Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vilena']Jak było na snowboardzie? Masz jakieś fajne fotki? :) Widoczki, upadki, itp? :)

Sytuacja w domu już opanowana?Bylo ok. Nowy stok, nowe wrazenia :lol: Pobijalam swoje rekordy predkosci (bo nie panowalam nad deska :lol:) Ale poprzednim razem badziej mi sie podobalo (bardziej obita wrocilam :diabloti:)

Mam fotki, ale to sami znajomi... hmmm... Upadki bylyby... :lol: Ale gora ZA duza, a ja ZA ZIELONA jeszcze na desce, by bez obaw brac aparat tak wysoko :lol: A wysoko bylo, wjezdzalismy tam az 3 wyciagami ;)

W domu spokojnie... mijamy sie bez slowa i ignorujemy.
[quote name='nicnasile']Wiesz, słyszane od przyjaciół nabiera szczególnego znaczenia :) Tak samo jak mówienie "głupek!", ale nie w sensie negatywnym, a wręcz przeciwnie :) Wiesz o czym mówię na pewno, choć trochę to może być niezrozumiałe. Jestem bowiem po kilku godzinach uczenia się historii po francusku z czego nie pamiętam nic i chyba zrobię ściągi :-P

Ja w następnym tygodniu (w tym to czasu brak) zabezpieczam desie i niech odpoczywa! A wyciągam rower. Wczoraj byłam na uczelni, na AWFie, wnioski? Czas się wziąć za siebie :-)

A i Ciebie jak tam? Mam nadzieję, że na desce się wyszalałaś i naładowałaś baterię pozytywnych emocji :-)Cos wiem o tym :loveu: O glupkach i burakach szczegolnie :evil_lol: :loveu:

I robilas te sciagi? :evil_lol:

Ja wyciagnelam ostatnio rolki! :multi: Bo u nas naprawde cieplutko :loveu: I bierz sie bierz, kondycha sama sie nie zrobi :cool3:

Jesli chodzi o pytanie co u mnie... Toooo: klik :lol: A.... Baterie naladowane! :multi: Ale na desce bylo ciezko.... wrocilismy z imprezy ([SIZE="1"]wygladam jak idiotka :lol:) o 5 nad ranem a o 7 jechalismy w gory :evil_lol:

[quote name='sunshine']łe kurde, ale Figa jest napakowana:D Ty jej sterydy do karmy podajesz?:P

Tak się szwendam po Shirowo nakrapianych kumplach żeby się zapytać czy znacie jakieś fundacje, strony adopcyjne, organizacje, które mogą nam pomóc.
Wczoraj do schroniska trafił 2-3 letni dalmatyńczyk skóra i żebra!

Napiszcie na PW jeśli jakoś możecie pomóc:)
Karme do sterydow :D

Ten pies bedzie zabrany ;)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A takiego dzis pana spotkalam na miescie :evil_lol: Zaluje ze nie moglam podejsc blizej! Zdjecia bylyby rewelacyjne :loveu: Te robione na max zblizeniu... golabek bacznie obserwowal moje podchody i zwial mimo, ze naprawde staralam sie nie robic gwaltownych ruchow :placz: Nie lubie tego kita :placz:

Posted

piękne zdjęcia, piękne widoki i okolice, żyć i cieszyć się życiem :)

weszłam w Klik ostatniego twego postu i... Ten jest wizualnie lepszy od poprzedniego :p, ale również weszłam w imprezę, i Ty się dziwisz,że rodzice mają ciągle coś za złe? ale kiedy się bawić, jak nie w Waszym wieku :cool1: tylko, że My rodzice chcielibyśmy widzieć w latorośli: naukę, pracę, poważne traktowanie przyszłości:oops:- My Was bardzo kochamy :) ( ja tak swemu młodemu ciągle zrzędzę).

Posted

ania90 napisał(a):
dokladnie zgadzam sie z Toba
Dzieki :lol:

docha napisał(a):
piękne zdjęcia, piękne widoki i okolice, żyć i cieszyć się życiem :)

weszłam w Klik ostatniego twego postu i... Ten jest wizualnie lepszy od poprzedniego :p, ale również weszłam w imprezę, i Ty się dziwisz,że rodzice mają ciągle coś za złe? ale kiedy się bawić, jak nie w Waszym wieku :cool1: tylko, że My rodzice chcielibyśmy widzieć w latorośli: naukę, pracę, poważne traktowanie przyszłości:oops:- My Was bardzo kochamy :) ( ja tak swemu młodemu ciągle zrzędzę).
Kochana - na tej imprezie bylam kierowca, rodzice dobrze o tym wiedza, nie zrobilam jeszcze nigdy nic glupiego. Ba, sami mi mowia ze ufaja i nie boja sie bla bla bla... A w pon grzecznie poszlam na zajecia, a dzis mam dzien wolny od wszystkiego :loveu: Wiec sie ucze (z mala przerwa na odwiedzenie dogo :evil_lol:)

kalyna napisał(a):
tylko pozazdrościć takich widoków ;)
a jakim aparatem focisz?
Nikon d90 ;)

Niufciak napisał(a):
Witamy wiosennie;) u nas są już krokusy:loveu:

U nas tez sa :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

W domu spokojnie... mijamy sie bez slowa i ignorujemy.
Cos wiem o tym :loveu: O glupkach i burakach szczegolnie :evil_lol: :loveu:
Noo! My jeszcze "złamasie!" no i dętka :loveu:

I robilas te sciagi? :evil_lol:
Zrobiłam! Ale okazało się na sprawdzianie, że wszystko umiem! ;-) No poza przedstawicielami kubizmu, fowizmu :diabloti:

Ja wyciagnelam ostatnio rolki! :multi: Bo u nas naprawde cieplutko :loveu: I bierz sie bierz, kondycha sama sie nie zrobi :cool3:

Haaa! Ja muszę wymienić kółka i wtedy też będę śmigała. Tylko nie ma gdzie...wszędzie u mnie nierówno, ludzie łażą. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wpakować się do samochodu i jechać gdzieś, więc po maturze na pewno to uczynię. A rower to chyba już w ten weekend wyciągnę, bo dziś już ciepło, mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsza pogoda. A kondycha? No cóż... :evil_lol:

Jesli chodzi o pytanie co u mnie... Toooo: klik :lol: A.... Baterie naladowane! :multi:
:multi::multi:Opowiadaj ! :cool3:

Ale na desce bylo ciezko.... wrocilismy z imprezy (wygladam jak idiotka :lol:) o 5 nad ranem a o 7 jechalismy w gory :evil_lol:

Haha, nie raz właśnie tak miałam, że impreza, a rano jakiś wyjazd! Ale dopiero później uświadomiłam sobie, że mam jeszcze alkohol we krwi i teraz już nigdy tak nie robię! :shake: Ale jak byłaś kierowcą na imprezie, to wiadomo ;-)

Foty nieziemskie!! :-) Szkoda, że nie ma ze stoku, ale wiem coś o tym i doskonale Cie rozumiem. W życiu bym nie naraziła mojego Nikusia na spotkanie z górą śniegu :cool1:

Posted

http://img835.imageshack.us/img835/6880/dsc6788e.jpg
genialne to :loveu: i ta woda :loveu:

Kiedy będzie kolejny odcinek plotkary? :mad: bo jak na złość nie ma żadnego nowego odcinka z moich seriali :placz: Pamiętniki Wampirów w kwietniu dopiero, Czysta Krew jeszcze nie nagrana, 90210 i Gotowe na Wszystko ani widu ani słychu :placz::placz:
az musiałam brzydule oglądnąć bo już nie miałam co oglądać :diabloti: a uzależnienie serialowe nadal jest :evil_lol:

Posted

O matko, ja mam Chucka Bassa na tapecie i "I'm Chuck Bass" na dźwięk sms'a, ale plotkarę ostatnią w ferie oglądałam. W maju może nadrobię?! Kurcze te serie jak byli w szkole były ciekawsze :/ Oglądałam kilka odcinków pod rząd, a ostatnie 3 serii mnie...męczą :(

