Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

nicnasile napisał(a):
nieee! Kumpel mnie namawial oststnio, ja bym miala jechac samochodem, a on na desce, ale sie snieg stopil i temat upadl, na szczęście.. :shake:

Ja bym sie zgodzila! Ale na siedzaco :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dupa na drugi dizen fioletowa, dziekuje za taka rozrywke :roll::lol:
juz niejeden mial takie pomysly, np zjazdy na "jabłku" z Gubałówki, czy z czego tam, a na drugi dzień nie ma jak usiąść :evil_lol::evil_lol:

Posted

nicnasile napisał(a):
juz niejeden mial takie pomysly, np zjazdy na "jabłku" z Gubałówki, czy z czego tam, a na drugi dzień nie ma jak usiąść :evil_lol::evil_lol:
No az tak kopnieta nie jestem :diabloti: CHyba ze bylby to materacyk np.... ale bylaby frajda :evil_lol:

kamilka91 napisał(a):
To nawet ja na takie ciekawe pomysły nie wpadam :D
(może dlatego, że nienawidzę śniegu...)

Znajdz sobie cos, co mozna robic tylko na sniegu - pokochasz go :evil_lol:
Czarna_Owieczka napisał(a):
poczekaj aż przeschnie i wyciągaj deskę albo rolki :razz:

mylicie mi się z tymi avami :o
Na desce nie jezdze a rolki zepsulam......

Hahaha offca wzrokowiec :evil_lol:

Posted

Ja mam pusto pod postami, wiec co tam do mylenia.
Figa, materacyk? to by nie zjechal, albo wlasnie polaczny z jablkiem, ale cos czuje, ze predzej czy pozniej bylby upadeczek :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Przemek, pasztetu sobie w lodowce poszukaj :D:D

[SIZE="6"][FONT="Georgia"]Czesc Kochani :loveu:[/FONT]

To do mnie ? :D
Czemu każdy myśli że mam na imię Przemek :p Nazywam się Hubert :)

Daj mi jego zdjęćie bo tato nie wierzy w ufo :p

Posted

Ja tam zimy nie lubię, albowiem sportów zimowych nie uprawiam, jest zimno, ponuro, a na dworze śmierdzi brudnym powietrzem :obrazic: jak tak dalej pójdzie, jadę gdzieś gdzie plamy rosną, a w ogródku będę hodować oliwki :razz:

:: FiGa :: napisał(a):

Na desce nie jezdze a rolki zepsulam......

Hahaha offca wzrokowiec :evil_lol:

zacznij jeździć/napraw :lol: Ty bez rolek to bardzo dziwne zjawisko :P

Posted

HAHAHA, na takim to tylko pływania próbowałam, jak lało i namiot zalało, a materac z łaskawości swojej uniósł się ponad poziom wody :lol:

Ej a na desce już próbowałaś jeźdizć czy nie?

Posted

nicnasile napisał(a):

Niezły patent na "zbytne zdrowie" :p

Posted

Ja tego nie próbowałam, mam naprawdę dużo głupich pomysłów, ale co to, to nie :) Wystarczą mi gleby na desce, dla obserwujących to jest widowiskowe, no i fajne foty upadków wychodzą, a innej nikt nie umie mi zrobić :( Dlatego własnie pytam, czy FIGA już na desce próbowała, czy tyłek siny był, albo rączki bolały :diabloti::diabloti:

Posted

Ja tam zimy nie lubię, albowiem sportów zimowych nie uprawiam, jest zimno, ponuro, a na dworze śmierdzi brudnym powietrzem :obrazic: jak tak dalej pójdzie, jadę gdzieś gdzie plamy rosną, a w ogródku będę hodować oliwki :razz:

zacznij jeździć/napraw :lol: Ty bez rolek to bardzo dziwne zjawisko :P

Tez nie lubilam zimy... az wlazlam na deske :diabloti:

Haha ja tez bylabym za tym by sie w takie miejsce przeprowadzic :evil_lol: Ale przynajmniej 3-4 razy w roku robilabym wypady w gory :diabloti:

C'nie? :evil_lol: Spoko, naprawie je :diabloti:
przeszlus napisał(a):
Dobra dwaj zdjęćie bo tato się nie cierpliwi :p
Nie mam... No chyba ze chcecie zdjecia z piatku :evil_lol: Ale to same buraki i nie ma mnie na nich :lol:

nicnasile napisał(a):
HAHAHA, na takim to tylko pływania próbowałam, jak lało i namiot zalało, a materac z łaskawości swojej uniósł się ponad poziom wody :lol:

Ej a na desce już próbowałaś jeźdizć czy nie?

Aaaaale wypasss, plywalas na materacu w namiocieeee <radocha> :evil_lol:

Probowalam i... nie dla mnie :lol:

nicnasile napisał(a):
Ja tego nie próbowałam, mam naprawdę dużo głupich pomysłów, ale co to, to nie :) Wystarczą mi gleby na desce, dla obserwujących to jest widowiskowe, no i fajne foty upadków wychodzą, a innej nikt nie umie mi zrobić :( Dlatego własnie pytam, czy FIGA już na desce próbowała, czy tyłek siny był, albo rączki bolały :diabloti::diabloti:
Pokaaaa jakies foty upadkow :razz:

Posted

No to na desce też sobie świetnie poradzisz. Jak ciśniesz tak na rolkach, to domyślam się, że koordynację masz więcej niż dobrą, więc nic tylko wypożyczać deskę i na stok!

EDIT- dodam, niech CI będize :eviltong: powinnam usunąć mordkę, ale ona jest kwintesencją tej fotki :lol:

:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='nicnasile']No to na desce też sobie świetnie poradzisz. Jak ciśniesz tak na rolkach, to domyślam się, że koordynację masz więcej niż dobrą, więc nic tylko wypożyczać deskę i na stok!

EDIT- dodam, niech CI będize :eviltong:

:oops::oops::oops:
A to Tobie o snowboard chodzilo? :D JEZDZE!!!! Tzn... ucze sie :oops:

[quote name='kamilka91']Sylwia - zazdroszę, ja to się na rolkach zabijam :D
Weronika - fajna mina :D

Ja tez nie od razu zaczelam latac :lol: Wszystko to lata jazdy i upadkow :D

Posted

kamilka91 napisał(a):
Jasne. Ja przez 2 lata próbowałam :D To szybciej chodzę, niż jeżdżę :lol:

Też nie wiedziałam, że jej o snowboard chodzi :D (myślałam raczej o deskorolce :eviltong:)
Widocznie nie mialas tak dobrego nauczyciela jak ja :evil_lol:

;)

nicnasile napisał(a):
no o snowboard! A myślałaś, że o co, bo nie wiem w sumie :lol:
Pisalas o rolkach, a na rolkach raczej smiga sie w lato :lol: I dodalas deska to pomyslalam DESKOROLKA :D

oooh, ależ mnie dzisiaj mobilizujecie do ruszenia tyłka :loveu:

Rusz go, rusz :lol: !!

Posted

jejku, na deskorolce to...sie zabilam prawie niedawno :( a to niby takie podobne ze snowboardem!
No nic dziewczęta idę pofocic i się pobawić na koncercie mojego ukochanego zespołu :loveu: życzę miłego wieczorku :cool1: