:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='nicnasile']dzieciak, młoda, czasem jeszcze wyzywamy się od dętek, więc "ej dętko" nie jest mi obce :D reszty nie ujawnię, a ten dzieciak to od tego, że jestem o rok młodsza od reszty klasy ;O Ok, wiec bedziesz detka :D (Nie mam ę na niemieckiej klawiaturze...) A zabij mnie bo to to piekne jest!!!! :loveu: Stawiam finlandie dziewczyny :D Quote
kamilka91 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No i znowu mi przeskoczyło, i teraz już nikt nigdy nie odczyta mojego superposta! :cry: Taak, upiłaś mnie. Quote
nicnasile Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Finlandia :loveu: Spoko, moge byc detka! Przestan, przypadkiem mi ta fota wyszla, bo lampka nie doświetlila... co nie zmienia faktu, że też ją lubię :-) Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Kamis, pedze z pomoca :D kamilka91 napisał(a):Noo dobra, może jakiegoś supersłabego drinka wypiję... Chyba nie umrę od razu :D Ja tez nie pije ale.... no z wami mam sie nie napic? :D:D:D Detko - bla bla bla, masz do tego lapki i juz :loveu: Quote
kamilka91 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 nicnasile napisał(a):Spoko, ja właśnie obmyślam plan jak % wnieść na 100dn. niestety, jestem drewnem, bawię się w klimatach koncertowych (rap, soul etc) więc potrzebne będzie wsparcie niestety, albo stety... haha U nas nie było z tym żadnego problemu ;) Nawet na filmiku ze studniówki jest pokazane, jak pod stołem mamy pełno flaszek :D A gdzie będziesz mieć? Quote
nicnasile Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Opera Nova, no oby nie było problemu :-p JAK SKACZĄ, masakra ;/ Quote
nicnasile Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs386.snc4/44900_1188017316647_1714760494_350768_2467606_n.jpg :loveu: Spoko, ja właśnie obmyślam plan jak % wnieść na 100dn. niestety, jestem drewnem, bawię się w klimatach koncertowych (rap, soul etc) więc potrzebne będzie wsparcie niestety, albo stety... haha Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Oglądam plotkarę, właśnie Chuck sprzedał Blair za hotel :mad: ale się zdenerwowałam :mad: you know you love me XO XO gossip girl :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='kamilka91']Ty nie pijesz? Hahaha. :roflt:Chcesz jakis kontakt do moich znajomych moze ? :diabloti: Ja nie potrzebuje na imprezie sie najeb.... yy zeby sie dobrze bawic :evil_lol: A na imprezach pije... wode mineralna (wodę nie wódę :D) Wole zapalic.... :diabloti: [quote name='nicnasile']http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs386.snc4/44900_1188017316647_1714760494_350768_2467606_n.jpg :loveu: Spoko, ja właśnie obmyślam plan jak % wnieść na 100dn. niestety, jestem drewnem, bawię się w klimatach koncertowych (rap, soul etc) więc potrzebne będzie wsparcie niestety, albo stety... haha Oj w torebce normalnie! U nas po 100dni wynieslismy caly wor pustych butelek :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 nicnasile napisał(a):jajaj, w jaka ja torebke 0,5 zmieszcze? :D ale spoko, biore aparat, pozyczam torbe foto wieksza i tam wepchne :DJak wezmiesz wieksza to i 2 wcisniesz :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ups chyba spoiler zrobiłam :siara::diabloti: nic więcej nie mówię, ale nadrabiaj szybko odcinki :cool3: on ma obłędne te wąsy :loveu::loveu: Quote
kamilka91 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 nicnasile napisał(a):Opera Nova, no oby nie było problemu :-p JAK SKACZĄ, masakra ;/ Też miałam w Operze. Nie było problemu :D Nam to nawet biletów (zaproszeń, czy jak to się zwie...) nie sprawdzali... No masakra, wbiłam się gdzieś w środek :crazyeye: :angryy: Quote
nicnasile Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 jajaj, w jaka ja torebke 0,5 zmieszcze? :D ale spoko, biore aparat, pozyczam torbe foto wieksza i tam wepchne :D Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='NightQueen']Oglądam plotkarę, właśnie Chuck sprzedał Blair za hotel :mad: ale się zdenerwowałam :mad: you know you love me XO XO gossip girl :loveu:ZABIJE CIEEEEEEE!!!! Ale... dlaczego to zrobil... :-o NIE!!! Nie chce znac szczegolow :evil_lol: Marcelek tez juz upity i... spiewa :crazyeye: Quote
nicnasile Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 NightQueen napisał(a):Oglądam plotkarę, właśnie Chuck sprzedał Blair za hotel :mad: ale się zdenerwowałam :mad: you know you love me XO XO gossip girl :loveu: 3 seria? Ja nie pamiętam tego momentu, moze do tego jeszcze nie doszlam/? / Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 nicnasile napisał(a):NIE GADAJ! Bo ja jestem na 12 !! :D wyprzedziłam wszystkich :diabloti: jadę po 6 dziennie :diabloti::evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Spoiler zrobiłam? :siara::diabloti: ups już nie będę nic mówić ale nadrabiaj szybko odcinki :cool3: wąsy ma świetne :loveu: nicnasile napisał(a):3 seria? Ja nie pamiętam tego momentu, moze do tego jeszcze nie doszlam/? / 17 odcinek 3 serii :cool3: ja jadę po 6 odcinków dziennie teraz :diabloti: Quote
nicnasile Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ej znacie strone mistrzowie.org ? polecam, ludzie mają naprawdę głupie pomysły, ale nieraz jestem popłakana ze śmiechu http://mistrzowie.org/157787/Pies Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='nicnasile']ej znacie strone mistrzowie.org ? polecam, ludzie mają naprawdę głupie pomysły, ale nieraz jestem popłakana ze śmiechu http://mistrzowie.org/157787/Pies :roflt: :roflt: Quote
kamilka91 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 nicnasile napisał(a):3 seria? Ja nie pamiętam tego momentu, moze do tego jeszcze nie doszlam/? / NightQueen napisał(a):wyprzedziłam wszystkich :diabloti: jadę po 6 dziennie :diabloti::evil_lol: NightQueen napisał(a):już nie będę nic mówić ale nadrabiaj szybko odcinki :cool3: 17 odcinek 3 serii :cool3: ja jadę po 6 odcinków dziennie teraz :diabloti: nicnasile napisał(a):NIE GADAJ! Bo ja jestem na 12 !! :D :stupid::chaos::mdleje: Jeszcze chwila i zaraz też zacznę to oglądać... :roll: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 NightQueen, zaraz ZRAPORTUJE TEGO POSTA Ty, TY..... Ty. :lol: Wasy???????????????? :crazyeye: raportuj, dadzą mi bana :diabloti: ale razem z Chuckiem to przetrwany :evil_lol: wąsy w sensie broda :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='NightQueen']ups chyba spoiler zrobiłam :siara::diabloti: nic więcej nie mówię, ale nadrabiaj szybko odcinki :cool3: on ma obłędne te wąsy :loveu::loveu:NightQueen, zaraz ZRAPORTUJE TEGO POSTA Ty, TY..... Ty. :lol: Wasy???????????????? :crazyeye: [quote name='NightQueen']ja jadę po 6 odcinków dziennie teraz :diabloti::mdleje: [quote name='nicnasile']NIE GADAJ! Bo ja jestem na 12 !! :DWlasnie :x Quote
Recommended Posts