Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Y y, to bylo specjalnie do zdjecia tak :evil_lol:

Aaaa...to chyba, że tak :evil_lol:

Chce 3 :placz: :lol:

Więc co stoi na przeszkodzie? :lol:

Posted

zdjęcie nr 2 Marcelka genialna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bry :multi:
Juz sie z tym strasznym faktem pogodzilam, takze wsio mi rybka :evil_lol: I tak jestem piekna :loveu: :evil_lol: (jak poczwarka, ale jednak :loveu:)
A Figowa. Mysle ze jej po prostu zimno bylo, wiec biegala... bo teraz jak sloneczko wyszlo i jest tak ok 15° caly czas to znow zaprzestala sie ruszac :evil_lol:
Skleroza w takim wieku? :evil_lol:

no ba :D oj od razu poczwarka, nie schlebiaj sobie aż tak:diabloti:
no mówię że jej nie doceniasz:shake: to przez Twój brak wiary w jej możliwości, ot co.
no cóż, bywa i tak..

właśnie. do schroniska po piesia, albo jakiegoś dalmata nr. 3 :cool3: wszystkich wysyłasz a sama nie pójdzie:eviltong:

Posted

[quote name='Vilena']
Więc co stoi na przeszkodzie? :lol:Mieszkanie :( Duza rodzina... Jesli przeprowadzimy sie do domu to na bank bedzie 3 pies. Ale nie staly, a tymczas ;)

[quote name='Avaloth']zdjęcie nr 2 Marcelka genialna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no ba :D oj od razu poczwarka, nie schlebiaj sobie aż tak:diabloti:
no mówię że jej nie doceniasz:shake: to przez Twój brak wiary w jej możliwości, ot co.

właśnie. do schroniska po piesia, albo jakiegoś dalmata nr. 3 :cool3: wszystkich wysyłasz a sama nie pójdzie:eviltong:Bo on jest genialny :evil_lol:
Oj no.... zawsze wszystko wyolbrzymiam :D
Oj no przeciez doceniam! bo gdybym nie doceniala tego ze sie rusza nie byloby tylu fotek :D

Jak 3 dalmat to tylko ze schroniska - z reszta z tymi to jestem na biezaco :(

[quote name='Chantell']3 dalmata chcesz? ;pNo w marzeniach go mam :lol:

[quote name='agrazka']Figa, a może coś jak moja Saba też ma kropki - bo właśnie jej brat szuka pilnie domu :(
http://www.dogomania.pl/threads/202032-M%C5%82ody-Grafit-mia%C5%82-by%C4%87-u%C5%9Bpiony-teraz-nie-ma-si%C4%99-gdzie-podzia%C4%87-i-mog%C4%85-si%C4%99-go-pozby%C4%87!!!Ale ale... ja nie szukam psa :)

:lol:
http://img651.imageshack.us/img651/4572/dsc4549gb.jpg

Posted

Kto ukradl posta Vileny? :mad: Przyznawac sie! Bo jak nie to bedziemy usmiercac na wyrywki :evil_lol:

No właśnie! Qrcze, był tu naprawdę! Napisałam, że myślałam, że mieszkasz w domu i że dwa duże psy w bloku to i tak już sukces :)

Posted

kamilka91 napisał(a):
To ja poproszę na ochotnika ;)
Pif paf :lol:

BBeta napisał(a):
Bardzo fajne :loveu: :cool3:
Dzieki :lol: Pozamykalam wszystkie drzwi zeby bylo ciemno i watpilam ze cokolwiek z tego wyjdzie :lol:

Vilena napisał(a):
No właśnie! Qrcze, był tu naprawdę! Napisałam, że myślałam, że mieszkasz w domu i że dwa duże psy w bloku to i tak już sukces :)
Mialam swego czasu 5 w mniejszym mieszkaniu we Wrocku :diabloti: Figa, Marcel, 6 miesieczna Kola, Edek i ruda przerazona sunka.... Na szczescie tylko przez tydzien ;) Ale ogolnie byly tam 3 psiaki non stop :lol: Teraz mieszkanie jest duzo wieksze, ale na razie nie mysle o 3 psie :diabloti:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Prawda? ;) Uwielbiam pociagi :loveu:

Niufciak napisał(a):
Czesc Niufciakowa ;) Dzieki ;)

Avaloth napisał(a):
świetny klimat na tych zdjęciach:loveu:

:grins:
Anusia&Saba napisał(a):

:loveu: :loveu: Rosne czytajac takie komentarze hehe :D
justyska2 napisał(a):

Oddam za darmo :lol: