Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no, Sylwia, ale zaziałaś :loveu: :loveu: :loveu: Tyle ślicznych foteczek :p

Hehehe świetna minka :evil_lol:

A fotki z rodzeństwem wszystkie taki piękne że nawet nie wiem, którą zacytować :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
swietne foteczki :multi:
a teraz wyjasnij mi jak to jest Figa moze byc w domu a Czabi nie??:roll:
Ewuś bo ja mieszkam w dwóch miejscach :lol: Od do pt pomieszkuję sobie w domu mojej cioci z koleżanką i tam pies nie może przebywać w domu, a na weekend wracam tu, do Figi i tutaj Czabi mógł przebywac w domku, ale ostatnio się posprzeczałam z tatą i Czabi jest u koleżanki.

Posted

Cześc wszystkim :calus:
Jak tam bieganina przedświąteczna?? :lol: Ja jem właśnie śniadanko, a zaraz muszę iść znowu poodkurzać bo wczoraj moje rodzeństwo przeszło samych siebie jesli chodzi o śmiecenie :angryy:

Dziękuje Pianko :multi:

Posted

bieganina jak bieganina, ja się niezbyt udzielam:evil_lol:
@ jestem, wiem:evil_lol:
coś skomplikowaną masz sytuację, ja bym się pogubiła;)

Posted

wiq napisał(a):
bieganina jak bieganina, ja się niezbyt udzielam:evil_lol:
@ jestem, wiem:evil_lol:
coś skomplikowaną masz sytuację, ja bym się pogubiła;)
A ja nie mam innego wyboru, muszę się udzielać. Inaczej w domu nie byłoby zrobione nic.
Sytuacja jest skomplikowana, ale dla Was pewnie bardziej bo ja nie potrafię tłumaczyć, nauczycielką nie zostane :evil_lol:

Posted

Twoj dalamtynczyk w tych lancuchach wyglada przeslicznie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
pasuje mu do mordki:loveu::loveu::loveu::loveu:a jak ma na imie bo nie widzialam nigdzie:oops::oops:

Posted

Rinuś napisał(a):
Twoj dalamtynczyk w tych lancuchach wyglada przeslicznie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
pasuje mu do mordki:loveu::loveu::loveu::loveu:a jak ma na imie bo nie widzialam nigdzie:oops::oops:
Ta sunia w kropki to mieszaniec Figa ;)

Dziękujemy za to że do nas wpadłaś, zapraszamy częsciej :multi:

Posted

Właśnie mi Jadzka napisała że Czabi jej uciekł, idę go szukać.

:placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz:
:placz::placz:
[SIZE=4]
P.S. A ona nie idzie bo "jej sie nie chce" :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Dzień dobry... byłam wczoraj na Twojej galerii, ale starałam sie nadrobic zaległści i jakś tak nie zdążyłam... przepraszam

Fajna ta fotka, chyba też taką zrobie Cerberowi... Figa wyglada jak jakaś pannica, czy modelka...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: