Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']TWlasnie sacze Becksa, a pozniej jeszcze sobie walne szklanke mleka, dzis musi sie udac :knuje:

Moj rekord to 12 :oops: Ale 2 dni mialam wyciete z zycia i nie pamietalam jak znalazlam sie w domu :oops:[/QUOTE]

Żebym ja tak zrobiła, to zamiast spać, latałabym siku co godzinę :evil_lol:

Hahaha i Ty niby masz słabą głowę :lol: nie no mi też się zdarzało więcej niż 4, ale to wtedy w ciągu całego dnia np. od rana do wieczora ;)

I jak tam nocka?

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry :loveu:
Wczoraj idac za wasza rada najpierw wydoilam dwa Becksy (2,5%, dlatego 2 :D), a pozniej przygotowalam sobie duzy kubek mleka. Oczywiscie mialam na uwadze to ze musi byc cieple. Korzuszkiem podzielilam sie z Marcelkiem :evil_lol: Nie wiem czego to bylo zasluga, ale zasnelam bez problemow :multi:
Mimo ze nie przepadam specjalnie za cieplym mlekiem to chyba wprowadze jedna jego szklaneczke do codziennej diety, przed snem :)

[quote name='magdabroy']Też się kiedyś tak bawiłam ;)Musze gdzies znalezc plyn do baniek, bo nam sie skonczyl, a nie mam pojecia gdzie kupic :shake:

[quote name='kalyna']No to Wy tu o bezsenności to ja teraz sie pochwalę... wstałam dzisaj o 5,30, pojechałam do Poznania... czekałam na wykład do 12 i tak siedziałam, oparłam się i kimło mi sie... na stoliku w korytarzu :lol: jaki obciach.. a potem wracałam pociągiem to domu i znowu mi się kimło.. a teraz mam oczy jak piłki tenisowe :mdleje:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0275.jpg fajne to to :loveu:Pojechalas o 5:30? Nie masz pociagow w dogodniejszych godzinach? :mdleje:
No i zdolna jestes :evil_lol: Ja raz zasnelam w pociagu jak jechalam do pracy i obudzil mnie moj wlasny mlask... snilo mi sie ze mam cos dobrego do jedzenia i zaczelam mlaskac... Mina osoby siedzacej przede mna bezcenna, a i rownie bezcenny musial byc moj burak na twarzy, bo dorodnego wyhodowalam... mialam ochote wyskoczyc przez okno Sbahnu.... :lol:

[quote name='junoo']Aaaaaaa! A ja nie śpię od 3... i to nie, że zasnąć nie mogłam, bo zasnęłam koło północy, ale się obudziłam i KONIEC nie zasnę już...
Wierciłam się, psa do łóżka zaprosiłam, aż stwierdziłam, że nie ma sensu się dalej męczyć i odpaliłam kompa.
Echhh i będę dzisiaj nieprzytomna :(Ja z reguly jak sie przebudze w nocy i jestem rozespana to przewracam sie na drugi bok i spie dalej... gorzej gdybym wstala, polazila po domu, wtedy na bank bym nie zasnela :shake: Tulam, dasz rade :calus:

[quote name='agaciaaa']Żebym ja tak zrobiła, to zamiast spać, latałabym siku co godzinę :evil_lol:

Hahaha i Ty niby masz słabą głowę :lol: nie no mi też się zdarzało więcej niż 4, ale to wtedy w ciągu całego dnia np. od rana do wieczora ;)

I jak tam nocka?Tez sie tego troche obawialam, ale udalo sie wytrzymac do rana... a rano po wstaniu z lozka musialam pedem leciec do lazienki :evil_lol: Ale warto bylo, w koncu jestem wyspana :loveu:

No a ja te 12 pilam przez cala noc, o 6 rano ostatnie... I to bylo za czasow kiedy bylam mloda i glupia... 18 lat sie mialo, trzeba bylo wszystkiego sprobowac... dwudniowej choroby po alkoholu rowniez :lol: Teraz ostrozniej do tego podchodze i prawdziwego kaca mam tylko kiedy jade z TZtem do PL... nie lubie tego :lol:

