Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Musze kiedyś namówic rodziców na wycieczkę na drugi koniec polski :evil_lol: Ale to odległa przyszłość... może nastepne wakacje...

My też tak odkładamy, to jednak kawał drogi od nas, ale w koncu pojedziemy!( może w przyszłym roku:cool3: ).

Posted

Coz za pikne fotki :lol::lol: Figa jeszcze ladniejsza...
Ja nie moge sie doczekac az dostane swoj aparat-a to bedzie 25 wrzesnia :cool3: Juz zaczynam odliczanie i wtedy bede robic kesi tysiace fotek :loveu: Bo narazie pasozytuje na moim wujku :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Uwielbiam leżeć na trawie i robic paskudzie takie fotki

Jak ja bym się tak położyła, to by mnie moje bokserskie towarzystwo stratowało( czy jak tam się to pisze):p

Posted

[quote name='bonita']Jak ja bym się tak położyła, to by mnie moje bokserskie towarzystwo stratowało( czy jak tam się to pisze):p A może jednak warto spróbować :diabloti: Fotki ładne wychodzą :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A może jednak warto spróbować :diabloti: Fotki ładne wychodzą :diabloti:

Mogła bym w sumie spróbować, ale tuż przed kąpielą i praniem, szkoda mi tylko aparatu, moze tego nie przeżyć:-o

Siostrę masz śliczna i lubi psiaki :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Hey koleżanko z okolic Leżajska :cool3:

wpadłam popodziwiać trochę Twoją piękność no i licze na jakiś spacerek zapoznawczy ;)Jak długo będziesz w Leżajsku?? Bo w twoim profilu jest napisane "Śląsk"

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A CO!! :cool1: Chwilę później wewaliła sie na miejsce Kibica :shake: moja psina by chyba nie wytrzymała:evil_lol:. Szoku by dostala gdybym zaczęła głaskać innego psa:evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jak długo będziesz w Leżajsku?? Bo w twoim profilu jest napisane "Śląsk"

dzisiaj Własnie wróciłam z Leżajska, ale możliwe, że w poniedziałek tam wrócę, bo została tam mama z Oskarkiem.
P.S ja jestem ze Śląska, ale tam mamy dom, więc tak kursujemy sobie Siemianowice-Leżajsk, szkoda, że to aż 300 km :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']dzisiaj Własnie wróciłam z Leżajska, ale możliwe, że w poniedziałek tam wrócę, bo została tam mama z Oskarkiem.
P.S ja jestem ze Śląska, ale tam mamy dom, więc tak kursujemy sobie Siemianowice-Leżajsk, szkoda, że to aż 300 km :roll:Wiesz możliwe że widziałam cię kiedyś z Oskarkiem :diabloti: Malec ma może szeleczki??

Posted

[quote name='bonita']Jak ja bym się tak położyła, to by mnie moje bokserskie towarzystwo stratowało( czy jak tam się to pisze):p

ha, ha, ha ja przy swoim kucnąć nawet nie mogę bo siedzi mi od razu na plecach :diabloti:

a zdjęcia są śliczne naprawdę !!! zresztą jak się ma taką modelkę :smile: