:: FiGa :: Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):a ja słucham wszystkiego. od techno po rocka :evil_lol: To tak jak ja ;) Ale rock plynie w mojej krwi, a reszta przeplywa i znika :lol: Quote
Ptysiak Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 To czekam na zdjęcia spacerowo-zabawowe Marcelka :evil_lol::loveu: Ta kapelka tak już ma niestety ;) Tu jest tekst po polsku tej piosenki: "25, to już Boże Narodzenie, wszyscy razem wznieśmy toast za Ruandę, Etiopię, Wenezuelę lub Indie gdzie dziś umierają dzieci, wesołych świąt! Święta głodu i bólu, narodził się Syn Boży Mesjasz, który nas prowadzi i oferuje swoją filozofię nikt nie rozumie Syna Bożego Moja rodzina zaczyna śpiewać wszyscy są weseli razem zapomnijmy o cierpieniu w wioskach, w których nie ma świąt Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu krzycz stary, że dzieci umierają z głodu wiara to milionowy interes chrześcijanie zbijają kasę na micie zbawiciela Jezus był normalnym gościem, pacyfistą, intelektualistą zawsze po stronie biedaków, broniąc swoich wartości zawsze przeciwko bogatym Ukrzyżowany niczym zwierzę, bo bronił ideałów nadużywanie bogactw zamieniło się w największe nieszczęście ludzkości Moja rodzina zaczyna śpiewać wszyscy są weseli razem zapomnijmy o cierpieniu w wioskach, w których nie ma świąt Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu krzycz stary, że dzieci umierają z głodu wiara to milionowy interes chrześcijanie zbijają kasę na micie zbawiciela To Kościół zmajstrował to wszystko i uczynił z jego śmierci niezły handel Watykan to imperium, które obżera się nauczając o litości i pomocy 25, to już Boże Narodzenie, wszyscy razem wznieśmy toast za rewolucjonistę, który usiłował zmienić świat pierwszego hipisa wśród ludzi Moja rodzina zaczyna śpiewać... Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu Boże Narodzenie, Boże Narodzenie to święto konsumpcji kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo Kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo Wesołych Świąt" Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 :: FiGa :: napisał(a): Ciekawe czy uda Ci sie w tym wytrwac :cool3: Nie krytykuje - podziwiam :evil_lol: Alinko, mysle ze Madzia nie poznala FB, dlatego ja ten potFor nie ciagnie :evil_lol: Dla nas jest juz za pozno :evil_lol: Uda mi się ;) Sylwia, Alina i tu was zadziwię, bo ja miałam konto na FB jakieś 2 lata temu :) I je usunęłam :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):Uda mi się ;) Sylwia, Alina i tu was zadziwię, bo ja miałam konto na FB jakieś 2 lata temu :) I je usunęłam :eviltong: :o :o :o :o :o Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Angi napisał(a)::o :o :o :o :o Co Cię tak dziwi córeczko?? Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 między innymi to że, wiesz jak usunąć konto na fesjbuczku :evil_lol: Tez to chciałam zrobić ale nie umiałam odnaleźć tej opcji :D Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):między innymi to że, wiesz jak usunąć konto na fesjbuczku :evil_lol: Tez to chciałam zrobić ale nie umiałam odnaleźć tej opcji :D Trochę czasu minęło, więc już Ci nie pomogę jak to zrobić :shake: Pamiętam tylko, że jak zaznaczyłam, że ma być usunięte, to było info, że nie mogę się logować w ciągu (chyba) 48h, to konto zostanie usunięta ;) A jeśli w tym czasie ponownie się zaloguję, to konto zostanie :) Quote
xyzxyz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dzień dobry kropeczki :) Magda, ja niby usuwałam dwa razy, a tu paczę i niektórzy mają moje wszystkie trzy konta w znajomych :crazyeye: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 biscuit napisał(a): Magda, ja niby usuwałam dwa razy, a tu paczę i niektórzy mają moje wszystkie trzy konta w znajomych :crazyeye: Mojego konta nie ma, bo zaraz koleżanka w pracy pytała mnie czemu usunęłam konto ;) Quote
kamilka91 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Trochę czasu minęło, więc już Ci nie pomogę jak to zrobić :shake: Pamiętam tylko, że jak zaznaczyłam, że ma być usunięte, to było info, że nie mogę się logować w ciągu (chyba) 48h, to konto zostanie usunięta ;) A jeśli w tym czasie ponownie się zaloguję, to konto zostanie :) Ja szukałam tej opcji przez wujka google :) I musiałam odczekać aż 14 dni :crazyeye: Quote
Ty$ka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Hej gadułeczki moje kochane :D Jaki Marcelek śpiący :loveu: Ooo, i Hans Solo - kocham to :loveu: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 kamilka91 napisał(a):Ja szukałam tej opcji przez wujka google :) I musiałam odczekać aż 14 dni :crazyeye: Może coś się zmieniło i dlatego teraz tak długo ;) Ale udało się usunąć? Quote
