Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesołych świąt życzę... Ta fotka jest cudowna...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dziękuję Luizko i nawzajem :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A niech zostanie rózowiutka, bedzie jeszcze piękniejsza. :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A niech zostanie rózowiutka, bedzie jeszcze piękniejsza. :loveu:Kiedy ja za różem nie przepadam :diabloti: Najpiękniejsze kolory to czarny i biały :eviltong: Można tam jeszcze wcisnąc niebieski - kolor nieba - i zielony - trawy. Ach się rozmarzyłam, ja chcę wakacje :placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dobranoc kolorowych snów :sleep: :tree1: :tree1: Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 sliczne:loveu: :loveu: DOBRANOC :* :* Quote
g_o_n_i_a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Kiedy ja za różem nie przepadam :diabloti: Najpiękniejsze kolory to czarny i biały :eviltong: Można tam jeszcze wcisnąc niebieski - kolor nieba - i zielony - trawy. Ach się rozmarzyłam, ja chcę wakacje :placz: Oj to przepraszam... :oops: WESOŁCYH ŚWIĄT MOJE SKARBY :buzi: Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:):*:*:*:* [SIZE=1]WOOW AVAREK I BANEREK CUUUDNEE<JA NIE UMIEM ICH ROBIC WIEC MAM CIAGLE TO SAMO DOPOKI KTOS SIE ENI ZLITUJE:):eviltong:> BUUZIAKIII:):***** Quote
wiq Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ale cudny kociak! fantastyczną ma tą plamkę pod brodą:loveu: dziękuję za życzenia:p Życzę udanych Świąt i spełnienia marzeń:p Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jaka zmęczona musiała być tymi świątecznymi porządkami i ubieraniem choinki:lol: Wesołych i radosnych świąt dla Ciebie, Figi i Czabiego oraz dla rodzinki ;) Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: :x-mas: Quote
Basia&Safi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Rinuś Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Razem Z Brutuskiem Życzymy Wam Zdrowych,Wesołych I Spokojnych Świąt,Oraz Wspaniałego,Niezapomnianego Sylwestra:multi::multi::tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::BIG::BIG: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
diabelkowa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesolych swiat nie udlawienia sie karpiem i superowego sylwestra !!! :)) Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Ola i diabelkowa dzięki :calus: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Marta_Ares']Martusiu, piękne :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Merry Christmas, Christmas Merry Były sobie renifery. Miały bardzo śmieszne minki, bo urwały się z choinki. Wpadły w cichy ciepły kąt... życzę Ci... Wesołych Świąt !!! Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Widziałam się z Czabim :loveu: Poprosił mnie bym Was moocno uściskała :caus: i złożyła najserdeczniejsze życzenia, również od Jadzki :) Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja również życzem Czabiemu Wesołych Świąt :*:*:*:* Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kamciu, dziękuję serdecznie za życzenia :loveu: Fajnie że nas odiwedziłaś :multi: _ChiQuiTa_ a co się z tymi reniferami potem stalo?? :) Quote
Recommended Posts