:: FiGa :: Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Witajcie koteczki :loveu: laaaaaaaa :megagrin: Jestem! Cieszycie sie? :diabloti: Przelecialam juz wasze galerie, bezlitosnie odsuwalam nasza na koniec bo wiedzialam ze bede musiala wiecej palcami pomachac :evil_lol: Zyjemy ;) A w niedziele byc moze jade do Wrocka liii :loveu: :sweetCyb: limonka97 napisał(a):http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgY18hSmI/AAAAAAAAAUA/VUQjuMyvakM/DSC_1179.JPG nie wiem czy słusznie, ale cały czas mam takie wrażenie, jakby dalmatyńczyki miały wyraz pyszczka mówiący 'chcesz w morde?!' :evil_lol: śliczne masz te psiury :loveu:Generalnie to Figowa z wiekiem zgredzieje :diabloti: Jej mina nie mowi "masz stary przeje*ane", ona probuje ciagle wygladac na najmadrzejsza :lol: kamilka91 napisał(a):Nie, nie zgadzam się! :eviltong: Noo, faktycznie, Figa może taka jest :lol: Ale większość ma minę 'chodź, pobawimy się', czy coś w tym stylu ;)Figowa jak dostaje glupawki to mowi wiecej "chodz zrobimy cos glupiegoooooooo" :evil_lol: (jakbym siebie slyszala :D) NightQueen napisał(a):złota rada rusz pupcię i się schylaj do poziomu psa jak robisz zdjęcia :diabloti::eviltong: łaaaa skończyłam oglądać gosspi girl ::placz::placz: i teraz muszę czekać :placz::placz::placz: ale zaczęłam oglądać 90210 bo mi się nudziło :diabloti: (mój 5 serial) A tu musze sie wybronic :mad: Te zdjecia robilam kucajac badz siedzac tylkiem na ziemi :mad: Ale nie obnize sie do poziomu psa w sytuacji kiedy ja jestem na szczycie gorki a on na samym dole :diabloti: Ty tak potrafisz? :D A ja stanelam przed 3 sezonem i... nie ruszylam nic przez te ostatnie dni :diabloti: Ale House'a sobie nie odpuscilam.... Szkolil Rachel, dzieciaka Cuddy klikerem :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):jutro nowy odcinek Gossip Girl ! :sweetCyb: od jakiegoś czasu na facebook'u jest nawet założone wydarzenie oczekujących :diabloti: http://www.facebook.com/event.php?eid=138628466198505 hihihihihi ! :} To juz popada w skrajnosc hahahaha :evil_lol: Chociaz kto wie - moze tez tak bede sie zachowywac po obejrzeniu reszty odcinkow :lol: NightQueen napisał(a): Ooo wezmę udział w akcji :evil_lol::evil_lol::diabloti:Oj niereformowalna ty :evil_lol: nicnasile napisał(a): Co do schylania się do poziomu psa, haha, ja jestem tak niska ze nie muszę. <cwaniak> no dobra, minimalnie :-PKrasnoludek :evil_lol: Ale na 100dni, w wysokich butach pewnie nim nie bylas :evil_lol: Opowiadaja jak bylo!!! :D limonka97 napisał(a):no racja, w sumie to rzadko dalmatyńczyki spotykam, ale tutaj http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgjjFEETI/AAAAAAAAAVU/NnwntQH8DgU/DSC_1270.JPG i na wcześniej przesłanym linku, nabrałam nieodpartego wrażenia, że Figa mnie nie lubi :P chociaż Marcel pięknie się uśmiecha ;) pomyślałam tak, bo czasami maja taką zamyśloną, poważną minę (przynajmniej na zdjęciach) ;) w sumie to każdy pies może mieć minę zarówno taką, jak i inną. moja sunia często ma taki spokojny wyraz pyszczka, czasem radosny(głównie wygląda tak jak zieje i ma ten pysk otwarty ;)), a czasami wygląda jakbym ją zbiła :lol: ale Figa i tak jest śliczna ;)Ojj poczekajcie niech no uda mi sie ja zöapac na glupawce :diabloti: Najlepiej byloby zrobic zdjecia w domu - ale bez flesza ani rusz a... zepsulam go :oops: DominikaAnna napisał(a):Dobra, jesteś trochę usprawiedliwiona :DMysle ze nawet wiecej niz troche :diabloti: Anusia&Saba napisał(a):Widziałam ostatnio taką bluzkę w sklepie, i od razu sobie o Was pomyślałam :mdleje: JA CHCE TOOOO!!!!!!! baster i lusi napisał(a):wlazłam tu przez przypadek i co widzę nakrapiane cudeńko ,poprostu śliczne http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7aPYRrzI/AAAAAAAAAN4/iAq43D70WaI/DSC_0747.JPG Witamy Basiu! :multi: Milo ze do nas zajrzalas :) A psiaki piekne bo to z naszych lezajskich okolic w koncu :evil_lol: kamilka91 napisał(a):Sylwiooo... Raz na jakiś czas mogłabyś zajrzeć! :mad::siara: Czy ktos chrząknął? Czy tylko mi sie wydawalo :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):pewnie imprezuje z Chuckiem O zesz! I wydalo sie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Mam jeszcze reszte tamtych slonecznych gniotkow i musicie sie nimi zadowolic :diabloti: Teraz jest szaro, ponuro, zimno :placz: i spadlo duzo sniegu :loveu: Dotam ze te fotki rowniez byly robione na gorce. Co z reszta chyba widac :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 :: FiGa :: napisał(a): Krasnoludek :evil_lol: Ale na 100dni, w wysokich butach pewnie nim nie bylas :evil_lol: Opowiadaja jak bylo!!! :D Dzisiaj mam! :d właśnie wróciłam od fryzjera. Szpile mam 8cm, nie duzo, nie malo, ale mi to wystarczy, już mi trudno wytrzymać kilka h, a co dopiero w 12cm czy coś :) Jutro kierunek polskie góry! :) Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 nicnasile napisał(a):Dzisiaj mam! :d właśnie wróciłam od fryzjera. Szpile mam 8cm, nie duzo, nie malo, ale mi to wystarczy, już mi trudno wytrzymać kilka h, a co dopiero w 12cm czy coś :) Jutro kierunek polskie góry! :) Pomerdalo mi sie cos :hmmmm: W takim razie baw sie dobrze!! :loveu: Gory :loveu: Quote
NightQueen Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 nicnasile napisał(a):Dzisiaj mam! :d właśnie wróciłam od fryzjera. Szpile mam 8cm, nie duzo, nie malo, ale mi to wystarczy, już mi trudno wytrzymać kilka h, a co dopiero w 12cm czy coś :) Jutro kierunek polskie góry! :) 8 to nie obcas :diabloti: to pantofelki :eviltong: Ja ostatnio wesele spędziłam w 12 cm, całą noc :cool3: have a good fun :cool3: Quote
kamilka91 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja się zabijam na najmniejszych obcasikach... :oops: Ale jestem dość wysoka, więc w butach na obcasie wyglądam jak potwór :lol: (pomijając już fakt, że dość trudno dostać szpilki rozm. 41... ) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 a ja kocham szpilki !! :multi: mam 175 wzrostu i uwielbiam nosić 10 cm obcasy :diabloti: w swojej szafie mam tylko kilka par na płaskim - balerinki, trampki i adaśki :lol: http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRzAAsKPMI/AAAAAAAAAXk/wkmDnK0Zb9k/DSC_1450.JPG aaaach pozachwycałam się Marcelim, słońcem, zieleniną :loveu: u nas już tyle śniegu, że już zapomniałam o tej zgniłej trawie co to była niedawno :p ale też piszesz, ze zasypało Was, więc widzę, ze idziesz raz na długi czas z aparatem na spacer, robisz tysiąc zdjęć a później zaspokajasz tu dogomaniaski głód fotkowy...sprytne :razz: a tak w ogóle było dzisiaj u Nas śliczne słońce, to pozdrawiamy Was promieniście i cieplutko 8) Quote
KT Arts Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRzAeSiRlI/AAAAAAAAAXw/cRBOKodLmkA/DSC_1467.JPG Balecik:D:D http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRzAKt0MWI/AAAAAAAAAXo/T01ANPvbnzc/DSC_1454.JPG Niewidzialna piłka?;>:loveu: Quote
