:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Cerber napisał(a):cz4esc kochana gratuluje pierszzego plomyczka :) a czemu moja droga nie masz odsylacza do galerii w podpisie :( do swojej galerii oczywiście...Bo zabrakło mi miejsca w podpisie :lol: A wolę mieć tam moje sierotki:loveu: niż link do jakiejś galerii :lol: I serdecznie dziekuję :multi: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Specjalnie dla Goni :lol: Dwa małe downy :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 I jeden down :lol: Za zawały, nerwice... nie odpowiadam!! Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Figa i Czabi: "Kibic!! Biesz to doopsko!! My się tu bawimy!!" :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Góraaaalu czy Ci nie żaaaaaaal Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ja dusząca Czabutka :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja dusząca Czabutka :evil_lol: Widac,ze te duszenie mu sie bardzo podoba:lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 KaRa_TC napisał(a):Widac,ze te duszenie mu sie bardzo podoba:lol:On to w ogóle taki psi masochista jest :lol: Biegnie po płytkach a hamuje przed samą ścianą - wiadomo jak sie to kończy. Potyka sie o własne łapy - gleba.. Ja tego psa czasami pojąć nie mogę :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Specjalnie dla Goni :lol: Ojejka! :multi: :multi: Moje Dwie Ukochane i Śliczne Istiotki! :multi: Tylko jeszcze dwóch psich facetów i jegego kociego faceta brakuje:eviltong: No to na tej wystawie mi nie uciekniech hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Zobaczcie jaką dostałam ładną kartkę na urodziny :sweetCyb: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejka! :multi: :multi: Moje Dwie Ukochane i Śliczne Istiotki! :multi: Tylko jeszcze dwóch psich facetów i jegego kociego faceta brakuje:eviltong: No to na tej wystawie mi nie uciekniech hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops::oops::oops::oops::oops: Gosiu nadal mnie kochasz?? Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Oj co Ty mowilas, ze nikt nie pamietal o urodzinach! Śliczna karteczka! :loveu: O moich to nikt nie bedzie pamietal zobaczysz, ja juz sobie zaplanowalam, ze prezent sobie sama sprezentuje tzn. na caly dzien pojadę do schroniska. A nasze spoktanko na wystawie potraktuje jako przezent przedurodzinowy. :multi: :: FiGa :: napisał(a): Gosiu nadal mnie kochasz?? Publiczne wyznaje, ze nadal kocham mojego Męzulka! :cool3: Quote
bonita Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ładnie zeście wyszły :) Figa, a kiedy Ty urodziny miała? Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 bonita napisał(a): ładnie zeście wyszły :) Figa, a kiedy Ty urodziny miała? 11 stycznia :sweetCyb: I nie żartuj sobie że ładnie wyszłam bo sie wydurniałam przy tej fotce :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Oj co Ty mowilas, ze nikt nie pamietal o urodzinach! Śliczna karteczka! :loveu: O moich to nikt nie bedzie pamietal zobaczysz, ja juz sobie zaplanowalam, ze prezent sobie sama sprezentuje tzn. na caly dzien pojadę do schroniska. A nasze spoktanko na wystawie potraktuje jako przezent przedurodzinowy. :multi: Publiczne wyznaje, ze nadal kocham mojego Męzulka! :cool3:Ojjj jak sie cieszę :multi: Karteczka doszła dziś, a życzenia dostałam tylko od kochanej żonci i dogomaniaków :loveu: I teraz od kuzynki karteczke ;) A o Twoich urodzinach nie zapomni mężuś:cool3: 8 luty - tej daty napewno mężuś nie zapomni :loveu: :buzi: Quote
bonita Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):11 stycznia :sweetCyb: I nie żartuj sobie że ładnie wyszłam bo sie wydurniałam przy tej fotce :lol: A co może brzydko? Całusa wszystkim Dogomaniakom posyłasz, a Figa zazdrośnie patrzy, że to nie jej:evil_lol: A z okazji urodzinek, które nie wiem czemu przeoczyłam:oops: serdeczne spóżnione Wszystkiego Najlepszego:multi: :multi: :multi: . Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ojjj jak sie cieszę :multi: Karteczka doszła dziś, a życzenia dostałam tylko od kochanej żonci i dogomaniaków :loveu: I teraz od kuzynki karteczke ;) A o Twoich urodzinach nie zapomni mężuś:cool3: 8 luty - ten daty napewno mężuś nie zapomni :loveu: :buzi: Jakto? Kartka w niedziele? Toż to nawet z Rzeszowie listonosze listów nie noszą. :evil_lol: :evil_lol: :shake: A z tą moją datą to nie tak agresywnie (jakto mowi p. Danuta :evil_lol:), bo wszyscy patrzą. :evil_lol: ;) A skąd Ty to wiesz? Obliczyłaś z sms'a? Czy zaglądałas to kalendarzu/mojego profilu? :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts