:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Luzia napisał(a):Od tego ciągłego "pyfania" w końcu górna warga Ci się zdeformuje :evil_lol: Nie ma takiej opcji O.o Ona juz jest specjalnie do tego przystosowana :evil_lol: Lepiej znam swojego psa :lol: Quote
Luzia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Ona juz jest specjalnie do tego przystosowana :evil_lol: Lepiej znam swojego psa :lol: Z czasem nie będziesz umiała już wydawać żadnych innych dzwięków :lol: Nie zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości... czy jakoś tak :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Luzia napisał(a):Z czasem nie będziesz umiała już wydawać żadnych innych dzwięków :lol: Nie zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości... czy jakoś tak :evil_lol: A po co mi inne :roflt: Ja znam krocej - pie**olisz :evil_lol: :roflt: Quote
Luzia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):A po co mi inne :roflt: Ja znam krocej - pie**olisz :evil_lol: :roflt: Do rozmowy? Chyba że migowy znasz :lol: Można i tak, chciałam być "kurturarna" :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Luzia napisał(a):Do rozmowy? Chyba że migowy znasz :lol: Można i tak, chciałam być "kurturarna" :evil_lol: Pffffffffffff :evil_lol: Po co sobie komplikowac zycie :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Pffffffffffff :evil_lol: Po co sobie komplikowac zycie :evil_lol: no nie a ta znowu zaczyna :P Dla zabawy ? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Bawi Cie komplikowanie sobie zycia? :lol: Naprawde ciezkim przypadkiem jestes :evil_lol: Pf. Pf. Pf. Pfffffffffffffffffff. :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ciebie chyba poje... przepraszam. Bardzo fajne zdjęcia! Tam masz taaaaaaaaaaki piękny bookeh na niektórych, że szok! Idź się lecz! :-p [quote name=':: FiGa ::']Prawda? :evil_lol: [SIZE="5"] nicnasile, czytasz to??? Patrz jakie beaglowe cudenko jest do adopcji :loveu: ZAKOCHAŁAM SIĘ CHYBA :loveu: Niestety, nie jestem w stanie zapewnić mu dobrej opieki, ale dawaj link do wątku to sobie poczytam i popłaczę, ehh :( Quote
kajkoowa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7MFsG3II/AAAAAAAAAL8/8npPEJB00s0/DSC_0610.JPG ale oni do siebie pasują :loveu: http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7OY_fQgI/AAAAAAAAAMQ/ZTRu34TYVPg/s576/DSC_0637.JPG Figa myśli: ,,Boże, a ten się znowu podlizuje" :evil_lol: Nie no, ta się zabrała od razu do poważnej obróbki! Mi 5 minut zajęło wrzucenie zdjęcia do PSa :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Bawi Cie komplikowanie sobie zycia? :lol: Naprawde ciezkim przypadkiem jestes :evil_lol: Pf. Pf. Pf. Pfffffffffffffffffff. :evil_lol: A tam od razu komplikować, ubarwiać moja droga ubarwiać :evil_lol: To jest odpowiednie słowo :lol: To bezczelne pyfanie na mnie zignoruję :obrazic: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dzień Dobry Figulaski ! ! ! :sweetCyb: Quote
DominikaAnna Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 To mi się chyba najbardziej podoba :loveu: http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7ddcCqjI/AAAAAAAAAOQ/st-Y8nDjWv4/DSC_0774.JPG cudne kropy :D Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Figowce, gdzie się podziewacie?! co tu tak cicho :o Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Czessssc :loveu: Dzis w koncu mielismy SLONECZKO :loveu: :sweetCyb: [quote name='nicnasile']Ciebie chyba poje... przepraszam. Bardzo fajne zdjęcia! Tam masz taaaaaaaaaaki piękny bookeh na niektórych, że szok! Idź się lecz! :-p ZAKOCHAŁAM SIĘ CHYBA :loveu: Niestety, nie jestem w stanie zapewnić mu dobrej opieki, ale dawaj link do wątku to sobie poczytam i popłaczę, ehh :(Mozliwe :diabloti: Taaa... zebym to ja jeszcze wiedziala skad sie to wzielo to byloby calkiem fajnie :lol: Nie placz :calus: Na forum pieski swiat pisze dziewczyna ktora oglasza same beagielki i: http://www.pieskiswiat. fora .pl/psy-w-potrzebie,22/do-adopcji-sliczny-beagle-wroclaw,6323.html (usun spacje ;)) [quote name='Kaja10014']http://lh3.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7MFsG3II/AAAAAAAAAL8/8npPEJB00s0/DSC_0610.JPG ale oni do siebie pasują :loveu: http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7OY_fQgI/AAAAAAAAAMQ/ZTRu34TYVPg/s576/DSC_0637.JPG Figa myśli: ,,Boże, a ten się znowu podlizuje" :evil_lol: Nie no, ta się zabrała od razu do poważnej obróbki! Mi 5 minut zajęło wrzucenie zdjęcia do PSa :evil_lol:Jaka powazna obrobka.....? Ja nawet PSa nie mam :evil_lol: [quote name='Luzia']A tam od razu komplikować, ubarwiać moja droga ubarwiać :evil_lol: To jest odpowiednie słowo :lol: To bezczelne pyfanie na mnie zignoruję :obrazic:Hahahaha ok :evil_lol: Pf :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Dzień Dobry Figulaski ! ! ! :sweetCyb::calus: [quote name='DominikaAnna']To mi się chyba najbardziej podoba :loveu: http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7ddcCqjI/AAAAAAAAAOQ/st-Y8nDjWv4/DSC_0774.JPG cudne kropy :D:loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Figowce, gdzie się podziewacie?! co tu tak cicho :oYyyyy... :scared: Quote
Avaloth Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 nie wierzę :crazyeye::crazyeye: ze dwa dni mnie nie było a ani Figowa ani Luiza nic nie napisały :-o w ciężkim szoku jestem. dobrze się czujecie dziewczęta ?:diabloti: Quote
kamilka91 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Czessssc :loveu: Dzis w koncu mielismy SLONECZKO :loveu: :sweetCyb: No to zdjęcia poproszę :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 :: FiGa :: napisał(a): Dzis w koncu mielismy SLONECZKO :loveu: :sweetCyb: masz zdjęcia? :razz: ja nadal nadzieją spoglądam w niebo :wink: Quote
kamilka91 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja też, Owieczko... U mnie wprawdzie nie pada, ale 'zachmurz' wielki jest... I błoćko, bagienka i jeziorka wszędzie... :roll: Ale już niedługo... Niedługo wiosna! :multi: Sylwio. Daawaaaj zdjęcia, teraz już się nie wykręcisz! Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 kamilka91 napisał(a):Ja też, Owieczko... U mnie wprawdzie nie pada, ale 'zachmurz' wielki jest... I błoćko, bagienka i jeziorka wszędzie... :roll: Ale już niedługo... Niedługo wiosna! :multi: dlatego kaloszki dobra rzecz...polecam ! :razz: ja liczę na to, że w marcu będzie już wczesna wiosna - ciepło, sucho i słonecznie! :loveu: Quote
kamilka91 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja moje wszystkie kalosze do schroniska wywożę, bo tam mi się przydają bardziej - zwykłe buty mi przemakają. No i pieski gryzą, więc wszystkie dziurawe... :roll: Chyba muszę sobie jednak kupić takie 'domowe'... :) Ja liczę na to, że wiosna będzie... jeszcze w styczniu :evil_lol: Nienawidzę zimy! Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='Avaloth']nie wierzę :crazyeye::crazyeye: ze dwa dni mnie nie było a ani Figowa ani Luiza nic nie napisały :-o w ciężkim szoku jestem. dobrze się czujecie dziewczęta ?:diabloti:Wszystko sie z czasem nudzi :diabloti: [quote name='kamilka91']No to zdjęcia poproszę :eviltong::grins: [quote name='Czarna_Owieczka']masz zdjęcia? :razz: ja nadal nadzieją spoglądam w niebo :wink::grins: [quote name='kamilka91']Ja też, Owieczko... U mnie wprawdzie nie pada, ale 'zachmurz' wielki jest... I błoćko, bagienka i jeziorka wszędzie... :roll: Ale już niedługo... Niedługo wiosna! :multi: Sylwio. Daawaaaj zdjęcia, teraz już się nie wykręcisz!U nas dzis bylo niebo blekitne :loveu: :grins: [quote name='Czarna_Owieczka']dlatego kaloszki dobra rzecz...polecam ! :razz: ja liczę na to, że w marcu będzie już wczesna wiosna - ciepło, sucho i słonecznie! :loveu:Kaloszki super sprawa, szczegolnie na blotniste spacery z psiakami :loveu: [quote name='kamilka91']Ja moje wszystkie kalosze do schroniska wywożę, bo tam mi się przydają bardziej - zwykłe buty mi przemakają. No i pieski gryzą, więc wszystkie dziurawe... :roll: Ja liczę na to, że wiosna będzie... jeszcze w styczniu :evil_lol: Nienawidzę zimy!Ojj jak ja tesknie za tymi psiorami wiszacymi mi na adidasach :( Chcialabym schronisko tu gdzies miec :( (mam, ale nie takie jak w PL) Kocham zime :loveu: Quote
nicnasile Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Figa, ten Groszek jest świetny :( Tylko ja naprawdę obawiam się, że on by w głowę u mnie dostał, godziny sam w domu :( albo sąsiedzi by dostali :diabloti: mam za ścianą jednego goldena, co nie nauczyli go zostawać samego, a teraz zostawiają, biedak szczeka i szczeka :shake: Figa, od razu lepiej fotaski wychodzą jak nie ma śniegu, co? Ale u nas to błoto, syf.. :roll: Quote
junoo Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTMfvo5iPoI/AAAAAAAAAPI/MBnnUqQ6Kpg/DSC_0843.JPG ale fajnie :) ehhh ja chce już kolejny weekend ;) a najlepiej ferie :D ciekawe jaka pogoda nas czeka w lutym Quote
Luzia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Wszystko sie z czasem nudzi :diabloti: Nudzi... Czuję się odrzucona :( To ja sobie już pójdę żeby nie przeszkadzać :bigcry: Quote
kajkoowa Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja też chcę słoneczko :( Ostrość rewelacyjna, szacun. Quote
Recommended Posts