko nie bylo opoznien). Z okiem lepiej (dziekuje Ci bardzo za rade :loveu: ), ale przeziebienie nie daje mi spokoju :shake: Pozdrowienia od starszego kolegi ;) Quote
Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 śliczny ten twój jamnior Dropsik :loveu::loveu: ile zajamniczonych dogomaniaków jest :D zapraszam do Galerii Tobiasza :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431 Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Drops jest po prostu słodki!Jak Dropsik! Ech...Żebym też miała ja taka matkę co mi jamnika w domu pozwoliła trzymać!Pozdrów córeczkę! :) Quote
anetta Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Szantina, co u Ciebie? Nic sie nie odzywasz :( Pokaz Dropsika, nadal rozrabia? Quote
SuperGosia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Szantina miala jakieś problemy z logowaniem... :p Drops pobija ringi wystawowe- jest już Mlodzieżowym Championem PL, a teraz będzie kończyl dorosly championacik :loveu: Quote
Brzdąc Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 pozdrowienia od Brzdaców dla ślicznego Wezyrka i jego Pańci :-) Quote
Recommended Posts