Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Miziasta ma zaje*iste oczy :loveu:Tez je uwielbiam :loveu: W zaleznosci od natezenia swiatla zmieniaja kolory z zielonego na zolty :loveu:

[quote name='Angi']cala jest fajna :loveu:I przytulas straszny :loveu:

[quote name='kalyna']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0170.jpg mina pt. najazd psów na mój teren :lol:

a kropki jakie całuśne psy są :loveu:
chciały zamemłać swoją Pańcię :DAlinko idealnie trafilas z tym opisem :evil_lol: Miziasta obserwowala Mele i Marcela na ogrodku. Glownie Mele :D

Buee cala osliniona bylam po zrobieniu tego zdjecia :evil_lol:

[quote name='Nath']Kotka wspaniała :D
Czekam na więcej zdjęć, bo uwielbiam Twoje czarne kropeczki.
Nie wiem skad ja wezme wiecej, bo na spacerki osiedlowe niema sensu zabierac aparatu :(

Posted

Dzień dobry :loveu:

:: FiGa :: napisał(a):
Wez :evil_lol: Duzo to to nie potrzebuje :evil_lol: Miche zarcia i ciaglego miziania, w przeciwnym wypadku bedzie siedzial obok i darl jape, to wszystko :loveu: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zabieram !!! :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Nie wiem skad ja wezme wiecej, bo na spacerki osiedlowe niema sensu zabierac aparatu :(

Ojj, ale nie płaczemy! sumie sama trochę zaniedbuję zdjęcia, bo nie zawsze chce mi się targać ze sobą mój aparat...

Posted

Nath napisał(a):
Ojj, ale nie płaczemy! sumie sama trochę zaniedbuję zdjęcia, bo nie zawsze chce mi się targać ze sobą mój aparat...

Ja mojego nigdy nie zabieram ze soba... tylko w sytuacji gdy dogomaniacy juz naprawde mnie cisna.... :evil_lol:

Posted

Witajcie :)
Dzis byl kolejny piekny dzien.... i jak zwykle kiedy sa takie dni mnie nie ma w domu i nie moge zabrac kropek na jakis dluzszy spacerek i fotki :shake: Mam nadzieje ze jutro rowniez pogoda bedzie dopisywac :loveu:

[quote name='magdabroy']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0002-4.jpg?t=1350580305 masz troszkę trawki tam z przodu do spacerowania :evil_lol::eviltong:No kurcze hektary :D
A po psach widze ze ciezko im zrozumiec czemu juz nie chodzimy na laki i do lasu tak jak codziennie. Kiedy wychodze z nimi i dochodzimy do skrzyzowania drog to kropki coraz mocniej ciagna mnie w prawo, w strone polnej sciezki... a ja musze ciagnac ich w lewo na chodnik :placz:

Zimo przybadz!!!!

[quote name='Ana :)']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0012-2.jpg?t=1350580299
i każda laska jego :D:cool3:
No ba :D Nasz Cassanowa :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A nie możecie gdzieś podjechać autem do jakiegoś lasu?? Tak żeby ominąć łąki :roll:

Niestety tam gdzie mamy lasy tam sa i laki. A ja jak ognia unikam wszelkiej trawy :( Przezyjemy jakos do tej zimy....