Posted

nicnasile napisał(a):
O matko, ja mam Chucka Bassa na tapecie i "I'm Chuck Bass" na dźwięk sms'a, ale plotkarę ostatnią w ferie oglądałam. W maju może nadrobię?! Kurcze te serie jak byli w szkole były ciekawsze :/ Oglądałam kilka odcinków pod rząd, a ostatnie 3 serii mnie...męczą :(

bo ty się nie wczuwasz :mad::mad: musisz klimat załapać, a nie :mad:
marsz oglądać regularnie odcinki :diabloti:

Posted

[quote name='nicnasile']Noo! My jeszcze "złamasie!" no i dętka

Zrobiłam! Ale okazało się na sprawdzianie, że wszystko umiem! ;-) No poza przedstawicielami kubizmu, fowizmu :diabloti:

Haaa! Ja muszę wymienić kółka i wtedy też będę śmigała. Tylko nie ma gdzie...wszędzie u mnie nierówno, ludzie łażą. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wpakować się do samochodu i jechać gdzieś, więc po maturze na pewno to uczynię. A rower to chyba już w ten weekend wyciągnę, bo dziś już ciepło, mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsza pogoda. A kondycha? No cóż... :evil_lol:

Opowiadaj !

Haha, nie raz właśnie tak miałam, że impreza, a rano jakiś wyjazd! Ale dopiero później uświadomiłam sobie, że mam jeszcze alkohol we krwi i teraz już nigdy tak nie robię! :shake: Ale jak byłaś kierowcą na imprezie, to wiadomo ;-)

Foty nieziemskie!! Szkoda, że nie ma ze stoku, ale wiem coś o tym i doskonale Cie rozumiem. W życiu bym nie naraziła mojego Nikusia na spotkanie z górą śniegu :cool1:I "Parowa" jeszcze!!! :D

Sciagi dobrze jest robic mimo wszystko - bo wtedy sie tez uczymy :cool3:

U mnie tez koleczka do wymiany sie nadaja :oops: Lozyska zaczynaja krzyczec ze ich nie ma! :lol: A jesli Twoja kondycja jest taka jak moja to... :lol: Mamy duzoooo pracy przed soba :lol:

A co mam opowiadac, fajnie jest :loveu: :evil_lol: A najlepsze jest to ze ja zajecia codziennie koncze 12:15, a on wtedy zaczyna 1h przerwe w pracy - szkole mam 1 przystanek busem od niego :evil_lol: Wiec widzimy sie codziennie w poludnie + wieczory i caaale weekendy :loveu: Zyc nie umierac :lol:

Bylo naprawde ciezko.... glownie zmeczenie dawalo sie we znaki. A droga powrotna - ja kieruje, z tylu wszyscy sie po sobie pokladli i chrapia, a Tomek obok probowal trzymac fason ale niestety nie dal rady i zasnal z glowka oparna o szybe :evil_lol:

Sprobuje znalezc gdzies w necie fotki z tego stoku... byl taki moment ze wyje****m :lol:, odwrocilam sie i... aaaaaa... TAKI widok :loveu: Siedzialam chyba z 10min z kopar do ziemi i gapilam sie na gory :loveu:

[quote name='NightQueen']http://img835.imageshack.us/img835/6880/dsc6788e.jpg
genialne to i ta woda

Kiedy będzie kolejny odcinek plotkary? :mad: bo jak na złość nie ma żadnego nowego odcinka z moich seriali Pamiętniki Wampirów w kwietniu dopiero, Czysta Krew jeszcze nie nagrana, 90210 i Gotowe na Wszystko ani widu ani słychu
az musiałam brzydule oglądnąć bo już nie miałam co oglądać a uzależnienie serialowe nadal jestA ja nie zaczelam ogladac 3 serii plotkary :oops: I nie mam czasu na zadne seriale :oops: Tylko z house'm jestem na biezaco :oops:

[quote name='nicnasile']O matko, ja mam Chucka Bassa na tapecie i "I'm Chuck Bass" na dźwięk sms'a, ale plotkarę ostatnią w ferie oglądałam. W maju może nadrobię?! Kurcze te serie jak byli w szkole były ciekawsze :/ Oglądałam kilka odcinków pod rząd, a ostatnie 3 serii mnie...męczą :(:calus: Mnie tez nudzic zaczelo :lol: Ale Chuck i tak jest boski :loveu:

[quote name='Vilena']http://img641.imageshack.us/img641/9008/20079720685045934110210.jpg
Wow...ale widoczek!

Naprawde zaluje ze nie moge wam pokazac wiecej :oops:

Posted

House to zdecydowanie ulubiony serial :loveu: (ogladam 2 - House i Gossip girl :evil_lol:) i nie wyrobilabym gdybym nie obejrzala nowego odcinka :loveu: Bywalo ze mialam wstac o 6 rano, a o 3 w nocy przypominalam sobie ze nowy odcinek jest.... wstawalam i ogladalam go :evil_lol: Uzaleznienie :lol:

Posted

OO no to masz moje marzenie :)
ale ogólnie jesteś z tego swojego Nikona zadowolona?
a co do seriali też czekam na Pamiętniki wampirów :) i jakoś w inne nie jestem wciągnięta :)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Widokówki piękne ;)
Dziekuje! :)

kalyna napisał(a):
OO no to masz moje marzenie :)
ale ogólnie jesteś z tego swojego Nikona zadowolona?
a co do seriali też czekam na Pamiętniki wampirów :) i jakoś w inne nie jestem wciągnięta :)

Moje marzenie jest inne odkad mialam w rekach aparat znajomego :loveu: Ale pozostane przy moim starym marzeniu, czyli d90 :loveu:
A marzenia sie spelniaja, wiec na pewno kiedys bedziesz go miec! :) Ja o swoim nikosiu snilam pare lat juz...
Czy jestem zadowolona - jak moglabym nie byc! :) Body mi wystarcza, jedynie obiektyw bym zmienila :diabloti:

A House'a nie ogladasz? :shock: Pamietniki tez mi sie znudzily :evil_lol: Fabula jest nudna - Elena i zagrozenie zycia, Stefan ratuje ja, Damon pomaga i cierpi... kolejny odcinek? To samo, tylko inaczej :evil_lol: Ew jeszcze Stefan umiera a reszta go ratuje :evil_lol: A Damon jest bosski :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
House to zdecydowanie ulubiony serial :loveu: (ogladam 2 - House i Gossip girl :evil_lol:) i nie wyrobilabym gdybym nie obejrzala nowego odcinka :loveu: Bywalo ze mialam wstac o 6 rano, a o 3 w nocy przypominalam sobie ze nowy odcinek jest.... wstawalam i ogladalam go :evil_lol: Uzaleznienie :lol:

skąd ja to znam ... :diabloti::evil_lol:

tyle że mam więcej narkotyków w postaci seriali od ciebie :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
I nie nudzi Ci sie to? :lol:

na razie nie, ale ja tak mam co jakiś czas, nakręcam się na coś np. na seriale i mogę je oglądać w kółko, niebawem zapewne mi się znudzi :evil_lol:

Posted

Ja dopiero od pół roku marzę, więc dopiero się rozkręcam :) i zaczynam zbierać, bo rodzice mi nie kupią raczej....
No właśnie ten Damon :) i tylko dlatego warto to oglądać, bo faktycznie fabuła szału nie ma... ale lepsze to niz zmierzch w moim odczuciu... Nawet zastanawiałam się nad czytaniem książki PW, ale po Zmierzchu jestem ostrożna i najpierw pełno opinii przeczytam zanim kupię. i nie kupiłam ;)
ale patrząc na wszystkie seriale polskie to w każdym to samo jest, tylko w delikatnym odstępie czasu.
Dr Haus już mi się znudził, tak jak tancerze, bo te 2 pierwsze serie mi się podobały a ta 3 już nie...