_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czesc kochana :buzi: jak ja sie ciesze że już wszystko z futrzakami wraca do normy :loveu: i czekam na fotki oczywisc ie Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To jak masz fotki to wstawiaj je:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sylwia, jak dobrze, że się odezwałaś :) Coś napastowany zbytnio się z mordercą zlewa :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale kumpel z niej ;) Super, że tyle fotek dla nas przygotowałaś :) A niebo... naprawdę piękne, za pierwszym razem byłam pewna, że to śnieg :roll: U nas w schronisku jest jedna suczka dalmatynka :( Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Super fotki:evil_lol::evil_lol: ile kropek:evil_lol: :evil_lol: jaki skejciara:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Chcesz się bić?? Unik Haha nie trafiłaś! Atak O nie!! Dostałam serem w głowę! No i co się śmiejesz.. EJ ty! Przestań rzucać serem!! Znowu unik Aaaa ratunku... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Podpisy są świetne, aż sie popłakałam ze śmiechu :lol: Choć najbardziej spodobało mi się to zdjęcie: rewelka poprostu :cool3: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Wiesz co... Mam Cie dość.. Dość już tych zdjęć! Idę sobie... Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Justyna dziękujemy za uznanie :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 A oto co się dzieje gdzy łaciatą wypuszczam na balkon Zbliżenie na czujnego psa I Lola w całości :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sylwia masz talent... Wiesz co, mam Ciebie dość... świetne to :evil_lol: A co do 'balkonowych scen' to u mnie jest to samo, tylko na balkonie stoi jeszcze szafka, na której Gizmo uwielbia przesiadywać ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Balkon to ulubione miejsce Figi [poza moim łóżkiem :lol:], ale tylko w lecie, bo obecnie szybko doopka marznie i uciekamy do domciu :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Idem sie kąpać i jade do kuzynki :cool3: A jutro na wystawę do Rzeszowa :cool3: I spotkam moją Gonię :loveu: I Ilonkę :diabloti: krowę :calus: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Żegnamy się tymże zdjęciem PAPA !! :calus: :calus: Quote
BBeta Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Fotki świetne i jak dużo, najlepsza ta na pożegnanie :diabloti: Quote
Recommended Posts