Jump to content
Dogomania

pogryzły ją psy :( Babuleńka Pegi- siostrzyczka Kapslika. BRAKUJE DEKLARACJI :-(

Recommended Posts

Posted

Pieniądze kikou, za październik wysłałam, ale wpłat i rozliczenia, nie zrobiłam.Po śmierci Żaby, nie miałałam nawet ochoty, tu wchodzić, ale pomalutku muszę się pozbierać i rozliczenie zrobić.

• 2 weeks later...
Posted

Rozumiemy Sylo! :)
Pegi to rezolutna wesoła panna. Skoczna, wesoła! Faktycznie nie przejmuje się zupełnie tą swoją łapiną. Próbowałam sfilmować jak to wygląda, ale nie wiem czy mi się udało. W weekend spróbuję się uporać z filmikiem. Na razie fotki.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Mysia_ napisał(a):
ehhhh... no przecież Pegi jest prze urocza, czemu nikt jej nie chce :-(

Zastanawiałalam się i to nieraz, próbowałałam znaleźć jej domek i też, się nie udało.
Kajam się, że mnie tutaj bardzo długo nie było, kasy nie przewaliłam, kasa jest, na koncie, na bieżąco wysyłana do kikou, tylko ja zawodzę, jeżeli chodzi o info tutaj, o rozliczenia.Dziwi mnie, że nikt nie upomina się o to.Czyżby takie zaufanie, do mnie?Z powodu mojego stanu zdrowia i mojej nieobecności tutaj, poprosiłam pewną solidna osobę, żeby przejęła rozliczenia Peguni.Powpisuję wpłaty poniższe. Od piątku znowu mnie nie będzie przez 2 lub 3 tygodnie.Rozliczenia na pierwszej, zrobię wieczorem.
50 - Ghanima
10 - Mama Bjuty
13 - Bjuta
7 - Tata Bjuty
50 - annobe
5 - Agnieszka103
10 - Jolanta08
50 - Ghanima
20 - agata51
60 - Kasia G z Zabrza
13 - Bjuta
10 - Mama Bjuty
40 - Ingrid44 2 m-ce
40 - Mama Ingrid44 2 m-ce
5 - Agnieszka103
7- Tata Bjuty
20 - Mysia_ 2 m-ce
10 - Jolanta08
50 - annobe

Edited by Syla
Posted

Dzięki dziewczyny, ale komputer mi padł i rozliczenie, na pierwszej dopiero teraz będzie, jak ogarnę.Potem w piątek w nocy, lub w sobotę rankiem.Do kikou wyślę za grudzień, w piątek.

Posted (edited)

Mysia_ napisał(a):
Sylu, pieniążki od Kasi G. to dla Rambusia :)
Dużo zdrówka! :)

Te pieniądze dostałam na konto Pegi.Jesteś tego pewna Mysia_?To zupełnie różne konta i w innych bankach, dlatego wolałabym być pewna.To może wpiszę i rozliczę bez tej wpłaty?Potwierdź mi tutaj proszę Mysia_

Edited by Syla
Posted

Syla napisał(a):
Te pieniądze dostałam na konto Pegi.Jesteś tego pewna Mysia_?To zupełnie różne konta i w innych bankach, dlatego wolałabym być pewna.To może wpiszę i rozliczę bez tej wpłaty?Potwierdź mi tutaj proszę Mysia_

Ojejku nie wiedziałam, że są różne konta :oops: Po prostu podałam Twoje konto i poprosiłam o dopisek, że to dla Rambusia... W takim razie jeszcze na konto Pegi przyjdzie 30 zł też dla Rambusia.
Przepraszam za zamieszanie :oops: Podeślesz mi konto Rambusia?

Posted

Mysia_ napisał(a):
Ojejku nie wiedziałam, że są różne konta :oops: Po prostu podałam Twoje konto i poprosiłam o dopisek, że to dla Rambusia... W takim razie jeszcze na konto Pegi przyjdzie 30 zł też dla Rambusia.
Przepraszam za zamieszanie :oops: Podeślesz mi konto Rambusia?

Nie było dopisku, żadnego, dlatego pytam, ale ok.60 zł będzie dla Rambusia.Mysia_ teraz mnie nie będzie ok 2 tygodni, może trzy nawet.Podam Ci konto zaraz, ale mam problemy z komunikacją.