nicnasile Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Pomerdalo mi sie cos :hmmmm: W takim razie baw sie dobrze!! :loveu: Gory :loveu: Nie mogę spać! 100dniówka się udała, buty na mych stopach wytrzymały do...4 nad ranem! :) I nie to, że siedziałam, nie nie nie. Aż sama się sobie dziwie, ale tańczyłam! :) Teraz niestety nie mogę spać, zgrałam fotki i wspominam, ehh. W ogóle, ja się na co dzień nie maluję, najlepiej czuje się w jeansach lub w dresach. Więc jak wczoraj weszłam pomalowana zajeb***, w sukience i obcasach to mnie ludzie z własnej klasy nie poznawali :) Super było, dociera do mnie, że to już koniec liceum, koniec beztroski :( Przepraszam Figa, że Ci tu bałaganię, musiałam się wygadać, haha! :) Quote
NightQueen Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 :: FiGa :: napisał(a): A tu musze sie wybronic :mad: Te zdjecia robilam kucajac badz siedzac tylkiem na ziemi :mad: Ale nie obnize sie do poziomu psa w sytuacji kiedy ja jestem na szczycie gorki a on na samym dole :diabloti: Ty tak potrafisz? :D A ja stanelam przed 3 sezonem i... nie ruszylam nic przez te ostatnie dni :diabloti: Ale House'a sobie nie odpuscilam.... Szkolil Rachel, dzieciaka Cuddy klikerem :roflt: to trzeba obierać bardziej strategiczne miejsca :diabloti: pies na górce a ty na dole :eviltong: Widziałam szkolenie dziecka :loveu::loveu::loveu: świetny pomysł, sama go zacznę stosować :loveu::loveu: http://www.stradivarius.es/files/3_151210_1292403023_74_.jpg już widzę Figę pomiatającą w takim czymś po osiedlu :evil_lol: to jest z stradivardiusa więc w sumie łatwo dostępne :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 nicnasile napisał(a):Nie mogę spać! 100dniówka się udała, buty na mych stopach wytrzymały do...4 nad ranem! :) I nie to, że siedziałam, nie nie nie. Aż sama się sobie dziwie, ale tańczyłam! :) Teraz niestety nie mogę spać, zgrałam fotki i wspominam, ehh. W ogóle, ja się na co dzień nie maluję, najlepiej czuje się w jeansach lub w dresach. Więc jak wczoraj weszłam pomalowana zajeb***, w sukience i obcasach to mnie ludzie z własnej klasy nie poznawali :) Super było, dociera do mnie, że to już koniec liceum, koniec beztroski :( Przepraszam Figa, że Ci tu bałaganię, musiałam się wygadać, haha! :)To i tak dlugo wytrzymalas na obcasie :diabloti: Ja tez tanczylam na swojej bez, aa z rajstop nie zostalo nic :evil_lol: Jaaa i przypomina mi sie moja wlasna 100dnioweczka :loveu: Zdjecia pokaz, zdjecia! :D I nie krepuj sie :diabloti: Nie masz wlasnej galerii wiec czuj sie jak u siebie :evil_lol: NightQueen napisał(a):to trzeba obierać bardziej strategiczne miejsca :diabloti: pies na górce a ty na dole :eviltong: Widziałam szkolenie dziecka :loveu::loveu::loveu: świetny pomysł, sama go zacznę stosować :loveu::loveu: http://www.stradivarius.es/files/3_151210_1292403023_74_.jpg już widzę Figę pomiatającą w takim czymś po osiedlu :evil_lol: to jest z stradivardiusa więc w sumie łatwo dostępne :diabloti:Wtedy byloby pod slonce :diabloti: Ale ok - bede manewrowac, dzieki za rede guru :loveu: Na swoim, czy czyims dzieciaku? :hmmmm: Hahaha poczekajcie niech tylko natrafie na taka gdzies w sklepie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 O jezuuuuuu..... WODY!!!!! Nienawidze sobotnich porankow po piatkowej imprezie... A najgorsze jest to ze jutro bedzie to samo... :evil_lol: NightQueen napisał(a):8 to nie obcas :diabloti: to pantofelki :eviltong: Ja ostatnio wesele spędziłam w 12 cm, całą noc :cool3: have a good fun :cool3:Jestes masochistka... :evil_lol: Ja tez ostatnio zaczelam nosic wysokie buty - wieczna chlopczyca :diabloti: Nawet na imprezy chodzilam w adidasach :D (i dzis tez wybieram wygodne adidaski, moje nogi nie zniosa wysokich obcasow po wczorajszym :evil_lol:) A teraz... z poczatku pokracznie, ale im wiecej tuptam tym jest lepiej :multi: I podobaja mi sie takie kur**skie, mega wysokie buty mrrr :loveu: kamilka91 napisał(a):Ja się zabijam na najmniejszych obcasikach... :oops: Ale jestem dość wysoka, więc w butach na obcasie wyglądam jak potwór :lol: (pomijając już fakt, że dość trudno dostać szpilki rozm. 41... )Meeega wysokie kobitki sa szeksi :cool3: :evil_lol: To nawet lepiej ze jestes wysoka, bo jak ubierzesz takie 15cm to nogi bedziesz miala jak do nieba :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):a ja kocham szpilki !! :multi: mam 175 wzrostu i uwielbiam nosić 10 cm obcasy :diabloti: w swojej szafie mam tylko kilka par na płaskim - balerinki, trampki i adaśki :lol: http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRzAAsKPMI/AAAAAAAAAXk/wkmDnK0Zb9k/DSC_1450.JPG aaaach pozachwycałam się Marcelim, słońcem, zieleniną :loveu: u nas już tyle śniegu, że już zapomniałam o tej zgniłej trawie co to była niedawno :p ale też piszesz, ze zasypało Was, więc widzę, ze idziesz raz na długi czas z aparatem na spacer, robisz tysiąc zdjęć a później zaspokajasz tu dogomaniaski głód fotkowy...sprytne a tak w ogóle było dzisiaj u Nas śliczne słońce, to pozdrawiamy Was promieniście i cieplutko 8)Uaaaaa... Zyrafo Ty :evil_lol: Ja troszke nizsza, 170cm :oops: Oj to nie jest tak ze robie i wrzucam przez tydzien - staralam sie wrzucac na biezaco. Ale zostalo mi kilka a musialam zrobic przerwe od dogo, dlatego reszte dodaje po takim czasie, jak jiz spadl snieg :) A u nas z kolei szaro i brzydko :placz: Niufciak napisał(a):http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRzAeSiRlI/AAAAAAAAAXw/cRBOKodLmkA/DSC_1467.JPG Balecik:D:D http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRzAKt0MWI/AAAAAAAAAXo/T01ANPvbnzc/DSC_1454.JPG Niewidzialna piłka?Czesc :multi: Marcel lubi niewidzialne pilki :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie bedzie zdjec :-P Bo nkt juz tu nie zajrzy do Ciebie, sie wystrasza :D ale foty sa swietne. szkoda tylko ze jestem na 3? ehh, :( Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Proszeeeee :placz: Ja ich tu nie potrzebuje :evil_lol: Wiecie kotki ze to zart :calus: Quote
NightQueen Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 :: FiGa :: napisał(a): Wtedy byloby pod slonce :diabloti: Ale ok - bede manewrowac, dzieki za rede guru :loveu: Na swoim, czy czyims dzieciaku? :hmmmm: Hahaha poczekajcie niech tylko natrafie na taka gdzies w sklepie :diabloti: guru ? :roflt: oplułam monitor :evil_lol: swojego nie mam, będę tresować dziecka sąsiadów bo mnie wyprowadzają z równowagi, niewychowane gówniarze :angryy: po kilkam i będą jak w zegarku :diabloti: Jestes masochistka... :evil_lol: Ja tez ostatnio zaczelam nosic wysokie buty - wieczna chlopczyca :diabloti: Nawet na imprezy chodzilam w adidasach :-D (i dzis tez wybieram wygodne adidaski, moje nogi nie zniosa wysokich obcasow po wczorajszym :evil_lol:) A teraz... z poczatku pokracznie, ale im wiecej tuptam tym jest lepiej :multi: I podobaja mi sie takie kur**skie, mega wysokie buty mrrr :loveu: ja tez długo nie chodziłam w obcasach, a teraz nie pamiętam kiedy chodziłam w płaskich :evil_lol: mi też się podobają :loveu: ale w takich 14 cm to już się tragicznie źle chodzi, to sa tylko buty do stania, nie do chodzenia :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Meeega wysokie kobitki sa szeksi :cool3: :evil_lol: To nawet lepiej ze jestes wysoka, bo jak ubierzesz takie 15cm to nogi bedziesz miala jak do nieba :evil_lol: Taak, ale muszą być do tego szczupłe... ja nie jestem :oops: No a poza tym jestem niesamowitą łajzą, kiedyś skręciłam sobie kostkę... stojąc, w zupełnie płaskich butach :oops: :D Toteż obcasy omijam z daleka, nie chcę się zabić. Quote
:: FiGa :: Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='NightQueen']guru ? :roflt: oplułam monitor :evil_lol: swojego nie mam, będę tresować dziecka sąsiadów bo mnie wyprowadzają z równowagi, niewychowane gówniarze :angryy: po kilkam i będą jak w zegarku :diabloti: ja tez długo nie chodziłam w obcasach, a teraz nie pamiętam kiedy chodziłam w płaskich :evil_lol: mi też się podobają :loveu: ale w takich 14 cm to już się tragicznie źle chodzi, to sa tylko buty do stania, nie do chodzenia :evil_lol:[/QUOTE]Biedny monitor :eil_lol: Strach myslec ile razy byl juz opluwany :evil_lol: Hahaha chcialabym zobaczyc mine sasiadki nakrywajacej Cie na tym :evil_lol: Wariatka :evil_lol: To na spacery z psem tez szpile? :evil_lol: [quote name='Niufciak']Witamy i zapraszamy do nas na fotki;)[/QUOTE]Czesc ;) Jak znajde dluzsza chwile to was odwiedze ;) [quote name='kamilka91']Taak, ale muszą być do tego szczupłe... ja nie jestem :oops: No a poza tym jestem niesamowitą łajzą, kiedyś skręciłam sobie kostkę... stojąc, w zupełnie płaskich butach :oops: :D Toteż obcasy omijam z daleka, nie chcę się zabić.[/QUOTE]Obcasy wyszczuplaja lapki :oops: Ale fakt faktem nie kazdy sie w nich dobrze czuje - wroc! Nikt sie z nich dobrze nie czuje :lol: Po czasie po prostu przyzwyczaja sie do bolu hahaha :evil_lol: Ja widzialam orla cien idac po lodzie w adaskach :evil_lol: A w wysokich butach nie - bo mam sie na bacznosci :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Biedny monitor :eil_lol: Strach myslec ile razy byl juz opluwany :evil_lol: Hahaha chcialabym zobaczyc mine sasiadki nakrywajacej Cie na tym :evil_lol: Wariatka :evil_lol: To na spacery z psem tez szpile? :evil_lol: [/QUOTE] już się zawiesza, bo zamokną nieco :diabloti::evil_lol: bywa że i w szpilach, ale nie przepadam za tym bo mi się obcasy w ziemię wbijają i jak wyciągam nogę to razem z trawskiem, wygląda to jak szaszłyk :diabloti::evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Podziwiam Cię ;) Chyba nigdy nie przestanę podziwiać kobiet w szpilkach... Quote
DominikaAnna Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 o wróciłaś już :) fotki super. Zresztą jakie mogą być, jak jest na nich Marcelek :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='kamilka91']Podziwiam Cię ;) Chyba nigdy nie przestanę podziwiać kobiet w szpilkach...[/QUOTE]Ja tez :diabloti: Bo ja naprawde rzadko szpile ubieram - czasami na imprezy i zawsze jak chce zrobic na zlosc bylemu facetowi :evil_lol: [quote name='DominikaAnna']o wróciłaś już :) fotki super. Zresztą jakie mogą być, jak jest na nich Marcelek :loveu:[/QUOTE] A teraz na dobre... :( Kuzynka pojechala... :( :placz: Zaczynam sie Ciebie bac :megagrin: Quote
Recommended Posts