Ingrid44 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jak dalej skacze i ja to nie boli to lepiej faktycznie tego nie ruszac . Quote
Syla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Pieniądze kikou, za październik wysłałam, ale wpłat i rozliczenia, nie zrobiłam.Po śmierci Żaby, nie miałałam nawet ochoty, tu wchodzić, ale pomalutku muszę się pozbierać i rozliczenie zrobić. Quote
Bjuta Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Rozumiemy Sylo! :) Pegi to rezolutna wesoła panna. Skoczna, wesoła! Faktycznie nie przejmuje się zupełnie tą swoją łapiną. Próbowałam sfilmować jak to wygląda, ale nie wiem czy mi się udało. W weekend spróbuję się uporać z filmikiem. Na razie fotki. Quote
Ingrid44 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Troszke widac ze lapinka jakas inna ale Pegusia slicznie wyglada jak zawsze. Slodka mordeczka:) :) :) Quote
Ingrid44 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Wszystkie seniorki to wielkie slodziaki :) Quote
Bjuta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) Filmik [video=youtube;ErreqXHvpa4]https://www.youtube.com/watch?v=ErreqXHvpa4[/video] Edited October 31, 2012 by Bjuta Quote
Mysia_ Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 ehhhh... no przecież Pegi jest prze urocza, czemu nikt jej nie chce :-( Quote
Syla Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) Mysia_ napisał(a):ehhhh... no przecież Pegi jest prze urocza, czemu nikt jej nie chce :-( Zastanawiałalam się i to nieraz, próbowałałam znaleźć jej domek i też, się nie udało. Kajam się, że mnie tutaj bardzo długo nie było, kasy nie przewaliłam, kasa jest, na koncie, na bieżąco wysyłana do kikou, tylko ja zawodzę, jeżeli chodzi o info tutaj, o rozliczenia.Dziwi mnie, że nikt nie upomina się o to.Czyżby takie zaufanie, do mnie?Z powodu mojego stanu zdrowia i mojej nieobecności tutaj, poprosiłam pewną solidna osobę, żeby przejęła rozliczenia Peguni.Powpisuję wpłaty poniższe. Od piątku znowu mnie nie będzie przez 2 lub 3 tygodnie.Rozliczenia na pierwszej, zrobię wieczorem. 50 - Ghanima 10 - Mama Bjuty 13 - Bjuta 7 - Tata Bjuty 50 - annobe 5 - Agnieszka103 10 - Jolanta08 50 - Ghanima 20 - agata51 60 - Kasia G z Zabrza 13 - Bjuta 10 - Mama Bjuty 40 - Ingrid44 2 m-ce 40 - Mama Ingrid44 2 m-ce 5 - Agnieszka103 7- Tata Bjuty 20 - Mysia_ 2 m-ce 10 - Jolanta08 50 - annobe Edited November 17, 2012 by Syla Quote
Jolanta08 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Syla ja mam do Ciebie pełne zaufanie bo rozliczenia robisz wg mnie solidnie :lol: a że nie na czas to przecież nie do końca Twoja wina,ważne że są Quote
Ingrid44 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Wszyscy chyba znaja Syle i wiedza ze to solidna firma. :) Zycze duzo zdrowko Sylciu. Quote
Syla Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dzięki dziewczyny, ale komputer mi padł i rozliczenie, na pierwszej dopiero teraz będzie, jak ogarnę.Potem w piątek w nocy, lub w sobotę rankiem.Do kikou wyślę za grudzień, w piątek. Quote
Mysia_ Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Sylu, pieniążki od Kasi G. to dla Rambusia :) Dużo zdrówka! :) Quote
Syla Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Mysia_ napisał(a):Sylu, pieniążki od Kasi G. to dla Rambusia :) Dużo zdrówka! :) Te pieniądze dostałam na konto Pegi.Jesteś tego pewna Mysia_?To zupełnie różne konta i w innych bankach, dlatego wolałabym być pewna.To może wpiszę i rozliczę bez tej wpłaty?Potwierdź mi tutaj proszę Mysia_ Edited November 22, 2012 by Syla Quote
Mysia_ Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Syla napisał(a):Te pieniądze dostałam na konto Pegi.Jesteś tego pewna Mysia_?To zupełnie różne konta i w innych bankach, dlatego wolałabym być pewna.To może wpiszę i rozliczę bez tej wpłaty?Potwierdź mi tutaj proszę Mysia_ Ojejku nie wiedziałam, że są różne konta :oops: Po prostu podałam Twoje konto i poprosiłam o dopisek, że to dla Rambusia... W takim razie jeszcze na konto Pegi przyjdzie 30 zł też dla Rambusia. Przepraszam za zamieszanie :oops: Podeślesz mi konto Rambusia? Quote
Syla Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mysia_ napisał(a):Ojejku nie wiedziałam, że są różne konta :oops: Po prostu podałam Twoje konto i poprosiłam o dopisek, że to dla Rambusia... W takim razie jeszcze na konto Pegi przyjdzie 30 zł też dla Rambusia. Przepraszam za zamieszanie :oops: Podeślesz mi konto Rambusia? Nie było dopisku, żadnego, dlatego pytam, ale ok.60 zł będzie dla Rambusia.Mysia_ teraz mnie nie będzie ok 2 tygodni, może trzy nawet.Podam Ci konto zaraz, ale mam problemy z komunikacją. Quote
Bjuta Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Mysiu, czy Syli udało się podać konto Rambusia, czy Ci wysłać? Quote
Recommended Posts