nicnasile Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Brawo :evil_lol: Jestem z Ciebie dumna, doprawdy :evil_lol: Dziękuję, ja z siebie też. :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 NightQueen napisał(a):nie masz się z czego cieszyć, bo teraz musisz czekać a my nie :diabloti: mi to nie przeszkadza, ja cierpliwa jestem, poza tym znam więcej pikantnych szczegółów, ha! :evil_lol: a tak w ogóle, 4 sezon uważam za bardzo udany :cool3: Quote
przeszlus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 dodaj nie i będzie moje zdanie :dibaloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Jestesmy :multi: 2h biegalismy i rzucalismy patyczka, a aparat lezal bezczynnie na lawce - sloneczko nie zaszczycilo nas swoja obecnoscia :placz: Jakies tam fotki mamy, ale to naprawde dooopa jest :( Nie umiem zdjec robic, BUNT!!!!!!!!!!! [quote name='nicnasile']Dziękuję, ja z siebie też. :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']mi to nie przeszkadza, ja cierpliwa jestem, poza tym znam więcej pikantnych szczegółów, ha! :evil_lol: a tak w ogóle, 4 sezon uważam za bardzo udany :cool3:A przed nami to wszystkkkko i... nie musimy czekac na nowe odcinki :evil_lol: [quote name='przeszlus']dodaj nie i będzie moje zdanie :dibaloti:A ogladales? :razz: Quote
nicnasile Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Figa, jak nie ma słoneczka, też da się robić. Mogę Ci jakoś pomóc? :-) Tak btw, już rozumiem dlaczego macie kaktusy, oto mój kwiatek :lol: : Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 nicnasile ratuj! :placz: Probowalam sie bawic ustawieniami i... z reszta zobaczycie... Ha! Sliczny :loveu: :evil_lol: Moje wygladaly podobnie :lol: Ale Ty swojego masz szanse jeszcze odratowac, z moimi niestety nie bylo tak pieknie :lol: Quote
nicnasile Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Figa! Właśnie się obudziłam i jestem gotowa do pomocy, tzn co prawda zaraz wychodzę, ale jak wrócę mogę pomóc! Za ciemne wychodzą, czy co? Pomogę Ci, ja mam już 32 tysiące zdjęć zrobionych moim d90 to cośtam wiem, ale wciąż nie za wiele niestety :( Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 nicnasile napisał(a):Figa! Właśnie się obudziłam i jestem gotowa do pomocy, tzn co prawda zaraz wychodzę, ale jak wrócę mogę pomóc! Za ciemne wychodzą, czy co? Pomogę Ci, ja mam już 32 tysiące zdjęć zrobionych moim d90 to cośtam wiem, ale wciąż nie za wiele niestety :( 32tys :crazyeye: Zaraz pokaze fotki to zobaczysz... :placz: Quote
NightQueen Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A ja mam dziś dzień z Chuckiem :siara::diabloti::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='NightQueen']A ja mam dziś dzień z Chuckiem :siara::diabloti::evil_lol: Niemozliwe, przeciez jest u mnie :diabloti: NightQueen, jak tylko sie zbiore to przejrze co tam u was wymodzilyscie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Niemozliwe, przeciez jest u mnie :diabloti: NightQueen, jak tylko sie zbiore to przejrze co tam u was wymodzilyscie :evil_lol: oj nie wiedziałam że ślepota wśród młodych ludzi się kręci :diabloti: sprawdź raz jeszcze, na pewno go nie ma w twoich progach :evil_lol: A do mnie nie wpadaj bo tam nudno jest :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 NightQueen napisał(a):oj nie wiedziałam że ślepota wśród młodych ludzi się kręci :diabloti: sprawdź raz jeszcze, na pewno go nie ma w twoich progach :evil_lol: A do mnie nie wpadaj bo tam nudno jest :diabloti: Siedzi tu obok i smieje sie z tego co piszesz :diabloti: To rozkrecimy te imprezkeeeee :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Ok to moze pojdziemy od poczatku.... Tak jak robilam fotki... Ale az mi sie nie chce ich tu wklejac, wszystkie do dooopy sa :angryy::angryy::angryy: MUSZE SIE NAUCZYC OBRABIAC ZDJECIA :shake: :-( :placz: Tu gdyby dodac cienie dookola to byloby calkiem znosnie... ja niestety tego nie potrafie... :wallbash: Poprawilam to tak jak potrafie najlepiej..... :roll: A reszta to po prostu gnioty...... Te zdjecia sa takie..... Bez wyrazu... :shake: I ich jakosc jest jakas doooooopna :angryy: Quote
NightQueen Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :siara: http://img6.imageshack.us/img6/5994/96790343.jpg :diabloti: Quote
BBeta Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Ale az mi sie nie chce ich tu wklejac, wszystkie do dooopy sa :angryy::angryy::angryy: Chyba troche przesadzasz, zdjęcia są ok ;) Quote
NightQueen Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 BBeta napisał(a):Chyba troche przesadzasz, zdjęcia są ok ;) BBeta widzę że nie tylko mi taki kit wciskasz? :diabloti: (bez obrazy Figa ;)) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ale az mi sie nie chce ich tu wklejac, wszystkie do dooopy sa mnie się tam zdjęcia podobają, a Ty jak zwykle marudzisz :x Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='NightQueen']:siara: http://img6.imageshack.us/img6/5994/96790343.jpg :diabloti:No wlasnie :placz: :placz: :wallbash: [quote name='BBeta']Chyba troche przesadzasz, zdjęcia są ok ;) Patrz nizej :evil_lol: [quote name='NightQueen']BBeta widzę że nie tylko mi taki kit wciskasz? :diabloti: (bez obrazy Figa ;)) Jakiej obrazy - wiem co potrafi Beata :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']mnie się tam zdjęcia podobają, a Ty jak zwykle marudzisz :x Bo to nie tooo :placz: Quote
BBeta Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 NightQueen napisał(a):BBeta widzę że nie tylko mi taki kit wciskasz? :diabloti: (bez obrazy Figa ;)) Nie znasz się :diabloti: Quote
kamilka91 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 http://lh6.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TTB7GyyKQvI/AAAAAAAAALU/NFJpnQZ5nf0/DSC_0573.JPG - słodki pychol :loveu: Nie narzekaj, nie wszystko musi być zawsze idealne ;) Quote
agrazka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 O Fidze - to co tu pisać dama i tyle, a Marcel ma śmieszne wąsiska, te wiszące :D Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Mowcie co chcecie. Kolejne gnioty... To mi sie akurat podoba - wyglada jakby sie opieral :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 UWAGA! Nie narzekam na te fotke :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts