Marta_Ares Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ae slicznie z tymi lanuchami wyglada:loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 nie no fotki z rodzenstwem swietne:lol: :lol: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 A to nasze drzewko Jest piękna :loveu: Jak dla mnie to wcale nie musimy jej ubierać w ozdoby... Quote
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nie no, Sylwia, ale zaziałaś :loveu: :loveu: :loveu: Tyle ślicznych foteczek :p Hehehe świetna minka :evil_lol: A fotki z rodzeństwem wszystkie taki piękne że nawet nie wiem, którą zacytować :loveu: Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 swietne foteczki :multi: a teraz wyjasnij mi jak to jest Figa moze byc w domu a Czabi nie??:roll: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dzięki Ola :multi: Nawet nie wiesz jak się cieszę że nie tylko mi sie podobują :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 evaxon napisał(a):swietne foteczki :multi: a teraz wyjasnij mi jak to jest Figa moze byc w domu a Czabi nie??:roll:Ewuś bo ja mieszkam w dwóch miejscach :lol: Od do pt pomieszkuję sobie w domu mojej cioci z koleżanką i tam pies nie może przebywać w domu, a na weekend wracam tu, do Figi i tutaj Czabi mógł przebywac w domku, ale ostatnio się posprzeczałam z tatą i Czabi jest u koleżanki. Quote
Pianka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Ale slicznaste:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Cześc wszystkim :calus: Jak tam bieganina przedświąteczna?? :lol: Ja jem właśnie śniadanko, a zaraz muszę iść znowu poodkurzać bo wczoraj moje rodzeństwo przeszło samych siebie jesli chodzi o śmiecenie :angryy: Dziękuje Pianko :multi: Quote
wiq Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 bieganina jak bieganina, ja się niezbyt udzielam:evil_lol: @ jestem, wiem:evil_lol: coś skomplikowaną masz sytuację, ja bym się pogubiła;) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 wiq napisał(a):bieganina jak bieganina, ja się niezbyt udzielam:evil_lol: @ jestem, wiem:evil_lol: coś skomplikowaną masz sytuację, ja bym się pogubiła;)A ja nie mam innego wyboru, muszę się udzielać. Inaczej w domu nie byłoby zrobione nic. Sytuacja jest skomplikowana, ale dla Was pewnie bardziej bo ja nie potrafię tłumaczyć, nauczycielką nie zostane :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ::_FiGa_:: napisał(a):Musiałabym ją przykleić do podłogi :smile: świetny pomysł :) Dzieńdobereczek :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A wasze drzewko jest przepiękne.....:D:D ja mam niestety sztuczną... Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Cześć _ChiQuiTa_ :multi: Ja się zbuntowałam 2 lata temu i wyrzuciliśmy starą sztuczną choinkę, kupiliśmy żywą. Od tamtego czasu rodzice nie widzą świąt bez żywego drzewka :loveu: Quote
Rinuś Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Twoj dalamtynczyk w tych lancuchach wyglada przeslicznie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pasuje mu do mordki:loveu::loveu::loveu::loveu:a jak ma na imie bo nie widzialam nigdzie:oops::oops: Quote
KaRa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Widać kto tu rządzi oczywiście Figa:lol: Fiu fiu ale moedelka z niej, cóż ma za piękną kreacje i to zalotne spojrzenie:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Rinuś napisał(a):Twoj dalamtynczyk w tych lancuchach wyglada przeslicznie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pasuje mu do mordki:loveu::loveu::loveu::loveu:a jak ma na imie bo nie widzialam nigdzie:oops::oops:Ta sunia w kropki to mieszaniec Figa ;) Dziękujemy za to że do nas wpadłaś, zapraszamy częsciej :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Widać kto tu rządzi oczywiście Figa:lol: Ona sobie podporządkowała już dzieciaki :cool3: Ale kocha je bardziej niż mnie :mad: haska cześć :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Właśnie mi Jadzka napisała że Czabi jej uciekł, idę go szukać. :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: [SIZE=4] P.S. A ona nie idzie bo "jej sie nie chce" :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzień dobry... byłam wczoraj na Twojej galerii, ale starałam sie nadrobic zaległści i jakś tak nie zdążyłam... przepraszam Fajna ta fotka, chyba też taką zrobie Cerberowi... Figa wyglada jak jakaś pannica, czy modelka...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Oj świetne zdjęcie, Figa jak prawdziwa pani tu wygląda :loveu: (ile razy w miesiącu przestawiane są emotki? :shake: już nie wyrabiam, znów zmieniona kolejność) Ojej, mam nadzieję, że szybciutko się znajdzie!!! Quote
Recommended Posts