:: FiGa :: Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 (edited) [SIZE=6] [SIZE=5]Witamy w naszym Foto-blogu [SIZE=3] [SIZE=4]A oto jego bohaterowie: FIGA Moje oczko w głowie... Kochana, zwariowana, wredna... Figa nie posiada rodowodu, więc jest kundelkiem :razz: Kocham Wredote za to, że jest. I tylko za to. Bo ta moja paskuda inteligentnie udaje głupią i z radością przynosi mi wstyd. Bo kiedy leżę, ona mnie jeszcze dobije. Bo nabiła mi już nie jednego guza waląc zawzięcie ogonem we wszystko co jest w zasięgu. Bo przez nią mam o wiele więcej stresów niż do tej pory. Ale jest- kiedy wracam do domu wita mnie pięknym uśmiechem, kiedy siadam na fotelu pcha mi się bezczelnie na kolana, kiedy coś jem, ona próbuje to ukraść, nie trafia w drzwi, ślizga się po podłodze, potrafi potknąć się o własne łapy. MARCEL Marcelek trafil do nas poczatkiem sierpnia 2009 jako 10 miesieczny podrostek. W schronisku mowili ze to wyzel, ale... ma kropki i juz! :diabloti: Do dzis nikt nie wie co to konkretnie jest wyzel/terrier/dalmat... Z poczatku mial byc tylko kolejnym tymczasem. Z biegiem czasu jednak rodzenstwo zakochalo sie w nim na tyle, ze nie bylismy w stanie go nikomu oddac. Marcelek zostal z nami. To byla bardzo dobra decyzja, wszyscy mocno go kochamy :loveu: Nie znamy niestety daty jego urodzenia. Ustalilismy ze najprawdopodobniej jest to pazdziernik, a ze Figowa ma urodzinki w pazdzierniku uznalismy ze mozemy obchodzic podwojna impreze! :diabloti: [`] CZABI [`] [SIZE=2]Przybył do nas, a własciwie to my przywiozłyśmy go z Przeworska 20 października 2006 roku. Został zabrany z ulicy w bardzo złym stanie. Odwodn[SIZE=2]iony, głodny i wyczerpany pies po wypadku samochodowym leżał nieopodal mojego LO, młodzież przechodziła obojetnie. Zarwałam lekcje, zaniosłyśmy go z koleżanką na stację PKP i przyjechałysmy do domu Wet stwierdził że ma ok 2 lat, dlatego też dzień w którym go przywiozłyśmy liczymy jako jego 2 urodziny Mieszka u mojej koleżanki i sąsiadki - Jadzika. CZABUŚ ZA TM... :( :( :( [`] KUBA [FLAKU] [`] Kubuś był moim kotem życia, nigdy nie będzie drugiego takiego Flaka :( Przyjechal do nas jednoczesnie z Figowa, razem sie wychowywali i byli najlepszymi kumplami. Figowa nosila go w pysku, mietosila, gryzla, gniotla lapami, on na to wszystko pozwalal, ba, sam ja do tego zaczepial. Stad wzielo sie jego drugie imie - Flaku, bo to byl kot masochista. Uwielbial wskakiwac mi na plecy, najlepiej w najmniej oczekiwanych momentach (np z drzewa w srodku nocy, czy tez z barierki kiedy schylona proboalam po ciemku trafic kluczykiem do drzwi ;)). Mordzia moja kochana odeszla majac ok 10 lat, niestety nie wiem z jakiego powodu, dwa lata wczesniej przeprowadzilam sie do Wrocka i musialam Kubusia zostawic. [`] RUDA [`] Kochana maleńka... :( [`] Malfred, Lucjusz i Severus, Chester i Mike [`] 5 wacikow adoptowanych z Warszawy. Dostarczyly nam wielu wspanialych chwil, ich niezapomniane wyglupy zostana w naszej pamieci na dluuuugo. To one rozwinely we mnie te milosc do gryzoni :loveu: Niunki kochane... były z nami 2 lata i 4 miesiące... Cieszę się że mogłam im dać dach nad głową... Edited July 27, 2014 by :: FiGa :: Quote
Alynkaaa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sliczna mordusia:):):) a jakie piekne imie:):):) hehe pozdrawiamy laciata pania i wlascicielke:) oraz zapraszamy do nas <link w opisie:)> buziaki:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Przedstawiam wam moją Mordeńkę :diabloti: http://img250.imageshack.us/img250/9695/obraz1194yb.jpg http://img161.imageshack.us/img161/624/obraz2763oz.jpg http://img88.imageshack.us/img88/1149/obraz2771pe.jpg http://img88.imageshack.us/img88/1439/obraz2782wc.jpg http://img88.imageshack.us/img88/4421/obraz2813nu.jpg http://img157.imageshack.us/img157/6357/obraz2821ml.jpg Figa jest kundelkiem - nie ma rodowodu ;) Będe tu tez wklejac fotki kumpla Figi - Kibica i "mojego" drugiego pieska Miska. On nie jest do końca mój, jest pewnej pani, ja [no i moja kumpela] tylko zajmujemy sie nim. Chodzimy z nim na spacery, czeszemy... ;) co?????? Figa to kundelek ??????? napewno nie ! i jak pies ma rodowód to nie koniecznie jest rasowy :) Quote
Cimi Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 haska_12 napisał(a):i jak pies ma rodowód to nie koniecznie jest rasowy :) Że co :razz: ?:???: Quote
nathaniel Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Haska... :shake: Ściągnij sobie ulotkę i przeczytaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26675 Quote
Kiessa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 o Figa nie wiedzialam ze i tu masz galerię Figi:razz: sliczniucha:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Pasuje troche odświerzyć galerie wredoty :diabloti: CDN :razz: Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Widzę że ta galeria cieszy się przeogromnym zainteresowaniem :lol: Moja też, poczatki mam wprawdzie za sobą, ale dalej czasem pusto jest :roll: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Spoko, jakos się rozkręcimy :razz: Quote
chicken Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Nie martw sie wszystko sie rozkreci :lol: U mnie tez pusto jest bo ludzie wchodza tylko wtedy gdy galeria Kesi jest na pierwszej stronie i najlepiej na samym szczycie... :roll: No ale nic-trzeba po prostu dodawac zdjecia i pisac i jeszcze raz pisac to galeria bedzie miala coraz wiecej gosci :loveu::loveu: Psinke masz piekna i ... Napisze ci na priv bo jeszcze mnie tu zlinczuja :eviltong::eviltong: Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jak zgłosisz to zdjęcie do konkuru miesiąca to głosuję na Ciebie :lol::lol: [quote name='chicken']Psinke masz piekna i ... Napisze ci na priv bo jeszcze mnie tu zwinczuja :eviltong::eviltong: odrazu zlinczują , wyraża zdanie na dany temat Quote
chicken Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 w takim razie ja tez zaglosuje bo piesek przeslodki :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No to oki zaraz się tam zgłosze z tym zdjęciem :D Quote
chicken Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 No to poszlo... A teraz idziemy z Kesikiem na spacerek :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No to miłego spacerku ;) Tez bym sie z krowa przeszła ale pada :roll: Zabiłabym te pogode jakbym mogła :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Jesteście niedobrzy, w ogóle tu nie wchodzicie :mad: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Jesteście niedobrzy, w ogóle tu nie wchodzicie :mad: o!!! Jest galeria FIGI i jakie piękne zdjęcia:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Dzięki ;) Jedna osoba weszła, musze to gdzieś zapisac :D :D :D Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Dzięki ;) Jedna osoba weszła, musze to gdzieś zapisac :D :D :D Nie no Figa ja tu teraz będę stałym bywalcem masz pewne:cool3: , takie piękne foty robisz to ja je z chęcią pooglądam:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Czy piękne... ?? Zastanowiłabym sie nad tym :lol: Mam taki aparat że ehh.. No szkoda słów :lol: Ale lepsze to niz nic :lol: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Aparat to pryszcz, spójrz jaką Ty masz modelkę:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Modelke która sie go boi :lol: No cóz nie ukrywam że każdą fote robie jej ze smakołykiem w ręku :D:D Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Modelke która sie go boi :lol: No cóz nie ukrywam że każdą fote robie jej ze smakołykiem w ręku :D:D a , to dlatego ma takie "spojrzenie", pancia ją kusi pysznościami:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No a jakby inaczej :razz::razz::razz: Figa to istny wulkan energii, utrzymać ja w miejscu to sztuka :diabloti: Quote
Recommended Posts