:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam :) ale fajnie ze są foteczki :):):) Figunia jak zwykle pięknie wyszla... czy ja dobrze wyczytałam spędzasz sylwka przed kompem ?? :crazyeye: ja chyba też.... :oops: Tak jakos w tym roku nie mam ochoty nigdzie iść :p Poza tym jedyne o oferują w mojej okolicy to jakaś wiejska potupanka w OSP :eviltong: Większa atrakcja to zostanie przed kompem :p Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sylwia, nie zapomnij, ze Aza ma jeszcze jajniki. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ale rymy :D:D Wiesz nawet nie zauważyłam :megagrin::lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Sylwia, nie zapomnij, ze Aza ma jeszcze jajniki. :evil_lol: To jak, robimy szczeniaki?? :diabloti: Ale szkoda że cieczki już nie ma bo chętnie bym jej sobie porzyczyła ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Tej fotki chyba nie było Powinno wystarczyć na jaiś czas :diabloti: Fotki choinkowe już sie skończyły :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Tak jakos w tym roku nie mam ochoty nigdzie iść :p Poza tym jedyne o oferują w mojej okolicy to jakaś wiejska potupanka w OSP :eviltong: Większa atrakcja to zostanie przed kompem :p No to rzeczywisćie... wiesz co... chyba bedziemy we dwie na DGM :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Boszz... jak ta Figa przepięknie wychodzi....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mizianko odemni :):):):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Czabi a ten jak zwykle ma coś porobione z tym jęzorem :eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):No to rzeczywisćie... wiesz co... chyba bedziemy we dwie na DGM :)Nie będe sama :multi: A ty czemu nigdzie nie idziesz?? :-o Quote
misiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a): misiaczek serdecznie witamy CIe w naszej skromniutkiej galerii ;) I zapraszamy częściej :multi: Oj nie taka skromniutka ta galeria :lol:.Bardzo się rozwinęła,odkąd zaraz po jej założeniu do Was zaglądalam i Figulca podziwiałam ;). Oczywiście,jak tylko czas pozwoli będę tu zaglądać,bo zdjęcia świetne i modele piękni :loveu:. Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Boszz... jak ta Figa przepięknie wychodzi....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mizianko odemni :):):):):) mizianko przekazane :multi: Kibic Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 powalił mnie ten usmiech :crazyeye: piękne psiaki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sylwusia, Edytka - będziemy we trzy, będziemy szaleć, zrobimy sobie impre na Dogo. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 misiaczek napisał(a):Oj nie taka skromniutka ta galeria :lol:.Bardzo się rozwinęła,odkąd zaraz po jej założeniu do Was zaglądalam i Figulca podziwiałam ;). Oczywiście,jak tylko czas pozwoli będę tu zaglądać,bo zdjęcia świetne i modele piękni :loveu:.Bardzo dizękuję za miłe słowa :multi: Dziś jest tu szczególnie nieskromnie bo mnie wzięło na wklejanie fotek :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Sylwusia, Edytka - będziemy we trzy, będziemy szaleć, zrobimy sobie impre na Dogo. :evil_lol:Rozniesiemy to forum :multi: :lol: ALe wiecie ja mam pomysła bo porzyczyłam sobie ok 30 filmów ok koleżanki i będe całą noc oglądać:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Śnieg w Rzeszowie łii :multi:Gosiu a dlaczego w Grodzisku go nie widać?? :mad: Kto mu pozwolił padać w Rzeszowie?? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sylwuś, nawet fotki zrobiłam :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Sylwuś, nawet fotki zrobiłam :evil_lol: Widziałam :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Ludzie!! Ludzie!!! [SIZE=7]Śnieg dotarł do Grodziska :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ludzie!! Ludzie!!! [SIZE=7]Śnieg dotarł do Grodziska :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pijemy za śnieg! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: HA! I tak byłam pierwsza! :evil_lol: Quote
Recommended Posts