Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Kochani :)
Coraz powazniej zastanawiam sie nad zawieszeniem galerii. Od kilku dni zbieram sie zeby tu cos napisac i wychodza z tego nici...

U Figowej nawrot alergii, kropka drapala sie bardziej niz ostatnio :( Siersc potwornie jej sie przetluscila, pachniala niefajnie :( Kolejna wizyta u weta, kolejne zastrzyki i tabletki. W pt idziemy na kolejne zastrzyki. Szkoda mi cholernie kropeczki, ona nie znosi tych wizyt u weta, ale nic na to nie poradzimy :(

Mam sporo fotek, ale nie wiem kiedy znajde czas na przerobienie ich i wrzucenie tutaj. Chcialabym tez poodwiedzac wasze galerie, pewnie bede miala 20-stronowe zaleglosci :placz:

Dziekujemy za odwiedzinki i pozdrawiamy :)

Guest wolfheart
Posted

nie zawieszaj galerii :modla::bigcry:

Jesteśmy z Wami,będzie dobrze...dużo mizianek i całusków...trzymajcie się:glaszcze:

Posted

Łączę się w bólu z Tobą...
Ciap ma alergię na nabiał i ostatnio napił się mleka :mad:

to przez 5 dni chciał zedrzeć sobie skórę... ale ustąpiło.. a u Figowej jest gorzej :(
bo u nas wystarczy wyeliminować nabiał i wsio jest ok, a u Was tak łatwo się nie da :(

ściskamy Was...

Znowu chcesz zawieszać? kiedyś już miałaś taki plan :mad:
E tam jak zawiesisz galerię to ja też :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Cześć kropeczki..Jak się czuje Figunia?:glaszcze:

Posted

Witajcie :)

Figowa ma sie dobrze, skora juz ja nie swedzi. Wet po obejrzeniu jej dzis powiedzial ze nie bedzie jej juz kluł, bo wsio sobie poszlo i wyglada na to ze nie wroci ;)
(ale tableteczki na weekend wyprosilismy w razie gdyby jednak zdecydowalo zapukac :mad: juz dwa razy byla taka sytuacja ze lapalo Figowa na niedziele kiedy nie moglismy nic zrobic :( i teraz wole byc zabezpieczona, o)

Marcelek mnie zadziwia, bardziej sie slucha :loveu: Tj on zazwyczaj jest bardzo grzecznym pieseczkiem i zapomina o tym tylko jak zobaczy pieseczka :diabloti: a dzis na rowerze powachal sie tylko i od razu odwolal do nas z powrotem :loveu:

Posted

Bo Marcel to mądre psisko :D Tylko niedoceniane. I zawsze będę to powtarzała xD

Cieszę się, że z Figową już dobrze :)

A co do galerii... Po co oficjalnie zawieszać, możesz po protu być mniej aktywna i działać z ukrycia xD Jak ja :P

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Coraz powazniej zastanawiam sie nad zawieszeniem galerii. Od kilku dni zbieram sie zeby tu cos napisac i wychodza z tego nici...

najpierw dobrnij do 20 000 postow, przez ten czas sie dobrze zastanow i dojdziesz do wniosku, ze jednak tego nie chcesz :diabloti: :p :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

jak dobrze przeczytać takie wieści...:multi: kochana dzielna Figunia.No i gratulacje dla Marcelka za postępy.:loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja tak przegladalam ostatnio nasza i... uderzylo mnie jakim psem kiedys byla Figowa. Taki swir, to zycie w oczach! A teraz to takie buraczysko, ktore przychodzi sie glaskac i czasami tylko glupawki dostanie :(

Odzywianie, a przede wszystkim ruch - duzo ruchu ;) I ja mam gdzies czy ktos patrzy, ja sie sama sobie musze podobac i juz :diabloti:

Pamiętam jak z nią na rolkach jeździłaś ;) no cóż, latka lecą, nie da się ukryć.

Ani w jednym ani w drugim nie potrafię być systematyczna i konsekwentna :diabloti:

Wycałuj kropeczki :loveu: i zdrówka dla Figi!