:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Jeszcze kilka fotek zrobię później krpoiastej bo teraz musze zabierać się za sprzątanie :( Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Sylwia :p Widać że nie tylko ja mam weekendowego doła... :-( Więc sama nie wiem, jak cię pocieszać... Ach, te prawdziwe psie uśmiechy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak humorek, już lepiej? A Polska grała super, świetnie się cieszyli na końcu, tak tańczyli w kółeczku :cool3: To teraz trzymamy kciuki za zwycięstwo kolejnego meczu! Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 kibicem nie jestem, ale bardzo sie ciesze, ze pogonilas lenia:evil_lol: jak Czabiemu fajnie uszyska staja:lol: patrzac na misia... moje maltretuja tak moja owce-przytulanke:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):Cześć Sylwia :p Widać że nie tylko ja mam weekendowego doła... :-( Więc sama nie wiem, jak cię pocieszać... Smutasy powinny trzymać się razem :lol: A to że jest ktoś "obok" jest ogromnym pocieszeniem :loveu: pinczerka :calus: napisał(a): I jak humorek, już lepiej? A Polska grała super, świetnie się cieszyli na końcu, tak tańczyli w kółeczku :cool3: To teraz trzymamy kciuki za zwycięstwo kolejnego meczu!Humorek lepiej :multi: Rano wstałam sobie na mecza, [w prawdzie 1 seta nie oglądałam bo musiałam wyjść z tymi wredotami na spacer i się spóźniłam], polaczki mecza wygrały, psy były dziś o dziwo spokojne [jakby wiedziały że pancia na skraju dobrego humoru:diabloti:] i dzień ogólnie był OK, gdyby nie to sprzątanie :mad: wiq napisał(a):kibicem nie jestemTo się nawet nie przyznawaj :mad: :evil_lol: wiq napisał(a):patrzac na misia... moje maltretuja tak moja owce-przytulanke:evil_lol:No i ciekawe po KIM mają takie nawyki, maltretować biedną owieczke :diabloti: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 szit, bija:evil_lol: nie no, ja tam moja owce szanuje:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 wiq napisał(a):szit, bija :evil_lol: nie no, ja tam moja owce szanuje:evil_lol: Dzisiaj 16:14A czy ja coś o Tobie słońce mówię?? :evil_lol: "Tylko winny się tłumaczy" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D :D :D :D :D Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 DO zobaczenia kochani :bye: Idziemy z krową, małym rudym i tym kaleką na spacer :multi: Quote
olifka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Foteczki śliczne!! Jak Czasbek pieknie wygląda jak mu sie uszka postawią:loveu: Ha ja oczywiście oglądałam mecz. Tzn tylko 4 seta:cool3: Przegrywaliśmy dwoma punktami, ja weszłam do pokoju i odrazu przegoniliśmy w punktach Bułgarii. Przynoszę szczęście:cool3: Polska pięknie grała. Jutro o której mecz z Brazylią? Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Coś koło 11 :cool3: Najlepiej grał dzisiaj Łukasz Kadziewicz :loveu: Jego zagrywka jest nie do odebrania i Bułgarom tylko niektóre udało się uratować :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 A teraz już lecę bo Jadzik się wkurza tu na mnie :lol: Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Sprzedaj mi tego misia Figa :placz: Buu a ja nie ogladałam meczu Pl-Błg. :angryy: :angryy: :angryy: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 rozgryzlas mnie:evil_lol: tne ja zyletka i przypalam papierosem:evil_lol: Quote
olifka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dalmatynka żałuj... Rzeczywiście Kadziewicz grał świetnie ale ogólnie cała grupa zgrana dobrze. Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale z niego przystojniak :loveu: Bussssiaczek w noseczek :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dalmatynkaa napisał(a): Sprzedaj mi tego misia Figa :placz: Nie stać Cię :cool3: To mój misiu z dzieciństwa, jest dla mnie b cenny [co z resztą widać :D] Dalmatynkaa napisał(a):Buu a ja nie ogladałam meczu Pl-Błg. :angryy: :angryy: :angryy:Żałuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niedobra wiq napisał(a):rozgryzlas mnie tne ja zyletka i przypalam papierosemDzwonię do TOZu, mam dowód!! Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Właśnie sobie siedzę i patrzę na moje słoneczka :loveu: Czabik macha zawzięcie ogonem przez sen :loveu: a Figa cichutko popiskuje :loveu: Ciekawe co też im się śni :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Hehehe ja też kocham patrzeć jak mojej sie coś śni :eviltong: A to czasem warknie, a to pisknie, pomacha łapkami i nagle sie budzi :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ale z niego przystojniak :loveu: Bussssiaczek w noseczek :buzi: ale z niego słodziak... piękny jest...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts