Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ana :)']http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfp1/891360_693512647387275_256487355_n.jpg noż nic tylko się zakochać w takim pyszczku :cool3:Zakochalam sie po uszy pare lat temu ;)

[quote name='magdabroy']Ja za 2 tyg. też nie będę mieć :shake::placz:A co sie stanie za 2 tyg? :cool3:

[quote name='kamilka91']Aaaaaa, Marcelek :loveu: Taki z niego ideał... :)Jesli tak ma wygladac pies idealny to ja dziekuje :hmmmm: Marcelus ma spore braki, glownie w inteligencji :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Poczatki beda ciezkie :oops: Ale po czasie wpadniesz w zug i nie bedziesz widziala roznicy :evil_lol:

Będą bardzo ciężkie, bo muszę wrócić na pełen etat i to jeszcze w systemie dwuzmianowym :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Będą bardzo ciężkie, bo muszę wrócić na pełen etat i to jeszcze w systemie dwuzmianowym :roll:

Od razu z grubej rury... :mdleje: Współczuję... korzystaj z ostatnich dni wolności :lol: Odliczasz? :cool3: :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie mam szansy znaleźć czegoś na 4-6h dziennie :shake::placz:
Odliczam, zostało 10 dni :placz::placz:
:calus: :calus:
A co z Theosiem?

marta.k9080 napisał(a):
dzień dobry Kropecki:p

Czesc Sylwus :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś idzie do tagesmutter ;)
Teraz chodzę z nim codziennie na 2-3 godz., a od przyszłego wtorku zostaje u niej już na 8h :(

On tez przejdzie przez pieklo w pierwszych dniach, przynajmniej wiekszosc dzieci nie wspomina mile swoich poczatkow w zlobkach/przedszkolach/ochronkach (to dopiero dramat, doswiadczylam na wlasnej skorze :scared:).

Posted

Teraz złote, ale pewnie kryzys też będzie :roll:
A popalić to on daje prawie codziennie :evil_lol: Ale z innym dzieckiem, chyba bym się zanudziła ;)
Dziś np. obudził mamusię o 5:30 i koniec spania :mad::loveu: A jakby tego było mało, to o 1 w nocy już mnie obudził, bo chciał się poprzytulać :loveu:
Tak więc, dzisiejszą noc uznaję za udaną :diabloti:

Posted

Ahh te dzieci, ja czasami budzę się w środku nocy nagle ze stopami małymi na twarzy. Zrywam się jak oparzona, a Dareczek mówi, że wchodzi po cichutku do łóżka żeby nas nie obudzi :)

• 4 weeks later...
Posted

Nie uwierzycie :evil_lol: zabralam dzis na spacer aprat :grins: Nie umiem robic zdjec :grins:
A teraz mamy burze, piesely leza obok, muza nap... glosno, a ja musze znalezc sobie jakies zajecie :evil_lol:

Marcelelek wraca z wypadu zapoznawczego ;) Niestety maly plaskaty nie byl zainteresowany moim ciapkiem :shake: