Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Marcelek zawsze sprawia wrazenie zawstydzonego gdy ja spotykamy :evil_lol:

Może to coś więcej niż tylko koleżanka :evil_lol:

Posted

Vilena napisał(a):
Fajny kaktusik :p

Sylwia, a Ty znowu sobotni wieczór w domu spędzasz? :cool3:
Wykapalam sie przed sekundka :cool3: Tu nie ma sensu isc na impreze wczesnie - o 23 sa wszedzie pustki ;) O 23 z domu wychodze :grins:

Czarna_Owieczka napisał(a):
kaktusek miszcz ! 8)
:B-fly:

Posted

Wykapalam sie przed sekundka :cool3: Tu nie ma sensu isc na impreze wczesnie - o 23 sa wszedzie pustki ;) O 23 z domu wychodze :grins:

W takim razie udanej imprezy :beerchug:

Posted

:B-fly:

Haha, u nas w jednym klubie w czwartki jest alkohol dla kobiet za darmo do 23. To wyobraź sobie, że do 23 jest pusty...parkiet, bo wszyscy piją ;-)
Pierwszy Marcelek wymiata! :-)

Posted

[quote name='nicnasile']Haha, u nas w jednym klubie w czwartki jest alkohol dla kobiet za darmo do 23. To wyobraź sobie, że do 23 jest pusty...parkiet, bo wszyscy piją ;-)
Pierwszy Marcelek wymiata! :-)Ja i tak nie pije wiec pewnie bylybym jedynym burakiem na parkiecie :evil_lol: CHociaz.... znajac moich znajomych.. pewnie byloby "Sylwia, przynies mi drinka" :evil_lol:

Narcyz jeden :loveu:

[quote name='Vilena']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMwWsRGfsI/AAAAAAAAApc/ol8dvYISy6Y/s576/_DSC3822.JPG
Ale fajny Marcelek przy wodopoju :lol:

Koza przy wodopoju :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Czesc kochane :loveu:
Uowco - swietne porownanie :evil_lol:

http://www.brainblog.to/item/2011/02/genialer-wassertrick?sms_ss=facebook&at_xt=4d665674275224dd%2C0
Myslicie ze to mozliwe? :hmmmm:

Nie wiem czy jest to prawda w przypadku wody ale w przypadku innych cząsteczek tak. Np. gdy trzepie się dywany to kurz nie opada a zostaje w miejscu, tylko dywan się przesuwa, dopiero po czasie one zmieniają miejsce i opadają na ziemie, być może działa też na tej zasadzie cząsteczka wody, nie wiem, fizykiem nie jestem :p