Spalam :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Pojechalas o 5:30? Nie masz pociagow w dogodniejszych godzinach? :mdleje:
No i zdolna jestes :evil_lol: Ja raz zasnelam w pociagu jak jechalam do pracy i obudzil mnie moj wlasny mlask... snilo mi sie ze mam cos dobrego do jedzenia i zaczelam mlaskac... Mina osoby siedzacej przede mna bezcenna, a i rownie bezcenny musial byc moj burak na twarzy, bo dorodnego wyhodowalam... mialam ochote wyskoczyc przez okno Sbahnu.... :lol:
[/QUOTE]

noo bo ode mnie z mojego zaduppia to chodzą 2 pociągi do Poznania... 6,25 i potem 16,28 :roll:
autobus jeszcze wcześniej jedzie..a przesiadka niewiele dałaby mi, bo nadrobiłabym więcej 40km, a i tak o 8,10 już musiałabym wyjechać...

Buahahaha mlask :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja miewam kaca jedynie tylko wtedy jak przyjedzie brat męża :diabloti: też tego nie lubię ale lubię Jego brata :evil_lol:

No przydały by się jakieś foteczki ;)Za kazdym razem jest tak ze ja nie chce duzo pic... :shake: Ale wtedy wyciagaja na stol powazne argumenty. "Sylwia w Polsce jestes, no z nami sie nie napijesz..." :evil_lol: ....a to ze w Polsce jestem to musze sie napic, prawda? :evil_lol:
A dzien pozniej czlowiek znajduje takie fotki i zastanawia, "co sie do jasnej cholery dzialo?!" :evil_lol:
http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0966.jpg

I cierpi caly nastepny dzien... :lol:
http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0970-2.jpg

Co do foteczek to mialam sie za nie zabrac, ale pomyslalam ze wczesniej szybko zajrze do waszych galerii i tak czas jakos spier.... uciekl :evil_lol:

[quote name='kalyna']noo bo ode mnie z mojego zaduppia to chodzą 2 pociągi do Poznania... 6,25 i potem 16,28 :roll:
autobus jeszcze wcześniej jedzie..a przesiadka niewiele dałaby mi, bo nadrobiłabym więcej 40km, a i tak o 8,10 już musiałabym wyjechać...

Buahahaha mlask :roflt::roflt::roflt::roflt:
Znam ten bol... ja w liceum przez rok jezdzilam pociagiem o 5:40, na miejscu bylam przed 6:00, a lekcje zaczynalam o 8 :shake: I Innego polaczenia nie bylo :shake:

Teraz to sie wydaje smieszne, ale wtedy mi do smiechu nie bylo :lol:
Ale chcialabym sie tak zobaczyc z boku... jak probuje ugryzc cos co niby znajduje sie przed moja twarza i slodko pomlaskuje :evil_lol:

Posted

No w Polsce to trzeba pić !!! :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0966.jpg o mamo... buhaha ... umarłam :evil_lol: muszę Cię kiedyś upić osobiście :evil_lol: wiesz Ptyś pożyczy Ci swojego baseniku :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0970-2.jpg nie jest tak źle... jakbyś zobaczył mnie na 2-gi dzień to.... nawet fotek nie mam bo klisza pęka :evil_lol:

A tak a propos picia w PL to pamiętam jak do Rodziców przyjechali Merce z Francji. Na kolacje przyszłam jeszcze ja z Sebkiem. Oni poczęstowali Nas szampanem więc my Ich też tyle, że polską wódką i tata swoimi nalewkami.:diabloti:
Na drugi dzień wstali popołudniu :evil_lol: A jak wieczorem przyszło do kolacji to stwierdzili, że dziś nie... nie będą jedli... :evil_lol:
Dopiero jak mama Ich przekonała, że dziś nie będzie wódki itd... to usiedli do kolacji :evil_lol:

Posted

Mam jakies gniotki, ktore totalnie nie wyszle, ale... szukam dalej :lol: Musze sobie kiedys zrobic porzadek w tych folderach bo jak tak dalej pojdzie to za jaiks czas nie ogarne tego za zadne skarby :evil_lol:

Nie chcialo mi sie tych fotek poprawiac wiec tylko je pozmniejszalam :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']O proszę, jak się wyspała to nawet fotkami chce nas uraczyć :lol:
No baaa :D Jest power do dzialania i robienia czegokolwiek ;) :D

[quote name='Ptysiak']No w Polsce to trzeba pić !!! :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0966.jpg o mamo... buhaha ... umarłam :evil_lol: muszę Cię kiedyś upić osobiście :evil_lol: wiesz Ptyś pożyczy Ci swojego baseniku :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0970-2.jpg nie jest tak źle... jakbyś zobaczył mnie na 2-gi dzień to.... nawet fotek nie mam bo klisza pęka :evil_lol:

A tak a propos picia w PL to pamiętam jak do Rodziców przyjechali Merce z Francji. Na kolacje przyszłam jeszcze ja z Sebkiem. Oni poczęstowali Nas szampanem więc my Ich też tyle, że polską wódką i tata swoimi nalewkami.:diabloti:
Na drugi dzień wstali popołudniu :evil_lol: A jak wieczorem przyszło do kolacji to stwierdzili, że dziś nie... nie będą jedli... :evil_lol:
Dopiero jak mama Ich przekonała, że dziś nie będzie wódki itd... to usiedli do kolacji :evil_lol:
Hahaha no pewnie, chetnie sie z Ptysiakiem pobawie w jego baseniku :evil_lol:

Ja w takiej pozycji spedzilam caly dzien... z malymi przerwami na pawia w lazience :evil_lol: Chcialam umrzec... zle bylo :lol:

Ladnie sobie musieli pomyslec o nas, Polakach... :roflt: Oni do jedzenia lampke wina, a my butelke wodki :evil_lol: Ja ich swietnie rozumiem... tez nie chcialabym jesc dzien pozniej wiedzac co mnie czeka :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja nie widzę potrzeby poprawiania fotek, śliczne sa :loveu:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0042.jpg kochany :loveu:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0029-2.jpg jaka poważna :evil_lol::loveu:Reakcje moich psow na smaczka :evil_lol:

Marcel: No daj! daj! daaaaaj! prosieeeeee! patrz jaki jestem kochany, daaaaaj!

Figa: no daj juz tego smaka i splywaj... :watpliwy:

Zycie :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0043.jpg suuuuper :loveu:
I odmow takiemu :lol:

Posted

No to jesteś umówiona z Ptyśkiem na kąpiel :evil_lol:

Ja też tak leżę z przerwami do łazienki :evil_lol: i doskonale Cię rozumiem... też mam ochotę umrzeć :evil_lol:

Ci Francuzi byli dość starsi już to inaczej wychowani. Ale jakbyś widziała Tych młodych potem na imprezie... lepsi sa niektórzy od Ruskich co do picia :evil_lol:
Oni przyjechali tu na wycieczkę i spali po kilka Osób w różnych domach. Moja Kumpela miała 2 dziewczyny w wieku 17 lat. Jedna jak się spiła to całą noc przespała z głową w kiblu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No to jesteś umówiona z Ptyśkiem na kąpiel :evil_lol:

Ja też tak leżę z przerwami do łazienki :evil_lol: i doskonale Cię rozumiem... też mam ochotę umrzeć :evil_lol:

Ci Francuzi byli dość starsi już to inaczej wychowani. Ale jakbyś widziała Tych młodych potem na imprezie... lepsi sa niektórzy od Ruskich co do picia :evil_lol:
Oni przyjechali tu na wycieczkę i spali po kilka Osób w różnych domach. Moja Kumpela miała 2 dziewczyny w wieku 17 lat. Jedna jak się spiła to całą noc przespała z głową w kiblu :evil_lol:
Juz sie nie moge doczekac :evil_lol: Tylko Iza musisz nam wiekszy basenik sprezentowac bo sie nie zmiescimy :evil_lol:

I patrz jaki czlowiek glupi.. wie ze bedzie cierpial caly nastepny dzien a mimo to siega reka po nastepny kieliszek... :evil_lol: I wszystko dla paru godzin dobrej fazy :evil_lol:

I tak ja wlasnie koncze wszyskie imprezy w Polsce, dlatego NIE PIJE JUZ wodki... bueeee.... :scared:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Juz sie nie moge doczekac :evil_lol: Tylko Iza musisz nam wiekszy basenik sprezentowac bo sie nie zmiescimy :evil_lol:

I patrz jaki czlowiek glupi.. wie ze bedzie cierpial caly nastepny dzien a mimo to siega reka po nastepny kieliszek... :evil_lol: I wszystko dla paru godzin dobrej fazy :evil_lol:

I tak ja wlasnie koncze wszyskie imprezy w Polsce, dlatego NIE PIJE JUZ wodki... bueeee.... :scared:[/QUOTE]
Spoko, mam taki wielki to go rozłożę jak przyjedziesz specjalnie :evil_lol: Tylko zabierz aparat!!! Będą cudne zdjęcia :loveu::evil_lol:

Ja wódki ostatnio w ogóle nie piję :shake:
Wolę piwko i tequile :evil_lol: i wiem, że umrę i zawsze mam w planach tylko troszkę a potem.... bum i sama nie wiem kiedy tak się dzieje, że budzę się rano i wolałabym sie nie budzić :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Spoko, mam taki wielki to go rozłożę jak przyjedziesz specjalnie :evil_lol: Tylko zabierz aparat!!! Będą cudne zdjęcia :loveu::evil_lol:

Ja wódki ostatnio w ogóle nie piję :shake:
Wolę piwko i tequile :evil_lol: i wiem, że umrę i zawsze mam w planach tylko troszkę a potem.... bum i sama nie wiem kiedy tak się dzieje, że budzę się rano i wolałabym sie nie budzić :roll::evil_lol:[/QUOTE]
Laaa juz sie nie moge doczekac :evil_lol: Ale na zdjecia sie nie zgadzam.... jeszcze mnie o zoofilie ktos posadzi :diabloti: Wole zeby nie bylo dowodow :evil_lol: :roflt:

Ja tez tak mowilam, ze nie pije :lol: Nie pomoglo :lol:
Piwko git, ewentualnie jeszcze Jägameister, nie wiem czy to mozna w PL kupic :hmmmm:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Laaa juz sie nie moge doczekac :evil_lol: Ale na zdjecia sie nie zgadzam.... jeszcze mnie o zoofilie ktos posadzi :diabloti: Wole zeby nie bylo dowodow :evil_lol: :roflt:

Ja tez tak mowilam, ze nie pije :lol: Nie pomoglo :lol:
Piwko git, ewentualnie jeszcze Jägameister, nie wiem czy to mozna w PL kupic :hmmmm:
To byłyby zdjęcia totalnie i wyłącznie do użytku prywatnego i pamiątkowe ;)

W sumie to nie widziałam nigdzie i nie wiem czy w PL można kupić. Ale też lubię :loveu:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0002-3.jpg buhaha :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/duze-1.jpg mogłabyś reklamować Tyskie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']To byłyby zdjęcia totalnie i wyłącznie do użytku prywatnego i pamiątkowe ;)

W sumie to nie widziałam nigdzie i nie wiem czy w PL można kupić. Ale też lubię :loveu:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0002-3.jpg buhaha :evil_lol:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/duze-1.jpg mogłabyś reklamować Tyskie :evil_lol:

Oj przyznaj kusiloby zeby je udostepnic :evil_lol:

Sprzed 2 lat mam blizniaczo podobne zdjecie tyle ze z piwem Lezajsk :evil_lol: Lezajsk tez fajnie wchodzi :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Oj przyznaj kusiloby zeby je udostepnic :evil_lol:

Sprzed 2 lat mam blizniaczo podobne zdjecie tyle ze z piwem Lezajsk :evil_lol: Lezajsk tez fajnie wchodzi :evil_lol:[/QUOTE]
Jakbym wypiła z Tobą to podejrzewam, że sama bym się znalazła z Wami w tym basenie więc raczej nie bardzo by kusiło :roll: Chociaż... :evil_lol:

Tyskiego nie lubię ale Leżajsk jest spoko :) A tak ogólnie to uwielbiam Kasztelana bo niepasteryzowane :evil_lol: