Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Silky123']No wiem, wiem. Tylko, że chyba od 11 części, albo może 9 .. zaczynają się po niemiecku i nic nie rozumiem. ;p[/QUOTE]Po angielsku sa tez :grins:

[quote name='nicnasile']Jeden spoko, skończył prawo, ale się z niego śmieję, bo nie ma dziewczyny. Ostatnio na święta kupiłam mu takiego psa z kiwającą głową do samochodu, bo choć to fajny gadżet, kojarzy mi się z takimi starymi dziadkami jeżdżącymi cinquecento. Śmiejemy się, że on to stary kawaler będzie ;-) Ale spoko brat. Drugi to porażka. ! A trzeci spoko :)

No, a rodzice raczej dumni. Mama może to ukrywa, ale od razu po cichu zadzwoniła do swojej przyjaciółki i pochwaliła się, że zdałam ;-) Tata namawia mnie na złożenie papierów na więcej kierunków, ale mnie nie interesuje nic innego niż AWF :([/QUOTE]Spoko, jeszcze go znajdzie ta dziewczyna :grins: Na to nigdy nie jest za pozno :grins:

CZemu porazka? CHolera ja naprawde chcialabym miec starszego brata!

Jak masz takie plany to sie ich trzymaj ;) Ja bede zaciskac kciuki :multi:

[quote name='nicnasile']Dzięki dzięki. No ja mam nadzieję, że się dostanę, bo jak nie to nie wiem. Nie wytrzymam tu, w Bydgoszczy,w domu. Już mi się marzy studiowanie poza domem :)[/QUOTE]To Ci sie odmarzy jak zaczniesz :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
CZemu porazka? CHolera ja naprawde chcialabym miec starszego brata!
[/QUOTE]
ja też zawsze chciałam mieć starszego brata :)
nawet długo rodzicom gadałam, aby adoptowali :) bo stwierdziłam, że jak się urodzi to i tak nici z tego bo będzie młodszy... ehh jestem nienormalna :)

Posted

[quote name='nicnasile']
ale 1.4 3tysie? :stupid: eeee! śmigają po 1,5 :)
o, nawet znalazlam 1200zl :)
racja... coś się mi pomieszało
sorki za wprowadzenie w błąd

:: FiGa ::; napisał(a):
Marcelek ma nieznana przeszlosc i orzeszek zamiast mozgu wiec wszystko mu zawsze wybaczam :evil_lol:

on jest inteligentny - tylko skromy i to ukrywa :P

Posted

No fajnie, że mam 3 STARSZYCH braci. Zawsze kto ma mnie z imprezy odebrać :) I miałam starsze znajome, bo biegały za bratem, to najpierw do mnie podchodziły, by wypytać czy mają szanse, hehe. Oni są o 6,5 lat starsi ode mnie, więc inie mamy jakiegoś super kontaktu ;-) z tym 2 lata starszym chyba najlepszy :)

Figa, nieeeee :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']ja też zawsze chciałam mieć starszego brata :)
nawet długo rodzicom gadałam, aby adoptowali :) bo stwierdziłam, że jak się urodzi to i tak nici z tego bo będzie młodszy... ehh jestem nienormalna :)[/QUOTE]Byloby faaajnie... bronilby mnie :loveu: Pokazal co to znaczy dorosle zycie :loveu: A tak to co... ja robie za starsza siostre dla mlodszego brata, to niesprawiedliwe :D

[quote name='justyska2']
on jest inteligentny - tylko skromy i to ukrywa :P[/QUOTE]Taaa... Robi nas wszystkich w konia :evil_lol:

[quote name='nicnasile']No fajnie, że mam 3 STARSZYCH braci. Zawsze kto ma mnie z imprezy odebrać :) I miałam starsze znajome, bo biegały za bratem, to najpierw do mnie podchodziły, by wypytać czy mają szanse, hehe. Oni są o 6,5 lat starsi ode mnie, więc inie mamy jakiegoś super kontaktu ;-) z tym 2 lata starszym chyba najlepszy :)

Figa, nieeeee :evil_lol:[/QUOTE]No i wlasnie o to chodzi! Oddaj mi jednego :lol:

Ja Ci dam nie :mad:

Posted

Mogę oddać mateusza. Trochę za gruby, dość niski i go nie lubię :-P Skończył fizjoterapię, a masował mnie może raz?!