kamilka91 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Udało się :) (nawet dwukrotnie, bo miałam jeszcze nawroty nałogu :eviltong:) Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 kamilka91 napisał(a):Udało się :) (nawet dwukrotnie, bo miałam jeszcze nawroty nałogu :eviltong:) ja jeednak nie usuwam ;) na razie.. :D Quote
xyzxyz Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a):Mojego konta nie ma, bo zaraz koleżanka w pracy pytała mnie czemu usunęłam konto ;) No właśnie - czemu? :razz: Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 heej:p mizianka dla nakrapianych Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 biscuit napisał(a):No właśnie - czemu? :razz: Bo mi się tam nie podobało :eviltong: I nie mam na to czasu :roll: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Czesc wszystkim :multi: Mam kilka fotek, ale to nie dzis :mdleje: Mam dosc :oops: Udalo sie dzis skonczyc kolejny filmik :multi: http://www.youtube.com/watch?v=PRElussucvU&feature=youtu.be Ptysiak napisał(a):To czekam na zdjęcia spacerowo-zabawowe Marcelka Ta kapelka tak już ma niestety Tu jest tekst po polsku tej piosenki: "25, to już Boże Narodzenie, wszyscy razem wznieśmy toast za Ruandę, Etiopię, Wenezuelę lub Indie gdzie dziś umierają dzieci, wesołych świąt! Święta głodu i bólu, narodził się Syn Boży Mesjasz, który nas prowadzi i oferuje swoją filozofię nikt nie rozumie Syna Bożego Moja rodzina zaczyna śpiewać wszyscy są weseli razem zapomnijmy o cierpieniu w wioskach, w których nie ma świąt Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu krzycz stary, że dzieci umierają z głodu wiara to milionowy interes chrześcijanie zbijają kasę na micie zbawiciela Jezus był normalnym gościem, pacyfistą, intelektualistą zawsze po stronie biedaków, broniąc swoich wartości zawsze przeciwko bogatym Ukrzyżowany niczym zwierzę, bo bronił ideałów nadużywanie bogactw zamieniło się w największe nieszczęście ludzkości Moja rodzina zaczyna śpiewać wszyscy są weseli razem zapomnijmy o cierpieniu w wioskach, w których nie ma świąt Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu krzycz stary, że dzieci umierają z głodu wiara to milionowy interes chrześcijanie zbijają kasę na micie zbawiciela To Kościół zmajstrował to wszystko i uczynił z jego śmierci niezły handel Watykan to imperium, które obżera się nauczając o litości i pomocy 25, to już Boże Narodzenie, wszyscy razem wznieśmy toast za rewolucjonistę, który usiłował zmienić świat pierwszego hipisa wśród ludzi Moja rodzina zaczyna śpiewać... Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu Zaśpiewajmy razem bracia w stronę Watykanu Boże Narodzenie, Boże Narodzenie to święto konsumpcji kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo Kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, Boże narodzenie to... kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo Wesołych Świąt" Smutna ta piosenka :( magdabroy napisał(a):Uda mi się ;) Sylwia, Alina i tu was zadziwię, bo ja miałam konto na FB jakieś 2 lata temu :) I je usunęłam :eviltong:I tak trzymaj :evil_lol: Angi napisał(a)::o :o Dokladnie :lol: magdabroy napisał(a):Trochę czasu minęło, więc już Ci nie pomogę jak to zrobić :shake: Pamiętam tylko, że jak zaznaczyłam, że ma być usunięte, to było info, że nie mogę się logować w ciągu (chyba) 48h, to konto zostanie usunięta ;) A jeśli w tym czasie ponownie się zaloguję, to konto zostanie :)Pewnie reguly sie zmienily, bo ludzie usuwali, pozniej tego zalowali i walczyli z fb o przywrocenie utraconych kont :D biscuit napisał(a):dzień dobry kropeczki :) Magda, ja niby usuwałam dwa razy, a tu paczę i niektórzy mają moje wszystkie trzy konta w znajomych :crazyeye:3? :crazyeye: Ty$ka napisał(a):Hej gadułeczki moje kochane :D Jaki Marcelek śpiący :loveu: Ooo, i Hans Solo - kocham to :loveu:My z TZtem tez :loveu: Jeszcze piosenka Wilki dwa... uaaa :loveu: Albo Polak wyjatkowy song :D magdabroy napisał(a):Bo mi się tam nie podobało :eviltong: I nie mam na to czasu :roll:Tez bym tak chciala :lol: :oops: Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Cześć :) O tak - te kawałki też mi się podobają :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 :: FiGa :: napisał(a):I ze specjalna dedykacja dla cioci Agaci :loveu: !!!! PACZ CO MAM!!!! https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/480974_514945655195861_42341732_n.jpg Nawet nie wiesz, ile mi radości sprawiłaś!!! :loveu: Jakoś od rana mam niedobry humor, ale jak zobaczyłam tą fotkę, to aż mi się buzia uśmiechnęła :) Cudny Duecik, przekaż jego panci buziaki ode mnie :loveu: Quote
Luzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 :: FiGa :: napisał(a): COMA :diabloti: Jakoś tak mi się w oczko rzuciło :siara: Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 hej ,hej odezwijcie się kropeczki:razz: Quote
Recommended Posts