Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Na tej karuzeli bylismy po piwku :evilbat: A najsmieszniejsze jest to ze TZ dopiero na fotkach zauwazyl ze nie zdjal okularow :evil_lol:

Mozna tam buty zgubic wiec wiekszosc je sciaga :D Wewnatrz celtow to dopiero sa tance! :multi: Na srodku na podwyzszeniu jest orkiestra, ktora gra i spiewa razem z ludzmi, wiekszosc wyskakuje na stoly i lawki i tanczy, spiewa... atmosfera jest naprawde swietna :)
[/QUOTE]

Niech się cieszy, że nie zgubił okularów ;)

Sam tańczyłam na stole :evil_lol::oops:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Niech się cieszy, że nie zgubił okularów ;)

Sam tańczyłam na stole :evil_lol::oops:[/QUOTE]
Jak stalismy w kolejce to nad naszymi glowami przelecial tel komorkowy :evil_lol: TZ naprawde mial szczescie :splat:

Wyskoczyc w jakims barze na stol nie wypada, ale na tym swiecie i w tej atmosferze nogi same niosa wyzej :evil_lol:

Posted

Dzien dobry :loveu: WEEKEND :sweetCyb:

[quote name='kalyna']jak tam jest cuuudnie :loveu::loveu:

Haha no ale zaszaleliście :evil_lol::evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0280-1.jpg jesteście nienormalni :evil_lol:
ja w życiu na to nie weszłabym :roll:mam ogromny lęk wysokości... :placz:ostatnio chodziłam jak nawalona po wjechaniu windą na 15 piętro :evil_lol::evil_lol:Tez mam taki jakby lek wysokosci :lol: Jak jestem gdzies wysoko to kreci mi sie w glowie, ale lubie ten dreszczyk emocji czuc :evil_lol:

[quote name='Nath']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0280-1.jpg Najlepsi są Ci dwaj nad Wami po prawej stronie :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0205.jpg I to bardzo mi się podoba :cool3:

Miłego weekendu!A wiesz co jest najsmieszniejsze? :evil_lol: Ten drugi od prawej trzyma za reke moja kuzynke, a to nie jest zaden znajomy, po prostu przypadkowy wystraszony koles :evil_lol:

Musze sie jeszcze wybrac i porobic ladniejsze fotki, bo te robilam tylko na jednej uliczce, nie chcialo nam sie wtedy brnac glepiej.... tylko czy mi sie bedzie chcialo jechac :oops:

Posted

Witajcie!
Wybaczcie, ze sie nie odzywamy, nie mamy czasu... ubolewam nad tym ze nie odwiedzam waszych galerii, brakuje mi was :placz:

U nas po staremu. Z malym wyjatkiem :( Bylismy z kropka u weta. Figowa ma alergie pokarmowa. Na calym brzuszku skora jej sie mocno zaczerwienila, strasznie sie drapie, wytarla sobie porzadnie skore na klacie :(

Moge prosic was o propozycje karm dla alergikow? Ma z was ktos piego alergika?
Wet proponowal nam jakas karme, ale moje kropy wcinaja RC i nic innego jesc nie chca i wolalabym przy tym zostac.

Posted

O kurczę... :(
Wiesz na co jest uczulona? Bez tego to możemy gdybać bez końca...
Koleżanka dla alergiczki kupowała taste of the wild, acanę- ale nie pamiętam już jakie rodzaje...

Posted

Naklejka napisał(a):
O kurczę... :(
Wiesz na co jest uczulona? Bez tego to możemy gdybać bez końca...
Koleżanka dla alergiczki kupowała taste of the wild, acanę- ale nie pamiętam już jakie rodzaje...
U weta bylismy wczoraj wieczorem, wiec wyniki bedziemy miec dopiero dzis.
Figowa dostala zastrzyk i tabletki. Dzis juz widze poprawe, skora juz nie jest tak mocno zaczerwieniona, ale sunia nadal mocno sie drapie.
Moze uda sie obejsc to i zostaniemy przy obecnej karmie, wetka powiedziala ze to jedna z mozliwosci, a dzis po przemysleniu doszlam do wniosku ze przeciez to dziwne ze sucz dostala alergii po 10 latach :shake: To musi byc cos innego... oby. Bo poszukiwania karmy i trafienie w gusta tych wybrednych wredot jest moja zmora :lol:
Grzebie wlasnie i szukam RC z wieksza zawartoscia wapnia, ale slabo mi to idzie... (nic dziwnego skoro co rusz wracam do dogo :lol:)

magdabroy napisał(a):
Hej Sylwia :)

Biedactwo :( Ja w sprawie karmy nie pomogę :shake:

A co z Tobą? Mleczko na sen pomaga?
Mleczko pomaga oczywiscie :loveu: Wlasciwie codziennie przed snem wale sobie szklaneczke i jak na poczatku bylam sceptycznie nastawiona bo nie przepadalam za cieplym mlekiem tak teraz moge z pewnoscia mowic o tym ze je polubilam :evil_lol:

Oktoberfest sie skonczyl... miasto opustoszalo, ludzie odetchneli :D A mi troche brakuje tego zgielku ;) Ale przynajmniej moge swobodnie jechac z Marcelastym do miasta i nie musze martwic sie o to czy zmiescimy sie w Sbahnie :lol:

Posted

Jej Figa, jak zobaczyłam avatar czarno-biały z Marcelem i na tej stronie tyle smutnych minek to zamarłam! Myślałam, że coś się stało :(
NIE RÓB MI TAK!!!

No a co do alergii Figowej, też mi kiedyś Aron zrobił taki numer, ale on po karmie rybnej. ;/
Wiesz, ja myślę, że zostań przy tej co masz skoro 10 lat ją je i nic jej nie było. A jak chcesz więcej wapna do niej, to wez kup w aptece wapno w kapsułkach i przed podaniem psu żarcia otwórz kapsułke i posyp po jedzeniu, ja tak robiłam jak Aron rósł i brakowało mu tego i owego :)
No albo może taka jakaś paczka felerna... To nie jest jakiś świeży worek?
Czasem się tak zdarzy...
Jest też RC weterynaryjny nazywa się ROYAL CANIN Hypoallergenic.