A to nieee, to było o tym, ze nie bede marzyc o domu na studiach ;-p

Posted

[quote name='nicnasile']
A to nieee, to było o tym, ze nie bede marzyc o domu na studiach ;-p[/QUOTE]
hehe a to dziwne bo ja jestem na dziennych w innym mieście i czasami to tak dłuży się do weekendu.... (co tydzień przyjeżdżam)
no to jak ja mam pieski tylko pod nadzorem rodziców zostawić...
a zresztą mama sama mówi, żebym przyjeżdżała, bo chociaż w week się nimi zajmę :D

Posted

[quote name='kalyna']hehe a to dziwne bo ja jestem na dziennych w innym mieście i czasami to tak dłuży się do weekendu.... (co tydzień przyjeżdżam)
a zresztą mama sama mówi, żebym przyjeżdżała, bo chociaż w week się nimi zajmę :D[/QUOTE]

No, to trochę co innego, ja nie mam psów/zwierząt :) Tak to bym na pewno też baaaardzo tęskniła :) Wiem, że na pewno to będzie tak, że będę tęskniła za obiadkami, praniem, prasowaniem itd., ale ta wolność ma dla mnie wielkie znaczenie :) Widzę teraz jak sobie mój brat żyje na studiach. Po swojemu, nikt mu nic nie mówi, nie każe. Idealnie :)

Posted

Czesc ludziska :multi:

[quote name='nicnasile']Mogę oddać mateusza. Trochę za gruby, dość niski i go nie lubię :-P Skończył fizjoterapię, a masował mnie może raz?!

A to nieee, to było o tym, ze nie bede marzyc o domu na studiach ;-p[/QUOTE]Moze tez nie jestes dobra siostra dla niego? :diabloti::

A juz myslalam ze komentowalas trzymanie kciukow przeze mnie :evil_lol: :megagrin:

[quote name='kalyna']hehe a to dziwne bo ja jestem na dziennych w innym mieście i czasami to tak dłuży się do weekendu.... (co tydzień przyjeżdżam)
a zresztą mama sama mówi, żebym przyjeżdżała, bo chociaż w week się nimi zajmę :D[/QUOTE]Ja tez tak mieszkalam wiec wiem jak to wyglada... a jak jeszcze dociera do Ciebie wiad ze z jednym z psiakow jest cos nie tak to az skreca czlowieka :shake:

[quote name='ania90']sliczna obrozka:)[/QUOTE]
Dziekujemy ;)
[quote name='nicnasile']No, to trochę co innego, ja nie mam psów/zwierząt :) Tak to bym na pewno też baaaardzo tęskniła :) Wiem, że na pewno to będzie tak, że będę tęskniła za obiadkami, praniem, prasowaniem itd., ale ta wolność ma dla mnie wielkie znaczenie :) Widzę teraz jak sobie mój brat żyje na studiach. Po swojemu, nikt mu nic nie mówi, nie każe. Idealnie :)[/QUOTE]Obiadki szczegolnie :evilbat:

[quote name='Angi']dobry deeen :D[/QUOTE]
A witamy w naszych skromnych progach :grins:

Posted

:: FiGa ::;17174396
A tu tffforczosc mojego TZcika :diabloti:
[IMG napisał(a):
http://img21.imageshack.us/img21/9517/dsc7510x.jpg

to jest to coś co puszcza się w niebo ? :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Ja tez tak mieszkalam wiec wiem jak to wyglada... a jak jeszcze dociera do Ciebie wiad ze z jednym z psiakow jest cos nie tak to az skreca czlowieka :shake:
[/QUOTE]
To moi już nawet nie dzwonią, że coś się dzieje. Wiedzą, że spakowałabym manatki i galopem do domu :lol: