:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 nicnasile napisał(a):nieee! Kumpel mnie namawial oststnio, ja bym miala jechac samochodem, a on na desce, ale sie snieg stopil i temat upadl, na szczęście.. :shake: Ja bym sie zgodzila! Ale na siedzaco :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 i dupa na drugi dizen fioletowa, dziekuje za taka rozrywke :roll::lol: juz niejeden mial takie pomysly, np zjazdy na "jabłku" z Gubałówki, czy z czego tam, a na drugi dzień nie ma jak usiąść :evil_lol::evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 To nawet ja na takie ciekawe pomysły nie wpadam :D (może dlatego, że nienawidzę śniegu...) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 :: FiGa :: napisał(a):W ciagu 2 dni snieg stopnial.... prawie nic nie zostalo, tylko bloto :placz: poczekaj aż przeschnie i wyciągaj deskę albo rolki :razz: mylicie mi się z tymi avami :o Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 nicnasile napisał(a):i dupa na drugi dizen fioletowa, dziekuje za taka rozrywke :roll::lol: juz niejeden mial takie pomysly, np zjazdy na "jabłku" z Gubałówki, czy z czego tam, a na drugi dzień nie ma jak usiąść :evil_lol::evil_lol:No az tak kopnieta nie jestem :diabloti: CHyba ze bylby to materacyk np.... ale bylaby frajda :evil_lol: kamilka91 napisał(a):To nawet ja na takie ciekawe pomysły nie wpadam :D (może dlatego, że nienawidzę śniegu...) Znajdz sobie cos, co mozna robic tylko na sniegu - pokochasz go :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):poczekaj aż przeschnie i wyciągaj deskę albo rolki :razz: mylicie mi się z tymi avami :oNa desce nie jezdze a rolki zepsulam...... Hahaha offca wzrokowiec :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja mam pusto pod postami, wiec co tam do mylenia. Figa, materacyk? to by nie zjechal, albo wlasnie polaczny z jablkiem, ale cos czuje, ze predzej czy pozniej bylby upadeczek :lol: Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Przemek, pasztetu sobie w lodowce poszukaj :D:D [SIZE="6"][FONT="Georgia"]Czesc Kochani :loveu:[/FONT] To do mnie ? :D Czemu każdy myśli że mam na imię Przemek :p Nazywam się Hubert :) Daj mi jego zdjęćie bo tato nie wierzy w ufo :p Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Taki materacyk jak ten: Jak najbardziej by zjechal :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja tam zimy nie lubię, albowiem sportów zimowych nie uprawiam, jest zimno, ponuro, a na dworze śmierdzi brudnym powietrzem :obrazic: jak tak dalej pójdzie, jadę gdzieś gdzie plamy rosną, a w ogródku będę hodować oliwki :razz: :: FiGa :: napisał(a): Na desce nie jezdze a rolki zepsulam...... Hahaha offca wzrokowiec :evil_lol: zacznij jeździć/napraw :lol: Ty bez rolek to bardzo dziwne zjawisko :P Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dobra dwaj zdjęćie bo tato się nie cierpliwi :p Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 HAHAHA, na takim to tylko pływania próbowałam, jak lało i namiot zalało, a materac z łaskawości swojej uniósł się ponad poziom wody :lol: Ej a na desce już próbowałaś jeźdizć czy nie? Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 nicnasile napisał(a):i dupa na drugi dizen fioletowa, dziekuje za taka rozrywke :roll::lol: juz niejeden mial takie pomysly, np zjazdy na "jabłku" z Gubałówki, czy z czego tam, a na drugi dzień nie ma jak usiąść :evil_lol::evil_lol: Niezły patent na "zbytne zdrowie" :p Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja tego nie próbowałam, mam naprawdę dużo głupich pomysłów, ale co to, to nie :) Wystarczą mi gleby na desce, dla obserwujących to jest widowiskowe, no i fajne foty upadków wychodzą, a innej nikt nie umie mi zrobić :( Dlatego własnie pytam, czy FIGA już na desce próbowała, czy tyłek siny był, albo rączki bolały :diabloti::diabloti: Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mogę dać ci psa i rolki to dopier frajda będzie :) A i weź kogoś kto po karetke będzie dzwonił :p Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja tam zimy nie lubię, albowiem sportów zimowych nie uprawiam, jest zimno, ponuro, a na dworze śmierdzi brudnym powietrzem :obrazic: jak tak dalej pójdzie, jadę gdzieś gdzie plamy rosną, a w ogródku będę hodować oliwki :razz: zacznij jeździć/napraw :lol: Ty bez rolek to bardzo dziwne zjawisko :P Tez nie lubilam zimy... az wlazlam na deske :diabloti: Haha ja tez bylabym za tym by sie w takie miejsce przeprowadzic :evil_lol: Ale przynajmniej 3-4 razy w roku robilabym wypady w gory :diabloti: C'nie? :evil_lol: Spoko, naprawie je :diabloti: przeszlus napisał(a):Dobra dwaj zdjęćie bo tato się nie cierpliwi :pNie mam... No chyba ze chcecie zdjecia z piatku :evil_lol: Ale to same buraki i nie ma mnie na nich :lol: nicnasile napisał(a):HAHAHA, na takim to tylko pływania próbowałam, jak lało i namiot zalało, a materac z łaskawości swojej uniósł się ponad poziom wody :lol: Ej a na desce już próbowałaś jeźdizć czy nie? Aaaaale wypasss, plywalas na materacu w namiocieeee <radocha> :evil_lol: Probowalam i... nie dla mnie :lol: nicnasile napisał(a):Ja tego nie próbowałam, mam naprawdę dużo głupich pomysłów, ale co to, to nie :) Wystarczą mi gleby na desce, dla obserwujących to jest widowiskowe, no i fajne foty upadków wychodzą, a innej nikt nie umie mi zrobić :( Dlatego własnie pytam, czy FIGA już na desce próbowała, czy tyłek siny był, albo rączki bolały :diabloti::diabloti:Pokaaaa jakies foty upadkow :razz: Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jak nie dla Ciebie, kuuuuurde! Deska jest właśnie dla świrków, a śmiem twierdzić, że Ty do tej grupy należysz :evil_lol: A zdjęć trochę się wstydzę :oops: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Ja kocham szybkosc :loveu: Stad ta milosc do motocykli i sportowych aut :loveu: I rolek :loveu: Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No to na desce też sobie świetnie poradzisz. Jak ciśniesz tak na rolkach, to domyślam się, że koordynację masz więcej niż dobrą, więc nic tylko wypożyczać deskę i na stok! EDIT- dodam, niech CI będize :eviltong: powinnam usunąć mordkę, ale ona jest kwintesencją tej fotki :lol: :oops::oops::oops: Quote
kamilka91 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Sylwia - zazdroszę, ja to się na rolkach zabijam :D Weronika - fajna mina :D Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='nicnasile']No to na desce też sobie świetnie poradzisz. Jak ciśniesz tak na rolkach, to domyślam się, że koordynację masz więcej niż dobrą, więc nic tylko wypożyczać deskę i na stok! EDIT- dodam, niech CI będize :eviltong: :oops::oops::oops: A to Tobie o snowboard chodzilo? :D JEZDZE!!!! Tzn... ucze sie :oops: [quote name='kamilka91']Sylwia - zazdroszę, ja to się na rolkach zabijam :D Weronika - fajna mina :D Ja tez nie od razu zaczelam latac :lol: Wszystko to lata jazdy i upadkow :D Quote
kamilka91 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jasne. Ja przez 2 lata próbowałam :D To szybciej chodzę, niż jeżdżę :lol: Też nie wiedziałam, że jej o snowboard chodzi :D (myślałam raczej o deskorolce :eviltong:) Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 no o snowboard! A myślałaś, że o co, bo nie wiem w sumie :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 oooh, ależ mnie dzisiaj mobilizujecie do ruszenia tyłka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 kamilka91 napisał(a):Jasne. Ja przez 2 lata próbowałam :D To szybciej chodzę, niż jeżdżę :lol: Też nie wiedziałam, że jej o snowboard chodzi :D (myślałam raczej o deskorolce :eviltong:)Widocznie nie mialas tak dobrego nauczyciela jak ja :evil_lol: ;) nicnasile napisał(a):no o snowboard! A myślałaś, że o co, bo nie wiem w sumie :lol:Pisalas o rolkach, a na rolkach raczej smiga sie w lato :lol: I dodalas deska to pomyslalam DESKOROLKA :D Czarna_Owieczka napisał(a):oooh, ależ mnie dzisiaj mobilizujecie do ruszenia tyłka :loveu: Rusz go, rusz :lol: !! Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 jejku, na deskorolce to...sie zabilam prawie niedawno :( a to niby takie podobne ze snowboardem! No nic dziewczęta idę pofocic i się pobawić na koncercie mojego ukochanego zespołu :loveu: życzę miłego wieczorku :cool1: Quote
Recommended Posts