Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgS6UgvoI/AAAAAAAAATI/FMwfvJ2bE2c/DSC_1145.JPG :loveu: świetne ujęcie :)
to nad jeziorkiem boskie;)

mój pies też nie jest ciekawym obiektem, ogólnie ma mnie gdzieś, a jak mam aparat to już w ogóle.. ale wyboru nie mam więc się z nim męczy muszę:eviltong:
wiosnę macie genialną:loveu: u mnie dzisiaj też cieplutko ale trawa jak sraka, a u Ciebie taka zielona :)
chociaż ja na ferie żądam śniegu xd

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Moje psy siedza po 8h same nie raz :diabloti: Myslisz ze powinnam oddac bom zUa wUascicielka? :evil_lol: Psiaka mozna wszystkiego nauczyc ;)

Dobrze wiesz, że tak nie myślę. ;-) Jednocześnie uważam, że dla takiego młodego beagle moja osoba nie byłaby odpowiednim opiekunem, albowiem czasu coraz mniej, godzinami poza domem. Ale jedno mogę stwierdzić na pewno, nauczyłby mnie obowiązkowości, lepszego planowania czasu, no i może jakby trochę rozrabiał, to...porządku? ;-)

Ehh, dziewczyny do jutra muszę podjąć decyzję dot 100dn, iść sama, czy z kimś, nie wiem :(

Posted

Avaloth napisał(a):
http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgS6UgvoI/AAAAAAAAATI/FMwfvJ2bE2c/DSC_1145.JPG :loveu: świetne ujęcie :)
to nad jeziorkiem boskie;)

mój pies też nie jest ciekawym obiektem, ogólnie ma mnie gdzieś, a jak mam aparat to już w ogóle.. ale wyboru nie mam więc się z nim męczy muszę:eviltong:
wiosnę macie genialną:loveu: u mnie dzisiaj też cieplutko ale trawa jak sraka, a u Ciebie taka zielona :)
chociaż ja na ferie żądam śniegu xd
Fizgulowa sie ludzie zachwycaja zawsze, a to taki ciemniak jest :lol: Jest posluszna itp, ma "zrywy" kedy to zaczyna swirowac, biegac w kolko itp. Ale jesli chodzi o jakies zabawy pileczka czy patykami to tylko w domu, ew na parkingu pod domem.
A aparatu nie znosi :shake: Ale to jest moja wina - moje poczatki z robieniem jej zdjec byl taki jak u wiekszosci - flesz i ostro po oczach :diabloti:

nicnasile napisał(a):
Dobrze wiesz, że tak nie myślę. ;-) Jednocześnie uważam, że dla takiego młodego beagle moja osoba nie byłaby odpowiednim opiekunem, albowiem czasu coraz mniej, godzinami poza domem. Ale jedno mogę stwierdzić na pewno, nauczyłby mnie obowiązkowości, lepszego planowania czasu, no i może jakby trochę rozrabiał, to...porządku? ;-)

Ehh, dziewczyny do jutra muszę podjąć decyzję dot 100dn, iść sama, czy z kimś, nie wiem :(
Starsze beagle tez sa w potrzebie :siara:

Pies jak nie narozrabia to jest zle, wiec jak najbardziej w porządku :diabloti:

Idz z kims z kim bedziesz sie dobrze bawic! :multi:
Nie wiem jak jest w innych miastach ale u nas bylo tak ze wszyscy bawili sie razem (w klasie wszyscy bardzo zzyci bylismy) i nawet jesli ktos byl bez partnera to nie czul sie sam ;)

Posted

Figa, przestań z tymi beaglami, bo po nocy mi się śni pies :( A ostatnio nawet znalazłam moją smycz flexi, którą dostałam lata temu na prezent, leży nieużywana i czeka na jakiegoś stwora. Śmieszne, ale takie prezenty kiedyś chciałam dostawać...
Idę z dobrym kumplem chyba! Klasę mam zajeb..., więc będzie git, mam nadzieję, haha!

Posted

Anusia&Saba napisał(a):

Boskie tereny to wam pokazemy jak wybierzemy sie z psiakami w gory :loveu:

nicnasile napisał(a):
Figa, przestań z tymi beaglami, bo po nocy mi się śni pies :( A ostatnio nawet znalazłam moją smycz flexi, którą dostałam lata temu na prezent, leży nieużywana i czeka na jakiegoś stwora. Śmieszne, ale takie prezenty kiedyś chciałam dostawać...
Idę z dobrym kumplem chyba! Klasę mam zajeb..., więc będzie git, mam nadzieję, haha!

Ja Ci przeciez nie wpycham psa :) Jesli kiedys rzeczywiscie sie na takowego zdecydujesz to chcialabym zebys wiedziala ze sa, gdzies tam, beaglowe istotki, ktore cierpia i czekaja w ciemnych i zimnych boksach na swoja szanse...
Wiesz co ja przezywam widzac te nakrapiane psie mordki za kratami? Bardzo czesto wycienczone do granic? :( Cierpie, ale patrze na to, pomagam, bo tyle moge dla nich zrobic...

Pokazesz fotki po 100dni? :cool3:

Posted

Wiem, ze nie, to tez byl troszkę żarcik. ;-) Bardzo bym chciała taką istotkę przygarnąć, dlatego tym bardziej mnie to boli :(

Fotki? hehe, jeszcze 2tyg, a później od razu jadę w góry, ale zobaczymy. Ja mam taką mordkę, że chyba nie pokażę :diabloti:

Posted

nicnasile napisał(a):
Wiem, ze nie, to tez byl troszkę żarcik. ;-) Bardzo bym chciała taką istotkę przygarnąć, dlatego tym bardziej mnie to boli :(

Fotki? hehe, jeszcze 2tyg, a później od razu jadę w góry, ale zobaczymy. Ja mam taką mordkę, że chyba nie pokażę :diabloti:
Hej w koncu przyjdzie i czas kiedy bedziesz mogla sobie na psiaka pozwolic ;) :calus:

Goryyyyy :loveu: Masz narobic duzo zdjec!!! I je tu wstawic, bo chce je zobaczyc :lol: Jesli nie masz swojej galerii to mozesz uzywac naszej :evil_lol: [SIZE="1"](przynajmniej co jakis czas beda jakies dobre fotki :lol:)

Kaja10014 napisał(a):
http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMgQyuC6TI/AAAAAAAAAS4/AsphozR_v78/DSC_1140.JPG
:roflt:Co za wzrok :roflt:

CZy tylko u mnie jest tak ciemno, ze przy ISO 2000 i 1/500 nie widać psa? :placz::placz:

PotForek ;)

A moze dluzszy czas ustaw?
Przed chwilka bylismy na spacerze, chcialam zobaczyc czy uda mi sie cos zrobic, bylo ciemno i szaro.
Bez zadnej obrobki, jedynie pomniejszone

ISO 640, 1/100

A tu troche rozjasnione na Photofiltre

ISO 640, 1/160

Posted

Cos za cos :diabloti:

Poczekaj niech Ci slonko wyjdzie :loveu: Bedziesz mogla sie wyzyc za te wszystkie szare dni :lol:

A no właśnie.

Czekam, 1200 klatek na gnioty już zmarnowałam. Niech matka natura nie karze mi długo czekać, bo nie wyrobię.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
A no właśnie.

Czekam, 1200 klatek na gnioty już zmarnowałam. Niech matka natura nie karze mi długo czekać, bo nie wyrobię.

Cierpliwosci :calus: Jeszcze sie naszalejesz :evil_lol:

Posted

Hej w koncu przyjdzie i czas kiedy bedziesz mogla sobie na psiaka pozwolic ;) :calus:

Goryyyyy :loveu: Masz narobic duzo zdjec!!! I je tu wstawic, bo chce je zobaczyc :lol: Jesli nie masz swojej galerii to mozesz uzywac naszej :evil_lol: (przynajmniej co jakis czas beda jakies dobre fotki :lol:)

Oj pozwolę sobie na psa, pozwolę :diabloti:
Spoko, jadę ze znajomymi, którzy jakieś tam pojęcie o fotach mają, więc może coś będzie ciekawego. Galerii swojej nie mam, jak będzie pies- będzie galeria :diabloti: dobre fotki? R u kidding me? Twoje sa soczysssste! A na fote ze 100dn mam pomysla, oj mam :diabloti:

Posted

nicnasile napisał(a):
Oj pozwolę sobie na psa, pozwolę :diabloti:
Spoko, jadę ze znajomymi, którzy jakieś tam pojęcie o fotach mają, więc może coś będzie ciekawego. Galerii swojej nie mam, jak będzie pies- będzie galeria :diabloti: dobre fotki? R u kidding me? Twoje sa soczysssste! A na fote ze 100dn mam pomysla, oj mam :diabloti:

Tylko kiedy :placz: Ja chce juz ogladac te cudenka pstrykane przez Ciebie :placz:

Pisalam Ci juz :siara: Nie wazne kiedy bedzie ten pies - galeria juz moze na niego czekac :diabloti:

Tak, dobre :razz: Widzialam ze potrafisz :razz:

Ojeeej obudzilas oja ciekawosc :multi: Kiedy ta 100dnia?

Posted

A tam, póki nie macie nic przeciwko, będę tutaj wrzucała, tym bardziej, że nie ma czego :diabloti:
Dziś za oknem mieliśmy piękne niebo, ale nie udało mnie się tego uchwycić :(
28.01, a 29 jadę do Białki :cool3:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Nicnasile, toć możesz założyć galerię, gdzie będą zdjęcia Twojego autorstwa, a nie Twojego psa ;)
Potem możesz ją przemianować i tylko swojego brzydala dawać, ale póki co...

http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRynx7qTmI/AAAAAAAAAXA/NZZEsuSoaxs/DSC_1409.JPG - piękny Kangurek :lol:
Ta, namow ja na to :evil_lol:
:loveu:
nicnasile napisał(a):
A tam, póki nie macie nic przeciwko, będę tutaj wrzucała, tym bardziej, że nie ma czego :diabloti:
Dziś za oknem mieliśmy piękne niebo, ale nie udało mnie się tego uchwycić :(
28.01, a 29 jadę do Białki :cool3:

U nas blekitno i bez zadnej chmutki :loveu: Nawet ksiezyc widac :)

JA TEZ CHEEEEEEEEEEEEE :placz:

Posted

[quote name='nicnasile']na 100dniowke chcesz? :evil_lol::evil_lol:

ja ostrzegam, nie umiem robić krajobrazow, nieba, czy czegoś tam, ale mniej więcej tak to wyglądało:
http://img560.imageshack.us/img560/6696/niebko.jpgTeeez :multi:
Do Bialki chceeee :multi:

Sliczne :loveu:
Gdybys ruszyla tylek z domu i wyszla na ladny plener to wiesz co by bylo? :cool3:
[quote name='Czarna_Owieczka']łeee, czemu u nas nie ma takiej pogody :watpliwy:
http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRynx7qTmI/AAAAAAAAAXA/NZZEsuSoaxs/DSC_1409.JPG
też chcę robić takie piękne zdjęcia :modla:

:mad:Bo nie zaplaciliscie pogodowego!!! :evil_lol:

A ja chce robic takie jak Ty, zamienimy sie? :evil_lol:

[quote name='Anusia&Saba']http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTRynx7qTmI/AAAAAAAAAXA/NZZEsuSoaxs/DSC_1409.JPG
To się na kalendarz nadaje :loveu:Jasne :lol:

[quote name='kamilka91']Tak, Anusia, racja :cool3:
Typowy wrzesień :D
Jasne x2 :evil_lol:

W polowie stycznia :evil_lol: