:: FiGa :: Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Czesc Kochani :) Coraz powazniej zastanawiam sie nad zawieszeniem galerii. Od kilku dni zbieram sie zeby tu cos napisac i wychodza z tego nici... U Figowej nawrot alergii, kropka drapala sie bardziej niz ostatnio :( Siersc potwornie jej sie przetluscila, pachniala niefajnie :( Kolejna wizyta u weta, kolejne zastrzyki i tabletki. W pt idziemy na kolejne zastrzyki. Szkoda mi cholernie kropeczki, ona nie znosi tych wizyt u weta, ale nic na to nie poradzimy :( Mam sporo fotek, ale nie wiem kiedy znajde czas na przerobienie ich i wrzucenie tutaj. Chcialabym tez poodwiedzac wasze galerie, pewnie bede miala 20-stronowe zaleglosci :placz: Dziekujemy za odwiedzinki i pozdrawiamy :) Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nie zawieszaj galerii :placz: Przykro mi z powodu Figowej :( Quote
Ana :) Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nawet nie strasz zawieszeniem galerii !! przykro mi, że alergia powróciła :-(wymiziaj Figową ode mnie :) Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nie zawieszaj galerii, nie żartuj nawet :shake: Biedna Figunia :( :glaszcze: Buziaczki Quote
Guest wolfheart Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 nie zawieszaj galerii :modla::bigcry: Jesteśmy z Wami,będzie dobrze...dużo mizianek i całusków...trzymajcie się:glaszcze: Quote
kalyna Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Łączę się w bólu z Tobą... Ciap ma alergię na nabiał i ostatnio napił się mleka :mad: to przez 5 dni chciał zedrzeć sobie skórę... ale ustąpiło.. a u Figowej jest gorzej :( bo u nas wystarczy wyeliminować nabiał i wsio jest ok, a u Was tak łatwo się nie da :( ściskamy Was... Znowu chcesz zawieszać? kiedyś już miałaś taki plan :mad: E tam jak zawiesisz galerię to ja też :diabloti: Quote
Vilena Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ehhh te nasze delikatne kropki... :shake: Zdrówka życzymy Figowej! Nie zawieszaj galerii bo... będzie nam smutno!!! :placz: Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Cześć kropeczki..Jak się czuje Figunia?:glaszcze: Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Witajcie :) Figowa ma sie dobrze, skora juz ja nie swedzi. Wet po obejrzeniu jej dzis powiedzial ze nie bedzie jej juz kluł, bo wsio sobie poszlo i wyglada na to ze nie wroci ;) (ale tableteczki na weekend wyprosilismy w razie gdyby jednak zdecydowalo zapukac :mad: juz dwa razy byla taka sytuacja ze lapalo Figowa na niedziele kiedy nie moglismy nic zrobic :( i teraz wole byc zabezpieczona, o) Marcelek mnie zadziwia, bardziej sie slucha :loveu: Tj on zazwyczaj jest bardzo grzecznym pieseczkiem i zapomina o tym tylko jak zobaczy pieseczka :diabloti: a dzis na rowerze powachal sie tylko i od razu odwolal do nas z powrotem :loveu: Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Bardzo się cieszę, że z Figową lepiej :) Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 magdabroy napisał(a):Bardzo się cieszę, że z Figową lepiej :) też się cieszę ;) Quote
Vilena Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Dobrze, że się dziewczynie polepszyło! :) I brawa dla Marcelka! :D Quote
junoo Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Bo Marcel to mądre psisko :D Tylko niedoceniane. I zawsze będę to powtarzała xD Cieszę się, że z Figową już dobrze :) A co do galerii... Po co oficjalnie zawieszać, możesz po protu być mniej aktywna i działać z ukrycia xD Jak ja :P Quote
Ada_Mirra Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Galerii masz mi tu nie zawieszać :mad: To fajnie że u Figowej lepiej :multi: Quote
Lurtz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 :: FiGa :: napisał(a): Coraz powazniej zastanawiam sie nad zawieszeniem galerii. Od kilku dni zbieram sie zeby tu cos napisac i wychodza z tego nici... najpierw dobrnij do 20 000 postow, przez ten czas sie dobrze zastanow i dojdziesz do wniosku, ze jednak tego nie chcesz :diabloti: :p :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Cześć :) Cieszę się, że u Figuni lepiej, a i Marcelek robi postępy w szkoleniu. Stęskniłam się za Wami ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 jak dobrze przeczytać takie wieści...:multi: kochana dzielna Figunia.No i gratulacje dla Marcelka za postępy.:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Ja tak przegladalam ostatnio nasza i... uderzylo mnie jakim psem kiedys byla Figowa. Taki swir, to zycie w oczach! A teraz to takie buraczysko, ktore przychodzi sie glaskac i czasami tylko glupawki dostanie :( Odzywianie, a przede wszystkim ruch - duzo ruchu ;) I ja mam gdzies czy ktos patrzy, ja sie sama sobie musze podobac i juz :diabloti: Pamiętam jak z nią na rolkach jeździłaś ;) no cóż, latka lecą, nie da się ukryć. Ani w jednym ani w drugim nie potrafię być systematyczna i konsekwentna :diabloti: Wycałuj kropeczki :loveu: i zdrówka dla Figi! Quote
Ana :) Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Witajcie kropeczki :) super, że Figowej się polepszyło :multi: Quote
sunshine Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nie zawieszaj się:P Ja też rzadko wpadam ale wpadam raz po raz ^^ Miło jest pooglądać znajome pyszczki ;) Quote
Recommended Posts