Adrianna Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 nie, ale bardzo podobna rasa do leonka Quote
blacky. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 nas już tutaj niektóre cioteczki znajdą :D a czym miała być moja Dejzi ? ;) 1 zdjęcie - pierwszy dzień w domu i obecnie ;) Quote
Kama & Diana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kolej i na mnie :] Co to za psisko? :]Do jakiej rasy jest podobne ? Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kama & Diana szczerze mówiąc nie podobny do żadnej rasy Quote
Kama & Diana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='NightQueen']Kama & Diana szczerze mówiąc nie podobny do żadnej rasy Użyj proszę trochę wyobraźni :] może coś i wykombinujesz :p Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kama & Diana napisał(a):Użyj proszę trochę wyobraźni :] może coś i wykombinujesz :p a brałaś go jako jakąś konkretną rasę? bo to taki "wilczur", coś pomiędzy owczarkiem Quote
Kama & Diana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 NightQueen napisał(a):a brałaś go jako jakąś konkretną rasę? bo to taki "wilczur", coś pomiędzy owczarkiem To jest mieszanka właściwie, ale gdyby postawić jej uszy do wyszedł by dobek :p Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kama & Diana napisał(a):To jest mieszanka właściwie, ale gdyby postawić jej uszy do wyszedł by dobek :p mi bardziej budową przypomina owczarka, wygląda na masywnego, ale może na tym zdjęciu tak wyszedł Quote
Kama & Diana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 NightQueen napisał(a):mi bardziej budową przypomina owczarka, wygląda na masywnego, ale może na tym zdjęciu tak wyszedł Ooo owczarka? Hehe, jest trochę masywna ale bez przesady to tylko 18 kg Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kama & Diana napisał(a):Ooo owczarka? Hehe, jest trochę masywna ale bez przesady to tylko 18 kg no to faktycznie :evil_lol: ale tak mi wyglądała, ten worek pod szyją, szeroka głowa, masywna się wydaje na zdjęciu :p Quote
Kama & Diana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 NightQueen napisał(a):no to faktycznie :evil_lol: ale tak mi wyglądała, ten worek pod szyją, szeroka głowa, masywna się wydaje na zdjęciu :p Ten worek taki dziwny raz jest a raz go nie ma. Quote
Daria_13 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 To jak myślicie? jakim psem miał być mój Allan? :cool3: Quote
Mani2000 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 NightQueen napisał(a):pinczer? . ratlerek albo pinczerek Quote
NightQueen Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mani2000 napisał(a):ratlerek albo pinczerek ratler to nie rasa tylko nazwa którą sobie ludzie wymyślili Ratlerki to normalne w świecie pinczerki miniatury Quote
Mani2000 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 NightQueen napisał(a):ratler to nie rasa tylko nazwa którą sobie ludzie wymyślili Ratlerki to normalne w świecie pinczerki miniatury tego niewiedziałam:) Quote
Daria_13 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 nie mam zdjęć Allana szczeniaka, ale wyglądał jak husky, dosłownie. I jeden menel, który chciał się go pozbyć wciskał kity, że matka to husky a ojciec owczarek. Napomknę tylko, że Aliczek ma zaledwie 40 cm w kłębie i waży 10 kg :) Quote
Kama & Diana Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Daria_13']nie mam zdjęć Allana szczeniaka, ale wyglądał jak husky, dosłownie. I jeden menel, który chciał się go pozbyć wciskał kity, że matka to husky a ojciec owczarek. Napomknę tylko, że Aliczek ma zaledwie 40 cm w kłębie i waży 10 kg :)[/QUOTE] To nie za lekki? Moja ma 50 cm w kłębie i waży 18 kg... Quote
Recommended Posts